- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Evde seker olcme aletin mi var canim. Benim alet olmadigi icin aile hekiminde mi baktirmam lazim bilemedim. Yukleme yapmak istemiyorum ben de. 5 gun aclik tokluk olcmek istiyorum daAcaba herkese yapıyorlar mı ben açlık tokluk şekerimi ölçüyordum geçen hafta kadar hep düşük çıkıyordu. Bir kilo da almadım doğru düzgün şekerim olsa alırdım diye düşünüyorum
Babamın vardı onu almıştım. Ben şekerli şeyleri tüketemiyorum hemen midem bulanıyor D vitamini ilacımla magnezyum ulacım tatlı onları her sabah zor tüketiyorum.şeker yüklemesinde o sıvıyı içsem benden kanı almadan onu çıkarırımEvde seker olcme aletin mi var canim. Benim alet olmadigi icin aile hekiminde mi baktirmam lazim bilemedim. Yukleme yapmak istemiyorum ben de. 5 gun aclik tokluk olcmek istiyorum da
Evet o da senin icin ayri sorun. Ben yaptirmicam diyorum da bakalim doktor israr etmezse tabiBabamın vardı onu almıştım. Ben şekerli şeyleri tüketemiyorum hemen midem bulanıyor D vitamini ilacımla magnezyum ulacım tatlı onları her sabah zor tüketiyorum.şeker yüklemesinde o sıvıyı içsem benden kanı almadan onu çıkarırım
Bende istemiyorum ama bakalım haftaya Dr gidecem kontrole ne diyecek. Aslında yediklerimize dikkat etsek sıkıntı çıkmazEvet o da senin icin ayri sorun. Ben yaptirmicam diyorum da bakalim doktor israr etmezse tabi
Bende yürüdüm her molada ama yinede şişti ayaklaimben geçen hafta 7 saatlik araba yolculuğu yaptım. doktorum 2 saatte bir 10 dk in ve yürü dedi. öyle yaptım.
Benim 3 cü çocuğum şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum canan karatay bile mahkemeyi kazandı 1 bardak dolusu şeker bianda vücuda yükleniyor hiç içime sinmedi zaten 3 kilo anca almışım çok şekerli şeyler tüketmiyorum şeker çıksa bile sadece diyet uygulayacak oda dikkat ediyoruz inşallahKızlar glikoz yüklemesi yaptıran var mı ? Bu haftalarda başladı gerçi kim kaç haftalık bilmiyorum da ..
Bel ve vajina kemiği ağrsı dışında iyi şükürİyi çok şükür senin nasıl
Bana sağlık ocağından bu ayın 27 sine randevu verdiler ama yaptırma konusunda kararsızım ya.Kızlar glikoz yüklemesi yaptıran var mı ? Bu haftalarda başladı gerçi kim kaç haftalık bilmiyorum da ..
Çok kararsızım ya ben tatlı yiyorumBenim 3 cü çocuğum şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum canan karatay bile mahkemeyi kazandı 1 bardak dolusu şeker bianda vücuda yükleniyor hiç içime sinmedi zaten 3 kilo anca almışım çok şekerli şeyler tüketmiyorum şeker çıksa bile sadece diyet uygulayacak oda dikkat ediyoruz inşallah
O kemik ağrısı bende de var , bi bende var sanıyodumBel ve vajina kemiği ağrsı dışında iyi şükür
Açlık tokluk nasıl ölçüyosunAcaba herkese yapıyorlar mı ben açlık tokluk şekerimi ölçüyordum geçen hafta kadar hep düşük çıkıyordu. Bir kilo da almadım doğru düzgün şekerim olsa alırdım diye düşünüyorum
Maşallah ya benim 10 kilo olmuş tam 57 den 67 ye çıkmışımBu arada ben hiç kilo almamışım geçen ay o kadar mutlu oldum ki ☺ Bebekte gününe göre kilosu boyu iyi çok şükür ☺
Ben son zamanlarda tartilmadim hiçMaşallah ya benim 10 kilo olmuş tam 57 den 67 ye çıkmışım
Günaydın zayıflar daha çok kilo alırmış ama ben sana göre şişkoyumMaşallah ya benim 10 kilo olmuş tam 57 den 67 ye çıkmışım
Arkadaslar bugun ebebekte ıslak mendıller indırımde,ben hala markaya karar veremedımbir de bebek battanıyesı toplamda kac tane almak lazımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?