2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar sizdede el ayak şişmesi oluyormu, dun yemegin yanina turşu yemistim cok az ondan sonra ben şok ayagim elim şiş sabah kalktigmdada yüzüm gözüm şişti sanirim sık yürüyüş ve tuzsuz yemek gerekcek

Ödeme dikkat edin tuzu kesin bide dopler ultrasona girin kan akısında sıkıntı yok sa sıkıntı olmaz

Teyzoşlar bugün kontrole gittik 27 cm 460 gr ız :) sadece yine başımın belası idrar enfeksiyonu çıktı . Bu enfeksiyon yüzünden erken dogurmasam iyi :/
Bende de bitmiyor enfeksiyon ya 2 kez 10 günlük antibiyotik kullandım benim tek şikayetim gece aşırı tuvalete çıkmak agri yanma ve yok çok sukur

Bebegin kız kı ,kızsa kilo yayılıyor :)) erkekse bitek gobek cıkıyor genelde:))
Kız benimki ama kimisi alakası yok diyor valla kimseye hamileyim demesem iyi saklarmisim kilo aldın diyebanada otobüslerde yer versinler artık topu belki 2 3 ayı gobusli geciricem sonuçta doğuma ne kaldı 4 ay

Kız benimki ama kimisi alakası yok diyor valla kimseye hamileyim demesem iyi saklarmisim kilo aldın diyebanada otobüslerde yer versinler artık topu belki 2 3 ayı gobusli geciricem sonuçta doğuma ne kaldı 4 ay
Hahaha otobuste niye bana yer vermıyo kımse ya hamılelere verılır dedım geçen eşime, bellı degılkı dısardan dıyo :) gercı daha3 aylıktık,nabıyım hissetsınler

Kızlar baby nestlerı boyle set oksrak alsak ınstagramdan guvenılır mı ki? Yoksa ebebekten fln reflu yataklı baby nest mi alsak,fikri olan?

o mantıklı aslında. çünkü 32. haftadan sonra alınan raporlar ve hatta yıllık izinler de, 16 haftalık doğum izninden düşüyor. hatta yıllık iznin, o 16 haftalık süreyi azaltması çok saçma geldi bana ama kanunda 32. haftadan sonraki fiili çalışmana bakılıyor. ben de yıllık izin alacaksam 32. haftadan önce alacağım o yüzden.

Özel diye gittiğimiz dr bugün beni deli ettim devleyte suratsızları anlafımda bunlara ne oluyor şuan kadını boğasım var aldıkları para helal değil valla evimin 2 sokak altı dedim keşke gitmez olaydım

ben de ilk bebeğimde sanırım ilk 8, 9 ay bebek temizleme pamuklarını ıslatıp kullanmıştım. yine de acil durumlar için unibaby'in içeriği temiz bi modeli vardı. onu da almıştım. yenidoğan yazıyordu ve sarı rekli bi paketi vardı. ama geçen gün markette gördüm. ismi ve markası aynı olsa da içeriğine bir sürü şey eklemişler.

Bende bu yüzden gittiğim özel hastaneyi bırakıp özel muayenehane ve erkek dr tercih ettim ve aldığım en doğru karar oldu

sadece normal doğumda mı kullanmak gerekiyor yoksa sezaryende de mi kullanılıyor

ben asıl sezaryenden sonra çok faydasını gördüm. ped kullanmak yerine bunu kullanıyosun. iç çamaşırı kullanmaya da gerek kalmıyor. ben bir hafta, 10 gün kadar kullandım. sonra kanama azalıyor zaten. direkt yanlardan yırtarak çıkarıldığı için eğilmeye gerek kalmıyor. sezaryendan sonra eğilmek/doğrulmak çok acılıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…