2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar zam oranım belli oldu,şirketteki minumum zam oranı verildi..hamılelıkten diye düşünuyorum.. 4 ay rapor+ 6 ay ucretsız ızın almak istedıgımı soyledım ,10 ay yokum yani,yerime 1 yıllıgına bırını alcaklarmıs,işe geri dondugumde birsonrakı zam donemıne denkgelıyorım,onda da yuzde sıfır verırler hralde

Kotu olmus senin icin canim ama olsun o guzel gunleri gorelim de saglikla

Kızlar kola içiyo musunuz? Benim çok canım çekiyo az az içiyorum ama ona da kanmıyorum
Hala istahim cok yok ve kola hic sevmeyen ben deli gibi kola istedi hep canim. Arada bir esim aldi cay bardagi kadar ictim valla. Bir kere de avm de fast food yedim orda kolayi tam ictim. Kola sevmeyip hamilelikte aseren bi benim saniyordum

En cok oxledıgım şeylerden bırı,agzıma sürmedim çok canım cekıo ama
Ah zam konusunda kader arkadaşım gel yanıma otur Ben işe başladığım gün diğerleriyle aynı maaşla başlayacağım annemlerde 4 ay sonra başla bakıcın hazır nasıl olsa dediler öyle olursa öbür zammı da kaçırmayacağım

bana dediler ki az az iç ki açgözlü olmasın ne kadar doğru bilemem

Hala istahim cok yok ve kola hic sevmeyen ben deli gibi kola istedi hep canim. Arada bir esim aldi cay bardagi kadar ictim valla. Bir kere de avm de fast food yedim orda kolayi tam ictim. Kola sevmeyip hamilelikte aseren bi benim saniyordum
Ben de çok içmem 2,5litreyi dikicem kafaya o moddayım

Ben hic cola fanta gibi şeyler içmiyordum ama benimde canim asitli şeyler çok çekti, bi kac kere meyveli soda içtim, diğerlerine gore daha masum geldi :)

Kızlar napiyorsunuz ? Bu gece beni uyku tutmuycak galiba .. bi yandan idlib haberleri bi yandan coronavirus stresi bi yandan durmadan olan depremler vs stresten bebeğim de yarım saattir hiç durmadı yerinde, adrenalin yüklendi garibime, tekme tokat girişmiş vaziyette bana ... bebeklerimiz sağ salim gelselerdi bi ...

Aynı durum bende de boğazım düğümlendi uyuyamıyorum ordaki durumu düşündükçe, kimlerin canı yandı Allah sabır versin nasıl sabredilirse

Kızlar ebebekte depend indırımde alacaklara duyurulur ;ben aldım bebeyağı ,pişik kremi ve deterjan olarak hamgı markayı onerırsınız ;onlar da ındırımde

Ben de aynı canm ara tatilden sonra çıkcam inş

Kızlar ebebekte depend indırımde alacaklara duyurulur ;ben aldım bebeyağı ,pişik kremi ve deterjan olarak hamgı markayı onerırsınız ;onlar da ındırımde
Green clean aldım ben biberon temizleyici ve deterjan. Pişik için bubchen şampuan hipp aldım gecen indirimden. Bebek yağı frei öl losuon tru kid alacağım .

Haziran anneleri selamlar,ekim annelerinden geliyorum tecrübeli olduğunuz için size birşey sormak istiyorum..9+1 deyim şuan...hipertiroidi çıktı bende dahiliyeye görünmem lazımmış...tsh hormonum inanılmaz düşük...bunu yaşayan var mı aranızda,tedavisi nasıl oluyo..baya endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…