2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Valla onu bunu bilmemde. Bugün ben yemeğe dikkat etmedim. Bayıldım. Doktora gittim hemen. Özellikle beslenme ve su içmeye özen göstermelisin dedi. Sende dikkat et.

Bende çok sinirleniyorum. Kendimi çok zor tutuyorum. Hemen uzaklaşıyorum yanından. Kapatıyorum kulaklarımı. Zor ama bana vakit kazandırıyo. Eğer ki tahammül edemezsem sonrasında ne kadar üzüleceğimi düşünüyırum 1 dk bile olsa. O sırada zaten hemen bi çare aramaya başlıyo insan. Allah sabır versin hiç kolay değil.

Bende uzaklaşıyorum yanından peşimden geliyo. Çok vicdan yaptım

Gunaydin. Ben bebisimi gormeye gittim diye mutluyum2 hafta once gitmistim. Doktor 1 aya kadar sakin gelme dedidayanamadim gittim
İyi yaptın ya insan dayanamıyor benim de daha 15 günüm var zor tutuyorum kendimi aslinda daha az var 20 günde bir çağırıyor doktorum ben de bi sıkıntım olmadığı için bir ay sonraya yani 15 martta gidecem erken isterim ama muayene ücretleri çok fazla yaa nasıldı bebiş

bebeğinizi ilk doduğunda nerede yatıracaksınız ya?
Ben anne yanı yataklardan almayı düşünüyorum. Hatta onların 2 katlı olanları var büyüyünce alt kata indiriyorsun park yatak oluyor. Ama tabi şu an böyle konuşuyorum da belki de yatağımda yanımda olur... ama yok yok yanında yatırmak tehlikeli olabilir.

Ayaklari genis olduğu icin hic sallanma düşme gibi bi problem olmadi, içinde ayağa bile kalktığı oldu

Iyiydi cok sukur ya. Plasentam sagidaydi diye takmistim kafaya. Takilacak bir sey degil dedi gayet iyi dedi. 1 aya bu defa tutarim kendimi insaAllah sıkınti cikmaz da. Ucretler gercekten fazla ya.

Nefes daralması çok yaşıyorum, hep derin nefes alma ihtiyacım oluyor, bazende çarpıntı ama iştah benim hep acıktı hic kapanmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…