Valla onu bunu bilmemde. Bugün ben yemeğe dikkat etmedim. Bayıldım. Doktora gittim hemen. Özellikle beslenme ve su içmeye özen göstermelisin dedi. Sende dikkat et.Kızlar sizede oluyor mu ?
Hiç karnım acıkmıyor yemesem dururum öyle zaten üstümde tüm kış atamadığım bi grip var
Doktor bebeğin kilo.boyu uyumlu sorun yok diyor ama insanda ki bu yoğun iştahsızlık düşündürüyor.
Bazen de nefesim çok daralıyor.
Bu 2. Gebeligim oglumda hiç böyle değildim
Bende çok sinirleniyorum. Kendimi çok zor tutuyorum. Hemen uzaklaşıyorum yanından. Kapatıyorum kulaklarımı. Zor ama bana vakit kazandırıyo. Eğer ki tahammül edemezsem sonrasında ne kadar üzüleceğimi düşünüyırum 1 dk bile olsa. O sırada zaten hemen bi çare aramaya başlıyo insan. Allah sabır versin hiç kolay değil.Kızlar selam. Az önce oğlum ağlama krizine girdi bi türlü sakinleştiremedim. Elimde kazak vardı fırlattım çok mu korktu bilmiyorum ama çok vicdan yaptımhamilelik tahammülsüzlükleridir umarım.
Burada bi arkadaş yazmıştı ona demiştim eşime ve oğluma tahammülüm yerinde demiştim yanılmışım sanırım. sinirlerim bozuldu çok üzgünüm
Ben mamas papas sola2 aldım canım ,cok kalıtelı marka dıyorlar.joie litetrax4 te fıyat performans ve katlanma kolaylıgı açısından cok iyiydı ama ebebekte ındırımdr ıstedıgım renk kalmamıstıKızlar bebek arabası için araştırma yapan var mı?
Bende uzaklaşıyorum yanından peşimden geliyo. Çok vicdan yaptımBende çok sinirleniyorum. Kendimi çok zor tutuyorum. Hemen uzaklaşıyorum yanından. Kapatıyorum kulaklarımı. Zor ama bana vakit kazandırıyo. Eğer ki tahammül edemezsem sonrasında ne kadar üzüleceğimi düşünüyırum 1 dk bile olsa. O sırada zaten hemen bi çare aramaya başlıyo insan. Allah sabır versin hiç kolay değil.
Yanında tuzlu şeyler bulundurman lazım benimde tansiyon hep düşüktür o yüzden tuzlu ne varsa yanımdaSağol canım. Kesinlikle tansiyonum düştü zaten. Genetik bi durum. Annemde böyle. En ufak bişeyde bayılır.
Gunaydin. Ben bebisimi gormeye gittim diye mutluyumGünaydın bayanlar nasılsınız
İyi yaptın ya insan dayanamıyor benim de daha 15 günüm var zor tutuyorum kendimi aslinda daha az var 20 günde bir çağırıyor doktorum ben de bi sıkıntım olmadığı için bir ay sonraya yani 15 martta gidecem erken isterim ama muayene ücretleri çok fazla yaaGunaydin. Ben bebisimi gormeye gittim diye mutluyum2 hafta once gitmistim. Doktor 1 aya kadar sakin gelme dedi dayanamadim gittim
Ben anne yanı yataklardan almayı düşünüyorum. Hatta onların 2 katlı olanları var büyüyünce alt kata indiriyorsun park yatak oluyor. Ama tabi şu an böyle konuşuyorum da belki de yatağımda yanımda olur... ama yok yok yanında yatırmak tehlikeli olabilir.bebeğinizi ilk doduğunda nerede yatıracaksınız ya?
Nasıl yani nerede beşikte yatıracaZbebeğinizi ilk doduğunda nerede yatıracaksınız ya?
ortanızda mı,anne yanı beşiklerde mi, kendi beşiğini odanıza taşımak mı,babynestler mi,reflü yatakları mı? bi sürü seçenek var.Nasıl yani nerede beşikte yatıracaZ
bebeğinizi ilk doduğunda nerede yatıracaksınız ya?
ekstra oda yapacak mısınız peki?Anne yanı park yatak düşünüyorum ☺
Takılıyorum ben sana canım yaortanızda mı,anne yanı beşiklerde mi, kendi beşiğini odanıza taşımak mı,babynestler mi,reflü yatakları mı? bi sürü seçenek var.
Yatakodasında sepet besık,salonda babynest düşünuyorumTakılıyorum ben sana canım yaevet ben kendi beşiğini odama alacam şu sepet beşikler varya
Evet kötü birşey baya, sebebini biliyorsan biraz daha dikkat edebilirsin, geçmiş olsunÖff evet ya ne kötü bi andı. Resmen kontrol elimden gitti.
Ayaklari genis olduğu icin hic sallanma düşme gibi bi problem olmadi, içinde ayağa bile kalktığı olduBen şuan mama sandalyesi almayı düşünüyorum ama şeyi merak ediyorum ikea daki model ve ona benzer cok model gördüm nette aklımda hep şu soru kaldı hafifler ya cocuk hareketliyse düşme ihtimali olur mu böyle bir durum yaşadınız mı
Iyiydi cok sukur ya. Plasentam sagidaydi diye takmistim kafaya. Takilacak bir sey degil dedi gayet iyi dedi. 1 aya bu defa tutarim kendimi insaAllah sıkınti cikmaz da. Ucretler gercekten fazla ya.İyi yaptın ya insan dayanamıyor benim de daha 15 günüm var zor tutuyorum kendimi aslinda daha az var 20 günde bir çağırıyor doktorum ben de bi sıkıntım olmadığı için bir ay sonraya yani 15 martta gidecem erken isterim ama muayene ücretleri çok fazla yaanasıldı bebiş
Nefes daralması çok yaşıyorum, hep derin nefes alma ihtiyacım oluyor, bazende çarpıntı ama iştah benim hep acıktı hic kapanmadı malesefKızlar sizede oluyor mu ?
Hiç karnım acıkmıyor yemesem dururum öyle zaten üstümde tüm kış atamadığım bi grip var
Doktor bebeğin kilo.boyu uyumlu sorun yok diyor ama insanda ki bu yoğun iştahsızlık düşündürüyor.
Bazen de nefesim çok daralıyor.
Bu 2. Gebeligim oglumda hiç böyle değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?