Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son üç ay zten en çok kilo alınan aylar canım ben nerdeyse haftada bı kilo alıyorumYaaa ne diyosun:) ben 15 le bitirmek istiyodum hayal galiba
Benimki sanırım yüksek canım ayak bileklerim şişiyor hep tuzu kesemiyorum ondan sanırım Dr şöyle benimki yuksekkken alfamet diye bı tansiyon ilacı kullanmisdimSizlerinde tansiyon düşüklüğü sorunu var mı? Ben 1 haftadır bunun sıkıntısını yaşıyorum. Neden olabilir? Yaşayıp, doktoruna soran var mı?
Ben de 10 kıloya yakın almışım ,dün dr a bana kızcaksınız dedim tartıya cıkarkenSon üç ay zten en çok kilo alınan aylar canım ben nerdeyse haftada bı kilo alıyorum![]()
Sizlerinde tansiyon düşüklüğü sorunu var mı? Ben 1 haftadır bunun sıkıntısını yaşıyorum. Neden olabilir? Yaşayıp, doktoruna soran var mı?
Merhaba ama açık sütleri de bizim kaynattığımız şekilde bakterilerden arınmadığını söylüyorlar ben o yüzden market içiyorum markada torkuyu tercih ediyorumArkadaslar sut icenler market sutu mu iciyorsunuz. Ben bu donem tasindim buraya ve henuz koy sutu bulamadim. Hangi marka sut iyidir bilemedim. Icerken sut tozu iciyorum deyip faydasi olmaz diye dusunuyorum nedense.
Azıcık kaldı ama benim kızımın bir adı yokZaman daralıyor kızlaarr :) azıcık kaldııı
Bende toxoplazma negatıf oldugundan dr um pastorıze olmamış süt ve süt urunlerı yeme içme dedı,mecburen hazır sut içıyorumArkadaslar sut icenler market sutu mu iciyorsunuz. Ben bu donem tasindim buraya ve henuz koy sutu bulamadim. Hangi marka sut iyidir bilemedim. Icerken sut tozu iciyorum deyip faydasi olmaz diye dusunuyorum nedense.
Benım kızımın da hala adı yokAzıcık kaldı ama benim kızımın bir adı yokHediyelikleri belirleyemedim
![]()
Arkadaslar sut icenler market sutu mu iciyorsunuz. Ben bu donem tasindim buraya ve henuz koy sutu bulamadim. Hangi marka sut iyidir bilemedim. Icerken sut tozu iciyorum deyip faydasi olmaz diye dusunuyorum nedense.
Benım kızımın da hala adı yokve biz bu işin uzerıne hıc egılmıyoruz
elif, masal ,bilge ,öykü isimleri nasıl sizce hangisi güzel
![]()
Elif ve Bilge güzel bence bizde ikisi de var İpek te çok güzel ama oda varBenım kızımın da hala adı yokve biz bu işin uzerıne hıc egılmıyoruz
elif, masal ,bilge ,öykü isimleri nasıl sizce hangisi güzel
![]()
İpekte güzel yagmur fln da güzel gıbıElif ve Bilge güzel bence bizde ikisi de var İpek te çok güzel ama oda var![]()
Tanıdığım bütün Öykü'ler naif ve ince ruhlu olmuştur :) Bilge ismini erkeklere daha çok yakıştırıyorum nedense .Benım kızımın da hala adı yokve biz bu işin uzerıne hıc egılmıyoruz
elif, masal ,bilge ,öykü isimleri nasıl sizce hangisi güzel
![]()
Arkadaslar sut icenler market sutu mu iciyorsunuz. Ben bu donem tasindim buraya ve henuz koy sutu bulamadim. Hangi marka sut iyidir bilemedim. Icerken sut tozu iciyorum deyip faydasi olmaz diye dusunuyorum nedense.