- 8 Ekim 2019
- 201
- 133
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karından tabiki başka nerden olabilir kiMerhabalar Kızlar detaylı ultrasyon da nereden muayene ediliyoruz ? Benim ilk gebeliğim de tecrübesizlik malesef12.haftamdayım bana yanlış antibiyotik verildiği için ne olur ne olmaz die detaylı ultrasyona gir dedi doktorum .detaylıya girenler bana anlatabilir mi ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Vajinal muayene olabilir dendi o yüzden soruyorum .karından tabiki başka nerden olabilir ki
ne için vajinal muayene olabilirmiş ki? bu haftama geldim hiç olmadım meraktan soruyorumVajinal muayene olabilir dendi o yüzden soruyorum .
detaylı baya uzun sürüyor alttan olabileceğini sanmamBen oldum malesef Prof ilk zamanlarda iki kez Altan muayene etti . 12 . Haftaya kadar normal dendi sonra da hiçbirşekilde iZin vermedim ben de merakımdan sizlere soruyorum . Detaylıya girenler beni bilgilendirsin die yazdım hiç alttan muayene olanınız varmı die merak ettim ben ilk kez gideceğim nette de baktım vajinal muayene gerektiğinde oluyormuş yazıyordu .gidenlere sormak istedim
Anladım Teşekür ederim özelde mi yaptırdınız siz detaylı ultrasyonuzudetaylı baya uzun sürüyor alttan olabileceğini sanmam
Evet özelde radyolog a yaptırdık bizAnladım Teşekür ederim özelde mi yaptırdınız siz detaylı ultrasyonuzu
. Özelde ikili test için 275 istediler siz detaylı ultrasyona ne kadar ödeme yaptınız ortalamaEvet özelde radyolog a yaptırdık biz
Biz 2 liyi 120 ye yaptırmıştık detaylı 350 TL yapıldı. Özelde ikili test için 275 istediler siz detaylı ultrasyona ne kadar ödeme yaptınız ortalama
Geçmiş olsun canım bende yaptiricam sanırım haftaya falan sanırım tatlıyı biraz az tuketmelisin ekmek falan kiloyla alakalı değildir sanırım çünkü şeker cikanlar daha sık idrara çıkıp ağız kuruluğu yaşıyormuş öyle belirtilerin var mıselam kızlar,
şeker yüklemesi yaptırdım açlık 104 yüklemeden sonra 180 oldu
dahiliye ve diyetisyene yönlendirildim, hergün ölçüm yapmam gerekiyor 2 kilo almıştım halbukivarmı bu durumu yaşayanlar?
350 Tl yaptırdım ben. Özelde ikili test için 275 istediler siz detaylı ultrasyona ne kadar ödeme yaptınız ortalama
Detaylı ultrason karından bakiliyor gerekirse vajinalde olabiliyor, doktor bebeğin tüm organlarina her yerine en kucuk damarlarina kadar inceliyor. Antibiyotigin zararı fiziksel ise belki belli olabilir ama zihinsel ise belli olmaz. 12.haftada genelde 2li test yaptırılıyor, siz onu yaptiniz mi ??Merhabalar Kızlar detaylı ultrasyon da nereden muayene ediliyoruz ? Benim ilk gebeliğim de tecrübesizlik malesef12.haftamdayım bana yanlış antibiyotik verildiği için ne olur ne olmaz die detaylı ultrasyona gir dedi doktorum .detaylıya girenler bana anlatabilir mi ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ben nerdeyse her ay vajinal muayene oluyorun bazen ayda 2 deFa olduguda oldu. Eger doktor bir risk faktörü görürse yada karından belli olmayan bişey olursa yada akıntı vs bisey varsa vajinal muayene mutlaka yapıyor doktor, gayet normal bir şey aslındane için vajinal muayene olabilirmiş ki? bu haftama geldim hiç olmadım meraktan soruyorum
Cuma günü her ikisi için gideceğim işteDetaylı ultrason karından bakiliyor gerekirse vajinalde olabiliyor, doktor bebeğin tüm organlarina her yerine en kucuk damarlarina kadar inceliyor. Antibiyotigin zararı fiziksel ise belki belli olabilir ama zihinsel ise belli olmaz. 12.haftada genelde 2li test yaptırılıyor, siz onu yaptiniz mi ??
Kaçıncı hastasın sen canım ?Ben nerdeyse her ay vajinal muayene oluyorun bazen ayda 2 deFa olduguda oldu. Eger doktor bir risk faktörü görürse yada karından belli olmayan bişey olursa yada akıntı vs bisey varsa vajinal muayene mutlaka yapıyor doktor, gayet normal bir şey aslında
Ben suan 24.haftadayım. vajinal muayene çok normal bişey doktor eğer gerek gorduyse ister mutlaka, endişe edilcek bişey yokKaçıncı hastasın sen canım ?
Inşallah bir sorun olmaz ama gideceğiniz doktor radyolog degilde perinatalog olması daha iyi olurCuma günü her ikisi için gideceğim işte