Perinatolog canım uzman Prof yine inşşalah bir sıkıntı olmazInşallah bir sorun olmaz ama gideceğiniz doktor radyolog degilde perinatalog olması daha iyi olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perinatolog canım uzman Prof yine inşşalah bir sıkıntı olmazInşallah bir sorun olmaz ama gideceğiniz doktor radyolog degilde perinatalog olması daha iyi olur
Benim detayli 600tlydi, diğerleri icin özel sigortam vardı o yüzden parasını bilmiyorum ama gecen sene ikili teste 480 tl vermiştim, hastanesine gore değişiyorİstanbulda hizmet hastanesinde yaptıracağım ikili test bu kadar pahalıysa kim bilir detaylı ne kadardır teşwkürler cevaplarınız için 12+3 te cinsiyet öğreniniz var mı detaylı da acaba söylerler mi ?
Allah sağlıkla meleklerimize kucağımıza almayı nasip etsinPerinatolog canım uzman Prof yine inşşalah bir sıkıntı olmaz![]()
O da doğru değişiyor hastaneden hastaneyeBenim detayli 600tlydi, diğerleri icin özel sigortam vardı o yüzden parasını bilmiyorum ama gecen sene ikili teste 480 tl vermiştim, hastanesine gore değişiyor
Bende 12+3 te cinsiyeti öğrenir miyim merakı var tabi sağlıklı olsunda önceliğimiz odevlette yaptırdım ayrıntılıyo cokda güzel herseyi bana anlata anlata gstererek hatta cok özel yakaladıgı bazı anları resmini çekti bi oglanmış kesin öğrendik:)) nası sizin bebişler çok kıpır kıpır tekme ve devamlı hareketlerini hissediyorum::
15 haftada demişlerdi ama tereddütüm vardıBende 12+3 te cinsiyeti öğrenir miyim merakı var tabi sağlıklı olsunda önceliğimiz o☺
Şu an kaçıncı haftadasın ki ? Bakalım benim minik küçüçük daha15 haftada demişlerdi ama tereddütüm vardı
24 haftada senŞu an kaçıncı haftadasın ki ? Bakalım benim minik küçüçük daha![]()
Ben 1224 haftada sen
az kalmış ögrenirsin 13 bazen 15de net söylüyorlar rabbim hayırlısyla al kucagınaBen 12
Ayda 2 kez miBen nerdeyse her ay vajinal muayene oluyorun bazen ayda 2 deFa olduguda oldu. Eger doktor bir risk faktörü görürse yada karından belli olmayan bişey olursa yada akıntı vs bisey varsa vajinal muayene mutlaka yapıyor doktor, gayet normal bir şey aslında
Teşekür ederim canım benim darısı hepimizin başına .az kalmış ögrenirsin 13 bazen 15de net söylüyorlar rabbim hayırlısyla al kucagına
Erkekler 12.haftada belli oluyor ama kiz ise zorBende 12+3 te cinsiyeti öğrenir miyim merakı var tabi sağlıklı olsunda önceliğimiz o☺
Ben riskli gebeyim daha once 2 erken dogumum var, o yüzden arada kontrol ediyor rahim ağzı nasıl, kısalma var mi yada inceliği nasil diye, bir de akintim olmuştu o zamanda baktı enfeksiyon vardı daha oyle arada bakiyor yani, bazen her hafta gidiyorum ben. Eger hic bir sıkıntılı yada riskli bir durum yoksa son haftalara kadar bakmıyorlar geneldeAyda 2 kez mihangi durumda gerek oluyor vajinal muayeneye bizim dr da mı sıkıntı var
![]()
Bende genelde kipir kipir hissediyorum ama sabah öğlen pek hareketli olmuyor, gece kuşu olucak gibi :)devlette yaptırdım ayrıntılıyo cokda güzel herseyi bana anlata anlata gstererek hatta cok özel yakaladıgı bazı anları resmini çekti bi oglanmış kesin öğrendik:)) nası sizin bebişler çok kıpır kıpır tekme ve devamlı hareketlerini hissediyorum::
Ayy sağlıklı olsundaErkekler 12.haftada belli oluyor ama kiz ise zor
Merhaba ben 24 ncü haftamdayım alttan muayene olmadım. Detaylı nırmal ultrason gibi bakılıyor tek tek değerlere bakıyorlar. Senin durumun farklı olabilir yanlış antibiyotik kullanımı demişsin umarım sıkıntı yoktur geçmiş olsunBen oldum malesef Prof ilk zamanlarda iki kez Altan muayene etti . 12 . Haftaya kadar normal dendi sonra da hiçbirşekilde iZin vermedim ben de merakımdan sizlere soruyorum . Detaylıya girenler beni bilgilendirsin die yazdım hiç alttan muayene olanınız varmı die merak ettim ben ilk kez gideceğim nette de baktım vajinal muayene gerektiğinde oluyormuş yazıyordu .gidenlere sormak istedim
Ben ekstra para ödemedim kendi dr m yapıyo detaylıyı sağolsun onun eğitimini de almış. Özelde ikili test için 275 istediler siz detaylı ultrasyona ne kadar ödeme yaptınız ortalama
Ben ilk doğumumu hizmette yaptım işletmesi memoriala geçmiş ve çok çok memnun kaldımİstanbulda hizmet hastanesinde yaptıracağım ikili test bu kadar pahalıysa kim bilir detaylı ne kadardır teşwkürler cevaplarınız için 12+3 te cinsiyet öğreniniz var mı detaylı da acaba söylerler mi ?