İkinci doz olunuyor mu yeni bişey daha duydum Allahımmm yetişemiyorumBen bugün bebeğimin hareketlerini fazla hissedemedim hergün durmazdı tetanoz ikinci dozu vuruldum ama çok şükür ki kalp atışını dinledim o yüzden içim rahat ama benim yemek yeyince de durmuyor normalde
Benim de toplamda 8 kilo olduArkadaşlar selamlar kilo durumlarınız nasıl?ben hızla alıyorum 8-9 kilo oldu ve her hafta artıyor tutamıyorummmm
Canım saga pek yatmamak gerekıyormus ,sola yatılması bebegı daha rahat ettırıyomus,rahım hafıf sola dogruymus ondanAynen canim ozellikle sag tarafıma yatinca sanki geç ordan diyor kalk gibisinden vurup duruyo kurban olaam☺
Sol iyidirAynen canim ozellikle sag tarafıma yatinca sanki geç ordan diyor kalk gibisinden vurup duruyo kurban olaam☺
bu durumda yeni kundaklar ayak rahatlığı veriyor gibi gözüküyor kullanılabilir gibi.Merhabalar, doktorlar yarim kundak oneriyorlar, sadece kol kısmı bağlı, ayak kısmı serbest olmalı. Ben kizima hic kundak yapmadım ama örtüsü ile sarıyorduk, yeterli oluyordu. Eltim tam kundak yapmıştı, kızında kalca çıkığı oldu, sonradan düzeldi ama cok şükür
Nasıl canım bahsettıgınız kumdaklar;link var mı yada ekran goruntusu?bu durumda yeni kundaklar ayak rahatlığı veriyor gibi gözüküyor kullanılabilir gibi.
Tabi eğer 5 yıl içinde vurulmamışsan iki doz yapılıyor diye biliyorumİkinci doz olunuyor mu yeni bişey daha duydum Allahımmm yetişemiyorum
Canim doktorumda yat sola dedi bu seferde sol böbreğim ağrıyor gece sanci giriyo mecbur dönüyorum sağıma zaten 2 kere falan idrara kalkiyorum.simdiden uykusuzluklar basladiSol iyidirtek yon zor olsa da
owli marka var birde woombie varNasıl canım bahsettıgınız kumdaklar;link var mı yada ekran goruntusu?
Bende bugün 2. Dozu oldum hatta doğum sonrasi da varmış eylülde tekrar gün verdiTabi eğer 5 yıl içinde vurulmamışsan iki doz yapılıyor diye biliyorum
Ozel sektormu canım ? Ben de dogum sonrasına cok kalsın dıye gec cıkayım dıye dusunuyordum baslarda da , bu anların da evde tadını cıkarmak istıyorum acıkcası ve dınlenmek istıyorum.sanırım ben de cıkarım 32 deCalisan arkadaslar evden cikmak iskenceye donustu bende. Sizin de oyle mi? Hic cikmak istemiyorum 32. Haftada iznimi alirim insaAllah dayanamam sonuna kadar galiba.
Yok canim ogretmenim ben. Bizim meslek de yorgunlugunu bikmisligini belli de edemezsin hakka giriyoruz yoksa. Kendimi yipratiyorum boyle de. Yazin 2 ay tatail bizim diye yanacak zaten dogum sonrasi hakkim. Belki eylul ekim arasi 1 ay kullanirim.diye oncesinde calisayim dedim ama bakiyorum olmuyor. Evde dinlencem insaAllah. 1 mayis benim ki tam daOzel sektormu canım ? Ben de dogum sonrasına cok kalsın dıye gec cıkayım dıye dusunuyordum baslarda da , bu anların da evde tadını cıkarmak istıyorum acıkcası ve dınlenmek istıyorum.sanırım ben de cıkarım 32 de
Simdi fark ettim ayniymis ya gunlerimizOzel sektormu canım ? Ben de dogum sonrasına cok kalsın dıye gec cıkayım dıye dusunuyordum baslarda da , bu anların da evde tadını cıkarmak istıyorum acıkcası ve dınlenmek istıyorum.sanırım ben de cıkarım 32 de
Calisan arkadaslar evden cikmak iskenceye donustu bende. Sizin de oyle mi? Hic cikmak istemiyorum 32. Haftada iznimi alirim insaAllah dayanamam sonuna kadar galiba.
Senin daha az kalmis ne izne ayrilmana ne guzelBen de çok zor gidiyorum işe resmen saat ve gün sayıyorum. Hamileyken çalışmak çok zor. Bir an önce hayırlısıyla çıkalım izne artık. Bacaklarımı uzatıp yatmak istiyorum.
Muhtemel dogum tarıhlerımız aynı , ozaman benim de 1 mayıstır demi ,dr mu soyledı .ogretmensen tabıkı al kullan benceYok canim ogretmenim ben. Bizim meslek de yorgunlugunu bikmisligini belli de edemezsin hakka giriyoruz yoksa. Kendimi yipratiyorum boyle de. Yazin 2 ay tatail bizim diye yanacak zaten dogum sonrasi hakkim. Belki eylul ekim arasi 1 ay kullanirim.diye oncesinde calisayim dedim ama bakiyorum olmuyor. Evde dinlencem insaAllah. 1 mayis benim ki tam da
Evet canımSimdi fark ettim ayniymis ya gunlerimizsenin de 29 haziran dogum tarihi galiba
Senin daha az kalmis ne izne ayrilmana ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?