2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar yarin bebek deterjani almaya çıkacağız dalinmi alayim duru granul baby mi yoksa baska marka falanda bakayimmi şuan bebek kiyafeti yikayanlar var hangisinden menunsunjz

Kizlar yarin bebek deterjani almaya çıkacağız dalinmi alayim duru granul baby mi yoksa baska marka falanda bakayimmi şuan bebek kiyafeti yikayanlar var hangisinden menunsunjz
Ben duru granül kullandım cnm ama elimde yıkayım durulamayı makineye attım kafam karıştı makineyi bozuyor yazan olmuş sabun tozları için bi dahakine kaynar suda eritip makinede mi kullansam kafamda deli sorular

Ben duru granül kullandım cnm ama elimde yıkayım durulamayı makineye attım kafam karıştı makineyi bozuyor yazan olmuş sabun tozları için bi dahakine kaynar suda eritip makinede mi kullansam kafamda deli sorular
Ama öyle bisey olsa uretimden kalkardi yalam haber olabilir olumlu yönde iyi diye duydum ama tereddut ettim simdi

Rica ederim canım böyle şeyleri birbirimize tavsiye edince hepimiz faydalanıyoruz . Fiyatı da gercekden diğer sitelere göre çok uygundu

Bende duru var ama kesinlikle dalan roxy yeşil paket tavsiyemdir makinede kullanımı çok güzel harika kokuyor tamamen bitkisel eşim duru almış mecbur o bitene kadar kullanicam sonra hemen dalan alicam

Ama öyle bisey olsa uretimden kalkardi yalam haber olabilir olumlu yönde iyi diye duydum ama tereddut ettim simdi
Makinede kalıntı bırakıyor evet deterjan gözüne koydum ilkinde yarısını alamamış bile bı daha kine çamaşırların üzerine koydum direk daha iyi oldu . Dediğim gibi dalan da böyle bı sorun hiç yasamadim

2.de ne zamana veriyolar biliyo musun
38.haftaya veriyorlar ama tam hangu gün değişiyor, sezeryanlar arttıkça dikiş yerlerinde son haftalarda incelemeler başladığı için bi sonraki sezeryani daha erken yapıyorlar diğerine gore yani benim öğrendiğim bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…