Ben de 2 haftadir yikamaya baslicam dedim ama useniyorum hep. Bu hafta Allahin izniyle kesin baslicam cantasi hazir olsun. Bi tek park yatagim eksik onun disinda her seyimi aldim sukur
Benim daha var cnm ya pijama bi montessori bide şu küçük yataklar varya ondan alıcaz inşallah duvar süsünü aldık tabi yatagı bekliyrz aslında daha çok kendime ait şeyler yok çanta falanda yok
Benim daha var cnm ya pijama bi montessori bide şu küçük yataklar varya ondan alıcaz inşallah duvar süsünü aldık tabi yatagı bekliyrz aslında daha çok kendime ait şeyler yok çanta falanda yok
Montessori yataklar cok hosuma gidiyor ya ama biz tayincyiz mecburen park yatak alcam. Duvar susu nerden yaptirdin canim. Ben de kendim yapayim diyorum ama icime sinmedi bi turlu. Isime de karar vermedik gerci
Ya ilk hamılelıgım , ne nefes tekniği bılıyorum ne bişi , normal dogum olursa ne yapacagım vs hiç bılmıyorum ,keşke gebelık ve dogum eğitimi alma şansımız olabılseydi..
Ben tavsiye etmistim sanirim,ben de cok memnum kaldim, hatta birin de degisim yaptim hmn yenisini gonderdiler kumaslar cok guzel ve o model ve kumaslata 3 parca 110 lira coook uygun gercekten 2 takim sldim biri lacivert biri bordo, kuzumun hastane cikisi ve ev takımlarıyla ayni ton takkm olalim yavrumla
GGunayalp
arkadaş alıp buraya attığında görmüştüm canım. O zaman aldım
Önceki msjlari bilmiyorum ama gerçekten dediğin gibi 3 parça 110 TL hem uygun hem kumaşı falan çok güzel
Tavsiyeleriniz için ikinize de teşekkürler
Montessori yataklar cok hosuma gidiyor ya ama biz tayincyiz mecburen park yatak alcam. Duvar susu nerden yaptirdin canim. Ben de kendim yapayim diyorum ama icime sinmedi bi turlu. Isime de karar vermedik gerci