2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim kız kilolu doğunca epey yaygara kopardım ama ciktikdan sonraki rahatlık ve sakinleme hiç bı eşi benzeri yok
Kesinlikle o rahatlamanin tarifi yok :) bebegi kucagima verip aldıklarından sonra, anestezi doktoru seni biraz uyutalim dedi, Ne iyi gelmisti

Ben de 2 haftadir yikamaya baslicam dedim ama useniyorum hep. Bu hafta Allahin izniyle kesin baslicam cantasi hazir olsun. Bi tek park yatagim eksik onun disinda her seyimi aldim sukur
Benim daha var cnm ya pijama bi montessori bide şu küçük yataklar varya ondan alıcaz inşallah duvar süsünü aldık tabi yatagı bekliyrz aslında daha çok kendime ait şeyler yok çanta falanda yok

Benim daha var cnm ya pijama bi montessori bide şu küçük yataklar varya ondan alıcaz inşallah duvar süsünü aldık tabi yatagı bekliyrz aslında daha çok kendime ait şeyler yok çanta falanda yok
Montessori yataklar cok hosuma gidiyor ya ama biz tayincyiz mecburen park yatak alcam. Duvar susu nerden yaptirdin canim. Ben de kendim yapayim diyorum ama icime sinmedi bi turlu. Isime de karar vermedik gerci

Ya ilk hamılelıgım , ne nefes tekniği bılıyorum ne bişi , normal dogum olursa ne yapacagım vs hiç bılmıyorum ,keşke gebelık ve dogum eğitimi alma şansımız olabılseydi..
Dogum sirasinda sizi yonlendiriyorlar. Bisey yok zaten nefes alacak verirken ikinacaksiniz bu kadar. Sanciyla beraber tabi

G Gunayalp arkadaş alıp buraya attığında görmüştüm canım. O zaman aldım
Önceki msjlari bilmiyorum ama gerçekten dediğin gibi 3 parça 110 TL hem uygun hem kumaşı falan çok güzel
Tavsiyeleriniz için ikinize de teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…