2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Benim 2. Sezaryan olucak bu. Ilki 40+1de olmustu. Bu 39 doldugu hafta olacakmis. Eskiden 38.de yapiyorduk ama artik 39a kadar bekliyoruz dedi.doktorum.

Bir de ikizler istemeyen annelere sunu soyleyeyim. Ilk kizim yengec. Asiri duygusal ve akliniza gelmeyecek en ufak seylere bile uzulur. Kreste ya da diger cocuklara birlikteyken hep aklimiz onda kaliyor. Biz bu sefer ikizler olacagina cok memnunuz o yuzden

Amin cnm dün bende yıkadım kıyafetti battaniydi dedim hazır olsun ne olur ne olmaz bu haftada eksikleri tamamlıycaz inşallah sonrası Allah kerim artık
Ben de 2 haftadir yikamaya baslicam dedim ama useniyorum hep. Bu hafta Allahin izniyle kesin baslicam cantasi hazir olsun. Bi tek park yatagim eksik onun disinda her seyimi aldim sukur

Icimi rahatlattin canim olumlu dusunmek gerek dedigin gibi.InsaAllah iyi olur her sey

Ya evet dimi yengecler cok iyiler ama kendilerini cok dusunmezler hep karsisindakini dusunurler. Bakalim belki benimki de kendi gelmek isteyip ikizler olacak

‘Yok tarzım degil ‘ deyişin güldürdün valla,Allah ta seni güldürsun

Ya ilk hamılelıgım , ne nefes tekniği bılıyorum ne bişi , normal dogum olursa ne yapacagım vs hiç bılmıyorum ,keşke gebelık ve dogum eğitimi alma şansımız olabılseydi..
Akışına bırakmak en guzeli nefes tekniği falan benim eşim vardı ikinci doğumda ağrı çekerken bana nefes al diyo ben bogucakdim onu baslatma nefesine diyorum

Benim kız kilolu doğunca epey yaygara kopardım ama ciktikdan sonraki rahatlık ve sakinleme hiç bı eşi benzeri yok

Şu burclardan hiç anlamam ya ben ikizlerim eşim terazi o kadar oğlum 22 Nisan kızım 19 Mayıs doğumlu burçlarını bilmiyorum gercekden

Ne zman gittin en son canım Dr nst yaptimi yarın bende gidicem inşallah 32. Haftaya girmiş oluyorum nst istermi ki çocuklar evde yalnız kalacak
Istemedi hc grmedim dha 2 hfta once gtmstm tam 32 de calsr raporu almak icin.sordu sanci fln varmi die yok dedm bde sezryn ya belki gerek gormedi bde hstanede fzla tutmak istemio sanrm acil bi sey olmadgi surece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…