Memnun kalırsan zaten yeni modeller gelir mutlaka alirsinHatta şunu da dogum sonrası normal hayat için alıyım dedim de kalmadı dedi
Aslinda son ay cok sık gitmek gerekiyor doktora. Doktorun soyleyecektir sana mutlaka gel diye. Hic haberin olmadan sancin cikabiliyor. Burcu ikizler olmasin diyorum ben de aksineesim yengec erkegi masaAllah cok iyi. Oglum da yengec olsun istiyorum ama tabi ona gore hareket edemem genelde ne zaman gelecegini bebek belirlermis. Bir de 39. Hafta dolunca aldirmak istiyorum insaAllah. Cunku anne karninda ne kadar kalsa o kadar iyi canim
Ben de 2 haftadir yikamaya baslicam dedim ama useniyorum hep. Bu hafta Allahin izniyle kesin baslicam cantasi hazir olsun. Bi tek park yatagim eksik onun disinda her seyimi aldim sukurAmin cnm dün bende yıkadım kıyafetti battaniydi dedim hazır olsun ne olur ne olmaz bu haftada eksikleri tamamlıycaz inşallah sonrası Allah kerim artık
Ay nerden aldınız ben kaçırdım sanırım hala almadım kendime takım , memnunmusunuzBu gruptan baya alan oldu :) bende fazlalık olarak aldım fiyatları uygundu başka yerlere gore
Icimi rahatlattin canim olumlu dusunmek gerek dedigin gibi.InsaAllah iyi olur her seyEn iyisi çok fazla bişey düşünmemek yada sadece olumlu düşünmek, bu aralar hafiften sancıların başlaması normal, rahim kendini yavaştan doğuma hazırlıyor, çok şükür ki her geçtiğimiz gün bizim için bi avantaj ama bundan sonra ne zaman doğsa sorunsuz yaşama şansı çok yüksek, bol bol dua edelim, gerisi Allaha emanet
Ya evet dimi yengecler cok iyiler ama kendilerini cok dusunmezler hep karsisindakini dusunurler. Bakalim belki benimki de kendi gelmek isteyip ikizler olacakBenim 2. Sezaryan olucak bu. Ilki 40+1de olmustu. Bu 39 doldugu hafta olacakmis. Eskiden 38.de yapiyorduk ama artik 39a kadar bekliyoruz dedi.doktorum.
Bir de ikizler istemeyen annelere sunu soyleyeyim. Ilk kizim yengec. Asiri duygusal ve akliniza gelmeyecek en ufak seylere bile uzulur. Kreste ya da diger cocuklara birlikteyken hep aklimiz onda kaliyor. Biz bu sefer ikizler olacagina cok memnunuz o yuzden
Hayırlısı olsun canım saglikla gelsinBebis once davranmazsa 2 hazirana bana gun verdi ilk kizim mecburyetten 38+3 te sezryn olmstu buda o civarlar olcak hayrlisiyla
‘Yok tarzım degil ‘ deyişin güldürdün valla,Allah ta seni güldürsunGoogle yazınca çıkıyor nefes teknikleri bakabilirsin, aslında bu doğal bir süreç önceden kimse böyle bişey için eğitim almıyordu onu düşününce biraz rahatlayabilirsin,emin ol vücudun seni yönlendiriyor ve zaten yanında doktor ebe hemşire oluyor ve yonlendiriyorlar, doğumu kolaylaştıran en önemli şey, doğum anında sanci geldiği an bağırmak yerine ıkınmak, çoğu insan bağırdığı için bebeğini itemiyor ve süreç uzuyor, ben sadece bunu bilerek doğuma girdim ve kolay oldu kısa sürdü. Başımda anestezi doktoru vardı hatta biraz bağırabilirsin dedi bana, bende yok tarzım değil dedim, normalde de bağıramam zaten :))) korkarak değilde herkes yapabiliyor bende yapabilirim diye cesaretle gir doğuma
Yaşlılar için yasağı gevseticekler durum biraz daha iyi olunca, belkide doğum zamanina tamamen kalkabilirbirde şöyle bişey yapabilirsiniz mesela annenizin ikametgahini e devletten girip değiştirin sonra bi hastaneden randevu alın, anneniz hem ikametgahı hemde randevusunu gösterebilir bir sorun olmaz, öyle yapanlarida duydum :)
Ben normlde 42 44 gyniorm smdide 4 kilo falan aldm 2xl aldm rahat olduBeden olarak karar veremedim siz kaç beden aldınız olculeriniz nasıl.
Teskkur ederim canmm insallahhHayırlısı olsun canım saglikla gelsin
Akışına bırakmak en guzeli nefes tekniği falanYa ilk hamılelıgım , ne nefes tekniği bılıyorum ne bişi , normal dogum olursa ne yapacagım vs hiç bılmıyorum ,keşke gebelık ve dogum eğitimi alma şansımız olabılseydi..
Benim kız kilolu doğunca epey yaygara kopardım ama ciktikdan sonraki rahatlık ve sakinleme hiç bı eşi benzeri yokGoogle yazınca çıkıyor nefes teknikleri bakabilirsin, aslında bu doğal bir süreç önceden kimse böyle bişey için eğitim almıyordu onu düşününce biraz rahatlayabilirsin,emin ol vücudun seni yönlendiriyor ve zaten yanında doktor ebe hemşire oluyor ve yonlendiriyorlar, doğumu kolaylaştıran en önemli şey, doğum anında sanci geldiği an bağırmak yerine ıkınmak, çoğu insan bağırdığı için bebeğini itemiyor ve süreç uzuyor, ben sadece bunu bilerek doğuma girdim ve kolay oldu kısa sürdü. Başımda anestezi doktoru vardı hatta biraz bağırabilirsin dedi bana, bende yok tarzım değil dedim, normalde de bağıramam zaten :))) korkarak değilde herkes yapabiliyor bende yapabilirim diye cesaretle gir doğuma
Ne zman gittin en son canım Dr nst yaptimi yarın bende gidicem inşallah 32. Haftaya girmiş oluyorum nst istermi ki çocuklar evde yalnız kalacakTeskkur ederim canmm insallahh
Şu burclardan hiç anlamam ya ben ikizlerim eşim terazi o kadar oğlum 22 Nisan kızım 19 Mayıs doğumlu burçlarını bilmiyorum gercekdenBenim 2. Sezaryan olucak bu. Ilki 40+1de olmustu. Bu 39 doldugu hafta olacakmis. Eskiden 38.de yapiyorduk ama artik 39a kadar bekliyoruz dedi.doktorum.
Bir de ikizler istemeyen annelere sunu soyleyeyim. Ilk kizim yengec. Asiri duygusal ve akliniza gelmeyecek en ufak seylere bile uzulur. Kreste ya da diger cocuklara birlikteyken hep aklimiz onda kaliyor. Biz bu sefer ikizler olacagina cok memnunuz o yuzden
Magnet sadece canimHediyelik yaptırdınız mı acaba
Istemedi hc grmedim dha 2 hfta once gtmstm tam 32 de calsr raporu almak icin.sordu sanci fln varmi die yok dedm bde sezryn ya belki gerek gormedi bde hstanede fzla tutmak istemio sanrm acil bi sey olmadgi sureceNe zman gittin en son canım Dr nst yaptimi yarın bende gidicem inşallah 32. Haftaya girmiş oluyorum nst istermi ki çocuklar evde yalnız kalacak
Ay nerden aldınız ben kaçırdım sanırım hala almadım kendime takım , memnunmusunuz
Amin inşallahIcimi rahatlattin canim olumlu dusunmek gerek dedigin gibi.InsaAllah iyi olur her sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?