bende dönsün diye sürekli dua ediyorum.yoksa bu kadar squat boşa gidecek
Artık hepimizin heryeri ağrıyor ya.bende çatı ağrısı çok fazla yataktan kalkamıyorum resmen oranın acısına. Gece ateş basıyor çırılçıplak yatasım geliyo ellerim yanıyo sanki ay ne zormuş son ay.
ben istiyorum ama bebiş dönerse yapcam sanırım.şuan bir anlamı yokAma yapan çoğu kişinin dikişi olmamış
Bende erken doğum riski olduğu için hiç bir hareket de yapmıyorum korkumdan hep uzanıyorum yarın kontrolüm var bakalım dönmüş mü dönmediyse yapacak bir şey yok artık psikolojimi sezeryan için ayarlarım
Bende erken doğum riski olduğu için hiç bir hareket de yapmıyorum korkumdan hep uzanıyorum yarın kontrolüm var bakalım dönmüş mü dönmediyse yapacak bir şey yok artık psikolojimi sezeryan için ayarlarım
Kayınvalidem görümcemi doğurmak için hastaneye gitmiş bebek ters demişler sezaryen olacak, bi daha bakmışlar ki dönmüş normal olmuş :) belli olmuyor demek ki
Siz peki rüyalarınızda esinizin sizi aldattığını gördünüz mü? Ben özellikle hamileliklerde çok sık görüyorum. Öyle bi şeye ihtimal bile vermiyorum ama aklımın bi yerinde hep bi şüphe, kuşku dolaşıyor :) ne senaryolar yazıp onları düşünüp üzülüyorum bide :) doğumdan sonra geçiyor bu durum ama ben bile bile yinede düşünmeden duramıyorum
bende dönsün diye sürekli dua ediyorum.yoksa bu kadar squat boşa gidecek
Artık hepimizin heryeri ağrıyor ya.bende çatı ağrısı çok fazla yataktan kalkamıyorum resmen oranın acısına. Gece ateş basıyor çırılçıplak yatasım geliyo ellerim yanıyo sanki ay ne zormuş son ay.
ben istiyorum ama bebiş dönerse yapcam sanırım.şuan bir anlamı yokAma yapan çoğu kişinin dikişi olmamış
Kesinlikle aynı ben, doktor normal diyor ama dışarda son gününe kadar gezenler de öyle şeyler olmuyormu ki diye dusunuyorum gerçekten bide hareket etmeden yattığım içinde terlemiş olarak kalkıyorum, cidden zor yaaa
Yaz icin guzel geldi bana ince olmasi. İc gosterme konusunda da alt kisimda cok renkli bi ic camasiri varsa sanki biraz belli olabilir gibi geldi bana. Ama ten rengi ya da beyaz ic camasirinda sorun olmaz sanirim.
Coronadan önce galiba beynimin endise edecek baska seyi olmadigi icin görüyordum öyle ruyalar, şimdi görmüyorum :) gördüğüm zaman bi de kendi kendime trip atıyordum ..
Bende öyle 10 saniyelik tripler attigim oldu :) ama ikimizde alıştık artık. Esimin arkadasida eside hamile, kadın rüyasında aldatma görünce adamı tokatlamış, şaşırmış adam uyuyorken noluyor diye, biz yine çok iyiyiz
Ben de ilk başlarda korktum ama sonra 28,29,31,32 ve 33.haftalarda gittim, yarında gidicem insallah. 31.ve 32.hastaneydi diğerleri özel muayeneye o yüzden daha rahat gittim
Ben de ilk başlarda korktum ama sonra 28,29,31,32 ve 33.haftalarda gittim, yarında gidicem insallah. 31.ve 32.hastaneydi diğerleri özel muayeneye o yüzden daha rahat gittim
Baya bı sık gitmissiniz ben 1 buçuk aydır hiç gitmedim. Muayenehane olsa belki bende biraz daha rahat davaranabilirdim ama bilemedim ya eşim gitmeyelim iyidir diyo
Aramizda 1 hafta var canim bendebugun kontrole gittim benim nst de temiz cikti bebek 44 cm kilosuda 2.200 geldi kilosu bir tik daha iyi olabilrimis iyi beslen dedi