2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhabalar Allah gönlüne göre versin inşallah. Bende gecen sene Haziran da test yapmıştım ve pozitif çıktı hatta ikinci çizgi cok netti adetim de 10 gün geçmişti ertesi gün regl oldum Dr gittim anlattım durumu o da düştükten süphelendi tahlil yaptı ve hiç hamile kalmamışım. Sonra ekimde regl olmayınca yine test aldım hatta bu sefer 2 farklı marka aldım ikiside negatif çıktı dedim kesin hamile degilim. Baya zaman geçti regl olmayınca sağlık ocağında tahlil yaptırdım pozitif çıktı ertesi gün Dr gittim kese bebek hepsi vardı. Benim ı testlerden yana şansım yok onlar bozuk olabiliyormuş en iyisi kan tahlili

Hormonla bagdastiriyorum ben çünkü agresiflik baş gösterdi bende..
Herif bana günaydın dese
Ne demek günaydın ya nasıl günaydın ya !!
Gibi absürt tepkiler ve resim geliyor
Bende pek sinirlilik hali yol aksine daha çok sabırlı ve Durgunum sanırım insanın yapısından da kaynaklanıyor.

Zor bir süreç oluyor. Yasaklar, salgınlar, hamilelikte yaşananlar, bir de ikili ilişkiler hepsini dengede tutmak zaten zor mesele. Benim 2. Oğlan olacak inşallah
Evet zor bir dönemdeyiz ablamla bile 2 aydır görüşemiyorum yeğenlerimi özledim.Hamileliğimi göremedi ailem doğru düzgün.

Kimyasal gebelik olmuş olabilir canım sağlıksoz olduğunda tutunamadığında regl gibi atıyor vücut benimde geçen sene olmuştu.

Rica etsem bana resmini atarmisin alt ust takiminin

Seninde o ara kimyasal olmuş bence benimde geçen sene başıma gelmişti önce test yaptım silikti kan verdim değer düşüktü bimkaç gün sonra regl oldum sağlıksız olduğu içim vücut atıyor muş regl ile.

Bende bugün doktora gittim düşükte olabilir gebelik te olabilir dedi idrar tahlili verdim kan çıktı dedi eczaneden test aldım tekrar denedim bu seferde yatay çizgi çıktı sonrasında kontrol çizgisi çıktı anlayamadım test bozuktu sanırım iki gündür de kalp gibi karnım atıyor yarın da kan tahlili vericem hayırlısı olsun bakalım ne çıkacak

Pijama takımından ben almıştım çok güzel kumaşı gerçekten sabahlıklı olan modelin de yorumları çok iyiydi.
Benimde geldi daha yıkamadım yikayinca cekilmez Insallah ama görünüş olarak cok güzel begendim diger lohusa takmlarina okadar para vermekten yana degilim zaten kimse gelemicek hastahaneye

Dr ilk süphelendi ama kan tahlili yapıp bakınca hiç gebe kalmadığımı söyledi. Degerim cok düşüktü. Yada bilmiyorum ya hayırlısı neyse o şükür aratmadı

Bende bu konuda tecrübeli degilim ama benim başıma böyle bir şey geldi hamile olduğum halde yinede negatif çıktı kanda daha net görünüyor deger aralığı önemli

Kizlar birsey dicem gobegimin altina asagi doğru gaz.sancisi gibi ara ara vurdu aksam iftar.yemegini bile hazirlayana kadar.cok zorlandim sizinde böyle sanciya benzer agrilariniz oluyormu? Yorgunluktan da olabilir diye düşündüm ama bilemedim bugün 2 saat perde ütüledim ayakta kaldim ondan dolayimi bilemedim. Ilik duş aldım biraz gectikten sonra geçti ağrısı.

Yalan yok benim de sezaryen korkum var kime sorsam kalkamadım yapamadım edemedim emziremedim çok zor diyorlar insanın gözü korkuyor vallahi
her dogum kendine ozeldir sezeryan olup 10 gun kendine gelemeyende var normal dogurup hemen ayaklanamayanda tıpkı gebelik gibi oyuzden su kolay su zor demek dogru degil saglikla gelsinler önemli olan o bem sezeryan oldum 1 hafta belimi dogrultamadim kambur gezdim kiz kardesimde sezeryan oldu ona hic dokunmadi 2 gun sadece biraz dikisleri aciyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…