2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin, işte dedim ya insanların anlatımı çok korkutup on yargıya sevk ediyor

Karar veremedim bilmedigim icin kumasini neden bu kadar indirimde tereddüt ettim siz aldinizmi biliyomusunuz kumasini
Hangi hesapta satılıyor acaba ? Bloggerlar falan hastane çantası anlatırken bu marka gecelikleri çok övmüşler bambu doğal bi kumaş. Ama ben de yakından görmedim kaliteli olduğunu duydum.

Ben de boyleyım tansıyonum dusuyo gıbı halsızlesıyorum gun ıcınde bıkaçkez
Anca el yüz yıkayıp su içiyorum geçti geçti, geçmedi direk uzanıyorum derin derin nefes almaya çalışıyorum, zaten 24 saatte abartmıyorum en fazla 4 yahut 5 saat uyuyorumdur...
O yüzden absürt görmüyorum artık:))

bende de uykular iyice gitti izmirdeyim ben havalarda birden ısındı iyice fenalık basıyor geceleri
bakalım bu 1 ay nasıl geçecek

Belkide tamamen maddi sorunlarını düşünüyordur, erkekler boyke şeyleri hakli olarak kafalarına çok takıyorlar. Bebek gelicek masraflar cogalicak, düşünecek çok şeyi var. Tabi seni önemsemesi elbette gerekir ama o dengeyi herkes kuramıyor.

Bende öyleyim kafamda hep senaryolar bazen eşeğin aklına karpuz kabuğu dusuruyorm diyorum

Siz peki rüyalarınızda esinizin sizi aldattığını gördünüz mü? Ben özellikle hamileliklerde çok sık görüyorum. Öyle bi şeye ihtimal bile vermiyorum ama aklımın bi yerinde hep bi şüphe, kuşku dolaşıyor :) ne senaryolar yazıp onları düşünüp üzülüyorum bide :) doğumdan sonra geçiyor bu durum ama ben bile bile yinede düşünmeden duramıyorum

Bende pençesini beğendim ama kararsız kaldım, kumaşı çok ince mi, iç gösterişli acaba ?

Bende çok korkuyorum sezeryan olmaktan. En son gittiğimde bebek makat gelişiydi hayırlısıyla inşallah döner normal doğum olur
bende dönsün diye sürekli dua ediyorum.yoksa bu kadar squat boşa gidecek
Artık hepimizin heryeri ağrıyor ya.bende çatı ağrısı çok fazla yataktan kalkamıyorum resmen oranın acısına. Gece ateş basıyor çırılçıplak yatasım geliyo ellerim yanıyo sanki ay ne zormuş son ay.
Kızlar perine masajı hakkında fikriniz var mı,yapmayı düşünuyormusunuz
ben istiyorum ama bebiş dönerse yapcam sanırım.şuan bir anlamı yokAma yapan çoğu kişinin dikişi olmamış

cinsellik konusunda ise korkuyorlar tamamen.eşim başta hiç dokunmadı.sonra doktorlar ne diyor filan demeye başladı baktık sorun yok yapalım dedik.ilkinde bisey olmadı ama ikincide hafif kanama yaşadım.o zamandan beri adam dokunmuyor bile korkusuna hatta en sonlarda yaparız doğumu başlatıyormuş dedim hadi ya dedi sevindi ama ne zaman yapmamız lazım ne diyo doktorlar iyi bak filan diyo. Tamamen korku yani. Bence kötü düşünmeyin. Ha hamilelikte aldatma rüyaları bende sürekli görüyorum o ayrı

Bende pençesini beğendim ama kararsız kaldım, kumaşı çok ince mi, iç gösterişli acaba ?

Yaz icin guzel geldi bana ince olmasi. İc gosterme konusunda da alt kisimda cok renkli bi ic camasiri varsa sanki biraz belli olabilir gibi geldi bana. Ama ten rengi ya da beyaz ic camasirinda sorun olmaz sanirim.

Coronadan önce galiba beynimin endise edecek baska seyi olmadigi icin görüyordum öyle ruyalar, şimdi görmüyorum :) gördüğüm zaman bi de kendi kendime trip atıyordum ..

Ben hep boşandığımızı görüyordum rüyamda Psikolojimiz baya allak bullak oluyo hamilelikte

Desene hepimiz ayniyiz o zaman hamilelige özgü bişey bu galiba

Ben hep boşandığımızı görüyordum rüyamda Psikolojimiz baya allak bullak oluyo hamilelikte
Ben de kendi adıma tripler atmayı bıraktım,kızım adına triplere başladım ,yok babası kızını sevmıo opmuyo vs az ilgilenıyo vs zaten bir arkadası benle evlencegını soyleyınce burcumu sormus,ikizler demiş eşimde ,arkadası kaç kaç demiş ,iki tane ıkızler burcuyla napcam diye dertlerde :)) insan buyuk konusmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…