Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin, işte dedim ya insanların anlatımı çok korkutup on yargıya sevk ediyorher dogum kendine ozeldir sezeryan olup 10 gun kendine gelemeyende var normal dogurup hemen ayaklanamayanda tıpkı gebelik gibi oyuzden su kolay su zor demek dogru degil saglikla gelsinler önemli olan o bem sezeryan oldum 1 hafta belimi dogrultamadim kambur gezdim kiz kardesimde sezeryan oldu ona hic dokunmadi 2 gun sadece biraz dikisleri aciyordu
Hangi hesapta satılıyor acaba ? Bloggerlar falan hastane çantası anlatırken bu marka gecelikleri çok övmüşler bambu doğal bi kumaş. Ama ben de yakından görmedim kaliteli olduğunu duydum.Karar veremedim bilmedigim icin kumasini neden bu kadar indirimde tereddüt ettim siz aldinizmi biliyomusunuz kumasini
Tabiki bişey olsa Allah korusun o ii için vicdanı yükünü düşünEvet canım onlarda zarar vermekten korkuyor bişey olacağından değil de işte ne olur ne olmaz kanama falan olursa korkar insan
Ben de boyleyım tansıyonum dusuyo gıbı halsızlesıyorum gun ıcınde bıkaçkezAyyyyni böyleyim bende işte
Anca el yüz yıkayıp su içiyorum geçti geçti, geçmedi direk uzanıyorum derin derin nefes almaya çalışıyorum, zaten 24 saatte abartmıyorum en fazla 4 yahut 5 saat uyuyorumdur...Ben de boyleyım tansıyonum dusuyo gıbı halsızlesıyorum gun ıcınde bıkaçkez
Gule gül e kullanEvet güzel geldi kargom cok begendim. Cok lazim olucak almak lazim böyle indirimi yakalamisken
Belkide tamamen maddi sorunlarını düşünüyordur, erkekler boyke şeyleri hakli olarak kafalarına çok takıyorlar. Bebek gelicek masraflar cogalicak, düşünecek çok şeyi var. Tabi seni önemsemesi elbette gerekir ama o dengeyi herkes kuramıyor.Kesinlikle bak bugün bile iftar sonrası yürüyüşe gidelim az dedim sonra yorgunum dedi bu bi kaç kez oldu annesinin yanında olunca daha zoruma gidiyor çoğu zaman cidden düşünceli ama ne biliyim daha basit zamanlarda yapılması gereken olmayınca zoruma gidiyor hamilelk kaprisi bile yapmıyorum sırf bugün büyük bi ödemesi çıkınca isteyeceğim şeyi bile istemedim o da ne biliyor musun erik.
Bende kafamda canlandırdığımda olayları dışarı çıkıp 3. Gözle baktığımda biraz sakinleşince bende fazla algıda seçicilik yapıyorum diyorum. Çünkü genelde şüphelerinin üstüne yaşanıyor bu basit olaylar. Ben kurtulmaya çalışıyorum bu düşüncelerden yoksa lohusalık ve sonra bebeğin bütün ilgiyi toplaması falan derken kendimi iyileştirmem daha zor olur, belki de imkansız. Yapabiliyormusun dersen, deniyorum. Daha çok üzerine gidiyorum bu tür şeylerin mesela güzel bi kadın gördüğümde ne kadar güzel bi kadın falan değil mi diyip yapacağı yorumu hiç bilmeden kendimi sınıyorum :)) zoruma gidecek bişey söylerse sen kaşındın diyip içimden susuyorum. Bi nevi yaraya tuz basmak benim ki :)
Bende öyleyim kafamda hep senaryolar bazen eşeğin aklına karpuz kabuğu dusuruyorm diyorum
Bende pençesini beğendim ama kararsız kaldım, kumaşı çok ince mi, iç gösterişli acaba ?Ben bunun pembesini aldim. Kumasi guzel, incecik. Zaten haziranda cok sicak olacağından iyi geldi bana. Ama yine de pahalı. Hani daha uygun varsa alabilirsin baska yerden. Ben ilk kizimda ilk 1 yil cok sik emzirmistim. Toplamda 2 yil. hep pijamaylaydim öyle olunca..biraz guzel bisey alayim dedim
bende dönsün diye sürekli dua ediyorum.yoksa bu kadar squat boşa gidecekBende çok korkuyorum sezeryan olmaktan. En son gittiğimde bebek makat gelişiydi hayırlısıyla inşallah döner normal doğum olur
Artık hepimizin heryeri ağrıyor ya.bende çatı ağrısı çok fazla yataktan kalkamıyorum resmen oranın acısına. Gece ateş basıyor çırılçıplak yatasım geliyo ellerim yanıyo sankiBende de uyku hali ve halsizlik çok var, sanki gebeliğin ilk zamanına gitmiş gibi hissediyorum. Benim özellikle yemeklerden sonra çarpıntım oluyor bi süre sonra geçiyor ve bunalma hissini çok yaşıyorum uzun zamandır, bi anda sıcak basıyor bayilcak gibi oluyor, sırtimdan soğuk terler çıkıyor. Bende hareketlerde azalma ve gucsuzlesme hissediyorum ama yeri azaldığı için normaldir herhalde
ben istiyorum ama bebiş dönerse yapcam sanırım.şuan bir anlamı yokKızlar perine masajı hakkında fikriniz var mı,yapmayı düşünuyormusunuz
Bende pençesini beğendim ama kararsız kaldım, kumaşı çok ince mi, iç gösterişli acaba ?
Coronadan önce galiba beynimin endise edecek baska seyi olmadigi icin görüyordum öyle ruyalar, şimdi görmüyorum :) gördüğüm zaman bi de kendi kendime trip atıyordum ..Siz peki rüyalarınızda esinizin sizi aldattığını gördünüz mü? Ben özellikle hamileliklerde çok sık görüyorum. Öyle bi şeye ihtimal bile vermiyorum ama aklımın bi yerinde hep bi şüphe, kuşku dolaşıyor :) ne senaryolar yazıp onları düşünüp üzülüyorum bide :) doğumdan sonra geçiyor bu durum ama ben bile bile yinede düşünmeden duramıyorum
izmirde bi magaza sitesinde gordum glingeria diye bir siteHangi hesapta satılıyor acaba ? Bloggerlar falan hastane çantası anlatırken bu marka gecelikleri çok övmüşler bambu doğal bi kumaş. Ama ben de yakından görmedim kaliteli olduğunu duydum.
Ben hep boşandığımızı görüyordum rüyamdaSiz peki rüyalarınızda esinizin sizi aldattığını gördünüz mü? Ben özellikle hamileliklerde çok sık görüyorum. Öyle bi şeye ihtimal bile vermiyorum ama aklımın bi yerinde hep bi şüphe, kuşku dolaşıyor :) ne senaryolar yazıp onları düşünüp üzülüyorum bide :) doğumdan sonra geçiyor bu durum ama ben bile bile yinede düşünmeden duramıyorum
Şimdi baktım siteye fiyatlar baya uygun bir sürü gecelik pijama almasam alırdımizmirde bi magaza sitesinde gordum glingeria diye bir site
Desene hepimiz ayniyiz o zaman hamilelige özgü bişey bu galibaSiz peki rüyalarınızda esinizin sizi aldattığını gördünüz mü? Ben özellikle hamileliklerde çok sık görüyorum. Öyle bi şeye ihtimal bile vermiyorum ama aklımın bi yerinde hep bi şüphe, kuşku dolaşıyor :) ne senaryolar yazıp onları düşünüp üzülüyorum bide :) doğumdan sonra geçiyor bu durum ama ben bile bile yinede düşünmeden duramıyorum
Ben de kendi adıma tripler atmayı bıraktım,kızım adına triplere başladım ,yok babası kızını sevmıo opmuyo vs az ilgilenıyo vsBen hep boşandığımızı görüyordum rüyamdaPsikolojimiz baya allak bullak oluyo hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?