• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Tam 10. haftada oluyorum canım. Daha önce iki tane kaybım var, o yüzden bekliyorum açıkçası. Aksi bir durum olursa diye dillendirmiyorum. Allah'a emanetiz.
Allahım saglıkla kucagımıza aldırsın.Allah korusun açıklama yapmıyım diye mi nazar olur diye mi , ben de 10-12.haftayımı beklesem ki

Allahım saglıkla kucagımıza aldırsın.Allah korusun açıklama yapmıyım diye mi nazar olur diye mi , ben de 10-12.haftayımı beklesem ki
Amin canım inşallah :) Nazardan ziyade açıklama yapmıyım diye. Herkes sordukça atlatması daha zor olabiliyor o yüzden temkinli davranıyorum diyelim :)

Evet gece nobeti de var normalde .ben de bir arastirayim bunu normal memuriyetlerde ztn sbh 8 aksam 5 bizde sbh 8 aksam 8 ve belli gunlerde sbh 8 ertesi gun 8
Beni de bilgilendirir misin canim bizim iş de nöbetli ve benim arkadaşım yeni doğum yaptı 24 haftalıktı sanırım nöbete kalamaz diye rapor aldı o haftadan sonra nöbetlerini kaldirdilar

Nobet zaten yapmamalı bence tam bılmıyorum ama .herhangı bir ozel rapor almaksızın da gebelık raporunu vermek zaten gunde ustuste 7.5 saatten fazla calısmama hakkını doguruyor bıldıgım .

Kuzum bana da doktor devlet karşılamıyor dedi yine ne olur ne olmaz yazdı reçeteye 😅 sonra eczaci baktı dedi ki gebelik tanısı koyması gerekiyordu doktorun sağolsun eczacı aradı ve duzeltirdi 😊 Ama benim daha önce tüp bebek doktorum yazmıştı
İki haftaya kadar kontrole gidicem çok sağol Dr uma tekrar söyleyip yazdirayim gerçekten iyi olur . Bı de fayda ediyor mu benim devamlı sanki boğazımda bı şey var o tat bı geçse iyi olacak 🤗😘

Her gün yeni bir sey oluyor vücudumuzda bugün bulan tim azaldı uyku hali çoğaldı ölü balık gibi bakıyorum. Kızlar ben daha bebegimu ve kalbini duyamadim en son 6+3 te gittim sadece kese vardı bu cuma 7+5 te gideceğim ınş kalp sesini duyarım hem tedirginim hem de hamileliğin verdigi sitres iyice yoruyor beni

Nihayet bugün kalp atışını gördüm 😊 son adete göre 7+3 ama ultrasonda 6+6 olarak çıkıyo mide bulantisi için prilam dr verdi onu kullanicam inşallah fayda eder etmezse yatış vericem dedi doktor
Ay darısı bana bende 6+3 te gittim sadece kese vardı haftaya çağırdı bende cuma günü 7+5 te gidicem ınş bebeği kalp sesini duyarim

İki haftaya kadar kontrole gidicem çok sağol Dr uma tekrar söyleyip yazdirayim gerçekten iyi olur . Bı de fayda ediyor mu benim devamlı sanki boğazımda bı şey var o tat bı geçse iyi olacak 🤗😘
Kuzum ben ilaç fayda etmiyor sandım bitince almadım geçen kusa kusa öğure öğure bayilacaktim. 😅 Kusuyorsan kusmayı engelliyor karın agirmasi yapmıyor

Nihayet bugün kalp atışını gördüm 😊 son adete göre 7+3 ama ultrasonda 6+6 olarak çıkıyo mide bulantisi için prilam dr verdi onu kullanicam inşallah fayda eder etmezse yatış vericem dedi doktor
En azından kusmayı engelliyor kuzum. Kusmadan önce hani karnın agiriyor ya. Prilam karın ağrısıni engelliyor. Senin cokk miden bulandıgindan dolayı mı istirahati öneriyor

En azından kusmayı engelliyor kuzum. Kusmadan önce hani karnın agiriyor ya. Prilam karın ağrısıni engelliyor. Senin cokk miden bulandıgindan dolayı mı istirahati öneriyor
Besleneniyorum su içemiyorum diye vücut halsiz kaldığı için ilaç fayda etmezse hastanede yatış vericek serum vs icin

Merhabalar kızlar, ben ne zamandır buraya bakamıyorum çünkü baş dönmesinden kalkamıyorum demiştim ya meğer hamilelikten değilmiş otolit taşlarım oynamış. Doktor onu yerleştirip 7 gün rapor verdi ama hem o yerleştirme olayından hem de hamilelikten sersem gibiyim.

Merhabalar kızlar, ben ne zamandır buraya bakamıyorum çünkü baş dönmesinden kalkamıyorum demiştim ya meğer hamilelikten değilmiş otolit taşlarım oynamış. Doktor onu yerleştirip 7 gün rapor verdi ama hem o yerleştirme olayından hem de hamilelikten sersem gibiyim.
geçmş olsn canmm

Back
X