• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Zaten bende 10+6 olucam randevu tarhnde gün verirse giderm vermezse dolu derse yaptırmicam..insanı strese sokmaktn başka biişe yaramıyolar
AYNEN ole ve skntli deyip saglklo dogan bissuru bebek var.rbbm korktuklarmizla sinamasin evlatlarmiz sag salim eksiksiz kusrsuz dogsun insallah.

D vitamini bebeğin gelişimi için cok çok önemli yani doktor da vermiş zaten niye kararsız kalıyorsunuz ki, her verilen şeye şüpheyle yaklaşmayın lütfen. Kullanmaminizin zararı var, kullanmanızın değil.
Çünkü vitaminler 3 aydan sonra kullanılmaya başlanıyor diye biliyorum zaten kullandığım folik asit in içinde d vitamini de var.

Kızlar oksapar kullanan var mı ? İpneyı vururken ya bebege degerse diye korkuyorum🙈 siz nasıl nereye vuruyonuz ? Bebegın olmadıgı tarafa mı vuruyosunuz? Gobek delıgı hızasına mı altına dogru mu buruyorsunuz ,bebek nerde acaba daha mı asagıda oluyor

Kızlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz ,ben sadece folık asit ve coraspin kullanıyorum.crınone jel ve oksapar kan sulandırıcı iğne.sizler kaç mg hangi marka folık asıt kullanıyorsunuz,ayrıca b vitamını fln alıyor musunuz
Ben sadece premisis plus kullanıyorum içeriği zencefil koku, b1, b12, b6, folic asit var icinde

Kızlar midem benim iş yaparken acayip bulanıyor bulaşık sabunu kokusuna filan yemek kokusuna resmen kayinvalideme sinir oldum öyle bu basitlrstriyor ki durumu bulaşık yikarkende bulantı mi diye en son sinirlendim yalan mi söylüyorum dedim neden hep hamilelik kiyaslaniyot bişey anlatyorsun yok benimki öyle değil yok şöyle yok böyle herkesin hamileliği farklı sonuçta yok tarlada çalışan var ise giden var olabilir zaten ama herkes aynı değil ki
Cok fazla bulantısı olanlar ise de gitmiyo rapor aliyo. Bunlar gayet normal kendi evine giremeyenlr var mide bulantisina. Olumsuz düşünceli insanlardan 9 ay uzak kalma en güzeli 😁

Back
X