• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben mesela hiç devlete gitmedim, özele gitmek daha rahat geliyor bana. Istediğin zaman ulaşma imkanı olmasida güzel oluyor. Özel goztepe hastanesinde gülşen hanım doktorum çok memnunum ama annemlerde çok kaldığım için beylikdüzünde de kolan hastanesinde günay hanıma da gidiyorum o da gayet iyi.
Ben İzmir deyim devlet hastanesine gidiyorum. Doktorum çok iyi ilgili istediğim zmn msj atıyorum instadan sağolsun cvp veriyor istediğimi sora biliyorum sürekli o doktora gidiyorum o yüzden özele gitmeye gerek duymadım ücretleri nasıl

Memnunsan bence de öyle yap derim, enerjinin tuttuğu bir kadın doğumcu bulmak gerçekten çok zor. Medical Park'ın kadın doğum bölümleriyle ilgili çok olumlu şeyler duyuyordum ben de. Sonra tavsiye üzerine Meriç Bey'e gittim ve orda da kaldım.
Evet yaa şimdi tekrar bi okudumda doktorların profillerini sanırım ona başlıycam p.teside hastaneyle görüşmeye gidicem paket için ..

:oha:
hayırlısı olsun inşallah sizde memnun ayrılırsınız 🙏🏻🙏🏻 Ne kadara anlaştınız acaba ? Ayrıntılı ultrason dahilmi pakete ?
Amin hepimiz için kolayliklarla gelir insalah hayirlar.Evet dahil. Pilates egiimi ve diyetisyen destegi oda suslemesi vs de dahil 6000 e anlastik.

Ben İzmir deyim devlet hastanesine gidiyorum. Doktorum çok iyi ilgili istediğim zmn msj atıyorum instadan sağolsun cvp veriyor istediğimi sora biliyorum sürekli o doktora gidiyorum o yüzden özele gitmeye gerek duymadım ücretleri nasıl
Benim gittiğim doktor 275 tl. Aslında ozel sağlık sigortam var belki başka hastane ve doktorlarida değerlendirebilirim bakalım. Eğer memnunsan doktorundan bilgisinden ve ilgisinden nerde olduğunun bir önemi yok, devlet hastaneleri de artık çoğu özelden iyi hizmet veriyor :)

Merhaba Arkadaşlar, haziran annelerini görünce yazmak istedim. Göztepe Medical Park'a giden var mı :)
Herkese bebişleriyle güzel günler dilerim

Merhaba bende belki oraya gidebilirim?? Siz gittiniz mi hiç, bir doktora karar verdiniz mi ??

Dualarınız için teşekkür ederim. Hala kanamam devam ediyor. Ama çok azaldı. Hala korku içindeyim ayağa kalkmıyorum. Bekliyorum şimdilik.
Benimde dün bikac damla geldi cok korktum doktorum telefonda yat dinlen dedi. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın

Kızlar nasılsımoz ,benim sutyenın kopcasını bagladıgımız yerde tam sırtımın ortasında bir agrı acı gıbı bişi var, kemıge dokundgumda fln acııyo,var mı boyle bişi yasayan
Aynı ağrı bende de var hamilelikten önce de vardı iki üç dr a gitmiştim mr fln çektirdim birşey çıkmadı ama ağrı devam ediyor

Benim işyeri doktoru da var ama pek beğenilmiyo. Devlete gitmedim sıra beklemesi vs var diye şu an gittiğin yer ise çok yakın hemen gidip geliyorum
Randevu sistemi olduğu için sıra beklenilmıyo zaten ama neresi daha cazipse oraya gitmek gerekir tabiki.
Benim gittiğim doktor 275 tl. Aslında ozel sağlık sigortam var belki başka hastane ve doktorlarida değerlendirebilirim bakalım. Eğer memnunsan doktorundan bilgisinden ve ilgisinden nerde olduğunun bir önemi yok, devlet hastaneleri de artık çoğu özelden iyi hizmet veriyor :)
Her gidişinizde mi bu ücreti veriyorsunuz?Aynen çok memnunum belki özele gitsem bile bu kadar memnun kalmam yani.

Back
X