- 31 Mart 2011
- 1.059
- 1.122
- 333
Çok tesekkurler inşaallah cumlemızınkıne.Amin inşallah Allah razı olsun yeğeninize ve bebeğinize sağlıklı ömürler inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tesekkurler inşaallah cumlemızınkıne.Amin inşallah Allah razı olsun yeğeninize ve bebeğinize sağlıklı ömürler inşallah![]()
28 yaş 3. Çocuğum olacak Allah izin verirse. Bı oğlum bı kızım varKızlar yaşlar kaç bu arada ilk bebek mi?
Yok ilk benim tüp bebek olduÇok tesekkurler inşaallah cumlemızınkıne.Sızın ilk mi ikizler yoksa benım kardes gb onden bir oglan fılan var mı
![]()
Sen cok ıyısın o zaman MaasallahBenim bulantım hiç hecmiyor ne yersem giyim yerken iyi sonra devamlı bı boğazımda değişik bı tat .. tartıya bı çıktım iki kilo almışımyanımda kayınvalidem nasıl gülüyor
3 haftada iki kilo bulantiya ragmen nasıl aldın diyor
Caysiz yaşayamayan biriydim Türk kahvesi de öğle son 1 aydır ağzıma suremiyorum kahvaltıda bile kuru kuru yiyorum umarım tekrar severimben türk kahvesiz 8 hafta nasıl geçirdim şoklardayım, aşırı severdım ama canım ıstemedı, canım hep tuzlu ve baharatlı şeyler istiyor neden bilmem..
Olsun da nasıl olursa olsun yeterki saglıklı sıhhatli olsunlar inşallahYok ilk benim tüp bebek oldu
57 ile hamile kaldım şuan 59 olmuşum ben diğer iki gebeligimde de çok aşırı kilo aldım birinde 27 diğerinde 26 kilo aldım aynı yönde ilerliyorum yineSen cok ıyısın o zaman Maasallah58 hamıle kalıp su an 8+4üz ve 63 kiloyum artık kayınvalıden beni görse aglarmıydı bılmem
ustelık bulantılarıma ragmen.Su aralar tek carem PRİLAM denen bulantı ilacı gercekten o tutuyor beni sadece tiksinti lerim ve kokulara hassasiyetim gecmedi ama yiyebiliyor ve sukur Oyle bulantı olmuyor asırı
![]()
Bı de prilam i bugün DRM sadece bı tane iç günde dedi ben iki üç içiyordum içme dedi nasıl olacak bilmem bana da fayda ediyorduSen cok ıyısın o zaman Maasallah58 hamıle kalıp su an 8+4üz ve 63 kiloyum artık kayınvalıden beni görse aglarmıydı bılmem
ustelık bulantılarıma ragmen.Su aralar tek carem PRİLAM denen bulantı ilacı gercekten o tutuyor beni sadece tiksinti lerim ve kokulara hassasiyetim gecmedi ama yiyebiliyor ve sukur Oyle bulantı olmuyor asırı
![]()
Amiiiin hepimizin inşallahOlsun da nasıl olursa olsun yeterki saglıklı sıhhatli olsunlar inşallah![]()
İnan içmek zorundaydım ve gece 2tane alıyorum kendı ellerıyle yazdı sukur ıyıyım ya faydası oldu.Bı de prilam i bugün DRM sadece bı tane iç günde dedi ben iki üç içiyordum içme dedi nasıl olacak bilmem bana da fayda ediyordu
Bugun ben de cok kotu oldum cikarmaya calistim cikaramadim anlatamamPrilam la bile kusuyorumbir anim bir animi tutmuyor. 12. Haftada gecmesi umudum
Asiri halsizim kizlar 1 aydir hic birsey yapamiyorum koltuktan yataktan kalkamiyorum. Bulanti bide ogurmekten karnim agriyo
ins 3. Aydan sonra rahat raht keyfini cikaririz
![]()
Ya bana da bugun tekrar yazin dedim bitmek uzere kutum cunku gunde 1 adet yazmis beni kurtarmiyordu ki bir tane ben de iki tane atiyordum gündeBı de prilam i bugün DRM sadece bı tane iç günde dedi ben iki üç içiyordum içme dedi nasıl olacak bilmem bana da fayda ediyordu
Ya bana da bugun tekrar yazin dedim bitmek uzere kutum cunku gunde 1 adet yazmis beni kurtarmiyordu ki bir tane ben de iki tane atiyordum günde
Gecen aksam ben de fena oldum serumu yiyince rahatca uyuyup kalmisimBenim de gecti derken eşimi bekliyorum acile geçicem serum anca iyi eder beni dayanamıyorum![]()
Evet belki de ama gebelik haftasina bagli oalrak mi acaba dozu azaltiyorlar. Cunku bana da gunde iki tane yazmisti gecen haftalardaBen gunde iki tane iciyorum prospktusunde 4 e kdr veriyor. Doktor prilamdan korkma icerkende endise etme dedi. Ustelik gebelik kategorisi A. Ztn hamilelere yonelik bir ilac. Doktorlariniz abartiyor olmasin. Kullanma sekline bile ayni anda 2 tane olarak yaziyor. a sinifi demek ztn arastirmalarda hic bir olumsuzluga rastlanmadi demek. Ustelik bunun cok daha kati ilaclar bile verebiliyorlar. Ben sabah ve yatmadan once 1 er tane iciyorum o bile ztn kesmiyo. Bu arada doktorum prof arkadaslar aklinizi bu kdr endiseye sokmayin. Hangi anne durduk yere ilac icer ki?
Evet belki de ama gebelik haftasina bagli oalrak mi acaba dozu azaltiyorlar. Cunku bana da gunde iki tane yazmisti gecen haftalarda
Himm haklisin ben tekrar sorayim bi ya gerek yok bosuna bulanti cekmeyeAksine 12. Haftaya kdr olan surec daha riskli organ gelisiminden oturu. Banada gunde 2 yazdi. Genelde annelerin bulantilari azaldigi icin 12. Haftadan sonra doz dusuruyorlar
CANM ASLNDA SIVI KAYBI OLARAK ALGILAMA..ASLNDA KAYBETTGMZ SIVI AYNI BELKİ SU İÇİMİN ARTTYSA ONDAN Bİ TIK FAZLADIR.ÇÜNKÜ RAHİM BASKI YAPTGI İÇİN İDRARIMIZI ESKİSİ KADAR UZUN SÜR BİRİKTİREMİYORUZ BU YÜZDEN DE SIK SIK VE AZ İDRAR YAPIYORUZZ :)