• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim bulantım hiç hecmiyor ne yersem giyim yerken iyi sonra devamlı bı boğazımda değişik bı tat .. tartıya bı çıktım iki kilo almışım 😁yanımda kayınvalidem nasıl gülüyor 😄3 haftada iki kilo bulantiya ragmen nasıl aldın diyor
Sen cok ıyısın o zaman Maasallah 🤗 58 hamıle kalıp su an 8+4üz ve 63 kiloyum artık kayınvalıden beni görse aglarmıydı bılmem 😬 ustelık bulantılarıma ragmen.Su aralar tek carem PRİLAM denen bulantı ilacı gercekten o tutuyor beni sadece tiksinti lerim ve kokulara hassasiyetim gecmedi ama yiyebiliyor ve sukur Oyle bulantı olmuyor asırı 🙏

ben türk kahvesiz 8 hafta nasıl geçirdim şoklardayım, aşırı severdım ama canım ıstemedı, canım hep tuzlu ve baharatlı şeyler istiyor neden bilmem..
Caysiz yaşayamayan biriydim Türk kahvesi de öğle son 1 aydır ağzıma suremiyorum kahvaltıda bile kuru kuru yiyorum umarım tekrar severim😊

Sen cok ıyısın o zaman Maasallah 🤗 58 hamıle kalıp su an 8+4üz ve 63 kiloyum artık kayınvalıden beni görse aglarmıydı bılmem 😬 ustelık bulantılarıma ragmen.Su aralar tek carem PRİLAM denen bulantı ilacı gercekten o tutuyor beni sadece tiksinti lerim ve kokulara hassasiyetim gecmedi ama yiyebiliyor ve sukur Oyle bulantı olmuyor asırı 🙏
57 ile hamile kaldım şuan 59 olmuşum ben diğer iki gebeligimde de çok aşırı kilo aldım birinde 27 diğerinde 26 kilo aldım aynı yönde ilerliyorum yine 😁

Bı de prilam i bugün DRM sadece bı tane iç günde dedi ben iki üç içiyordum içme dedi nasıl olacak bilmem bana da fayda ediyordu

Bı de prilam i bugün DRM sadece bı tane iç günde dedi ben iki üç içiyordum içme dedi nasıl olacak bilmem bana da fayda ediyordu
İnan içmek zorundaydım ve gece 2tane alıyorum kendı ellerıyle yazdı sukur ıyıyım ya faydası oldu.
Bu arada saglıklı sıhhatli olsunlar da varsın Kılo alalım napalım veririz inşaallah ☺️

Prilam la bile kusuyorum:KK43: bir anim bir animi tutmuyor. 12. Haftada gecmesi umudum🙏 Asiri halsizim kizlar 1 aydir hic birsey yapamiyorum koltuktan yataktan kalkamiyorum. Bulanti bide ogurmekten karnim agriyo😪 ins 3. Aydan sonra rahat raht keyfini cikaririz🙏
Bugun ben de cok kotu oldum cikarmaya calistim cikaramadim anlatamam

Hayirli geceler kizlar ben bugun kontroldeydim ikili tramayi yaptirmama karari almistik ancak doktor yine de ense kalinligi ve organalrina vs. Bakmam gerek dedi ve bakti cok sukur hersey yolunda.cinsiyet tahmininde bulunamadi ama 12. Hafta su an bakalim saglikli olsunlar da kiz erkek fark etmez tabi ama merak iste. Doktor bile ben bile erak ettim cinsiyetini dedi bugun 😂

Ya bana da bugun tekrar yazin dedim bitmek uzere kutum cunku gunde 1 adet yazmis beni kurtarmiyordu ki bir tane ben de iki tane atiyordum günde

Ben gunde iki tane iciyorum prospktusunde 4 e kdr veriyor. Doktor prilamdan korkma icerkende endise etme dedi. Ustelik gebelik kategorisi A. Ztn hamilelere yonelik bir ilac. Doktorlariniz abartiyor olmasin. Kullanma sekline bile ayni anda 2 tane olarak yaziyor. a sinifi demek ztn arastirmalarda hic bir olumsuzluga rastlanmadi demek. Ustelik bunun cok daha kati ilaclar bile verebiliyorlar. Ben sabah ve yatmadan once 1 er tane iciyorum o bile ztn kesmiyo. Bu arada doktorum prof arkadaslar aklinizi bu kdr endiseye sokmayin. Hangi anne durduk yere ilac icer ki?

Ben gunde iki tane iciyorum prospktusunde 4 e kdr veriyor. Doktor prilamdan korkma icerkende endise etme dedi. Ustelik gebelik kategorisi A. Ztn hamilelere yonelik bir ilac. Doktorlariniz abartiyor olmasin. Kullanma sekline bile ayni anda 2 tane olarak yaziyor. a sinifi demek ztn arastirmalarda hic bir olumsuzluga rastlanmadi demek. Ustelik bunun cok daha kati ilaclar bile verebiliyorlar. Ben sabah ve yatmadan once 1 er tane iciyorum o bile ztn kesmiyo. Bu arada doktorum prof arkadaslar aklinizi bu kdr endiseye sokmayin. Hangi anne durduk yere ilac icer ki?
Evet belki de ama gebelik haftasina bagli oalrak mi acaba dozu azaltiyorlar. Cunku bana da gunde iki tane yazmisti gecen haftalarda

Evet belki de ama gebelik haftasina bagli oalrak mi acaba dozu azaltiyorlar. Cunku bana da gunde iki tane yazmisti gecen haftalarda

Aksine 12. Haftaya kdr olan surec daha riskli organ gelisiminden oturu. Banada gunde 2 yazdi. Genelde annelerin bulantilari azaldigi icin 12. Haftadan sonra doz dusuruyorlar

CANM ASLNDA SIVI KAYBI OLARAK ALGILAMA..ASLNDA KAYBETTGMZ SIVI AYNI BELKİ SU İÇİMİN ARTTYSA ONDAN Bİ TIK FAZLADIR.ÇÜNKÜ RAHİM BASKI YAPTGI İÇİN İDRARIMIZI ESKİSİ KADAR UZUN SÜR BİRİKTİREMİYORUZ BU YÜZDEN DE SIK SIK VE AZ İDRAR YAPIYORUZZ :)

Ben 5. Hafta acaiptimm on dk da bir wc ama iki haftadir fln baya rahatim

Back
X