• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
ayy en heyecanlı konulardan biri :)
ben hamile kalmadan kısa süre önce rüyamda erkek bebek doğurduğumu gördüm. ismini söylemişti bana: EMİR TALHA.
emir konusunda eminiz ama yanına talhadan baska bir seyde koyabiliriz. kız içinde İKRA'ya kesin gözüyle bakıyoruz eğer fikrimiz değişmezse :)
rüyada erkek bebk görmek erkek bebege mi işaretmiş ,kız bebeğe mi? ben de merak ettim:)

Ben ilk bebegimde de şimdi de hiç cinsiyet rüyası görmüyorum, içime de cinsiyet ilkinde de doğmamıştı hala dogmuyo 😀

Benim erkekler pek cüretkâr 😂😂 ilk oğlumda 16.haftada direk görmüştük bunda 12. Hafta olmasına rağmen ondan daha net gördük 🙈
12. Hafta bacak arası ultrasonda mı gösterdi yoksa doktor nub dan mı tahmin etti? Bana ikisine de baktı tahmin yaptı ama kesin değil dedi. Maşallah sizin oğlanlara :)

2,5 yaşında oğlum var hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olduğuna emindim ama rüyamda sürekli kız görmeye başladım gönlüm o tarafa kaydı heveslenmiştimde kız olduğuna dün kontrolümde erkek olduğunu öğrendik hatta net olarak kendm bile gördüm 😄 değişirmi (sanmıyorum ) ama keşke nasip olmayacak şeyede böle gönlümüzün kaycağı durumlar olmasa. ☺️☺️☺️Buarada yanlış anlaşılmasın rabbim sağlıklı versinde kız erkek ne olursa kabulum çünkü bi kaybım var o nedenle hiç bunlara takılcak kafada değilim.🙏🏻 Ayrıca Kimler cinsiyet öğrendi acaba? ileriki zamanda tahminde değişme olacakmı acaba bazılarının merak ediyorum 😂
Saglikla hayirli olsunlar insaAllah ama ben de 1 erkek 1 kiz istiyorum kesinlikle ama Rabbim ne yazmissa o tabi ki. Saglikli olsunlar insaAllah🤗

bende haşimatoyum değeriniz kaçtı benim 8 küsürdü 75mg ilaç alıyorum 1 aya bakalacağım tekrar
Ben 100 kullanıyodum 150 e cıkarttı.cuma tekrar kontrolüm var.
gerçekten hepimiz öyleyiz. ama ben şuna inanıyorum artık. doğacağı varsa, yiyecek ekmeği varsa zaten birşey olmayacak. tabiki bişey olursa çok üzülürüm allah korusun ama korkuyla 30 haftayı da geçiremeyiz ki
Di mi ya yiyecek ekmeği varsa yiyecek.korkmamaya çalılıyorum ama böyle destekler lazım.

kızlar ben cok anlamıyorum ama şu ilk sayfaya tablo yapma olayı varya onu kim, nasıl yapıyor? cinsiyetleri tahmini doğum tarihlerini falan belirtseydik orada

Ya benim ki bacaklarını sıkı sıkı kapadı 😅 doktor 3. Denemede bak ben tuttukça o bacağını kapatıyor dedi. Bizzat gördük kapatıp poposunu döndüğünü.
Doktor kanamam var diye bastırmak da istemedi tabi. Bakalım cumartesi sağlıkla göreyim de onu. Cinsiyeti önemli değil.
Ay evet oturdu göstermedi kapadı baya neyse olsun sağlıklı olsun da aynen😊

Back
X