Evet eskiden nerde hiç birşey yokmuş ki her ay gitsek yeterli bence sıkıntı yoksa birde bizim yaşadığımız devir değişikliği de var ne yediğimiz şeyler sağlıklı nede hava su yani oyuzden sıklaştı bence herşey..Yüzde yüz zararlı diyemedikleri gibi yüzde yüz hiçbir zararı yoktur da diyemiyorlar. Ultrasonun bu kadar sıklaşması son 10-15 yılın olayı. Bizim annelerimiz dahi bu kadar sık ultrasona girmemiş daha çok yeni. o yüzden zararı olup olmadığını maalesef bizim çocuklarımızın kuşağı görüp yaşayacak dedi doktor. O yüzden riskli bir durum yoksa olabildiğince az tutuyorlar, bizim için ultrasonun yüzde yüz risksiz olduğu kanıtlanana kadar risklidir diyor doktorum . Ama ben de bu durumdan çok mutluyum diyemem:)) 2 ay daha göremeyeceğim bebeği. Türkiye de daha sık gidiyorlar dedim bazı ülkeler bu durumu ticarete dökmüş durumda ABD de bunlardan biri mesela dedi. Bilmiyorum ben de maalesef doğru olan nedir
Evet kan uyuşmazlığı testi anneyle babanın kan grupları farklıysa yapılıyormuş.
Bizim farklı olduğu için istedi hepatit kızamık falan bir sürü test istedi normal cıktı her ay troid kontrolü yaptır dedi okadar