• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
benim 0,09 . troitimiz fazla calısıyor cnaım. bana propcyil ilacı verdi dahiliye ama içim raat etmıyor, yarın bi de endokroncoye gıdıcem. ilaç kullanmak mı ıyı kullanmamak mı bılemıyorum.
Senin değerin düşük ama diğer bayanın ki normal. Senin ki 0,1 in altında, diğeri 0,8 normal yani

benim 0,09 . troitimiz fazla calısıyor cnaım. bana propcyil ilacı verdi dahiliye ama içim raat etmıyor, yarın bi de endokroncoye gıdıcem. ilaç kullanmak mı ıyı kullanmamak mı bılemıyorum.
Tabiki kullanmak gerekiyor, tiroidin normal dışı olması bebeğe zararlı hemde dusuge sebep oluyor. Her ilaca karsi bu kadaf şüpheci olmamak lazım, biraz doktora güvenmek lazım.

Kızlar merhaba ben bugün ikili test için gittim doktorum kanda ver istersen dedi verdim. Ense kalınlığı iyi dedi ama kan verirken doldurulan bi form var oraya nazal kemik hayır işaretlemişler ama ultrason sonucunda NK+ diyor sizce bi hata mı yaptılar anlamadım ya.

Kızlar merhaba ben bugün ikili test için gittim doktorum kanda ver istersen dedi verdim. Ense kalınlığı iyi dedi ama kan verirken doldurulan bi form var oraya nazal kemik hayır işaretlemişler ama ultrason sonucunda NK+ diyor sizce bi hata mı yaptılar anlamadım ya.
Ense kalınlığı için kandan mı bakıyorlar ben sadece ultrasondan bakıyorlar sanıyordum

B
Benim bi bilgim yok canım ama kafana takma bence her şey normaldir ben de bugün doktora gittim ikili testi tekrar sordu yaptırmak istemiyorum dedim ense kalınlığını sordum kalın değil normal dedi ama yüzde yüz sonuç vermiyor dedi ama burun kemiği felan iyi normal dedi her şey Allahtan sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🤲 Rabbime sığınmışım🤲😊

B

Benim bi bilgim yok canım ama kafana takma bence her şey normaldir ben de bugün doktora gittim ikili testi tekrar sordu yaptırmak istemiyorum dedim ense kalınlığını sordum kalın değil normal dedi ama yüzde yüz sonuç vermiyor dedi ama burun kemiği felan iyi normal dedi her şey Allahtan sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🤲 Rabbime sığınmışım🤲😊
Bana burun kemiği hakkında bişey demedi ve dediğim gibi o kutucuk işaretlenmiş bilmiyorum artık inşAllah bi hata yoktur amin canım inşAllah😊cinsiyet söylediler mi sana

B

Canım senin cinsiyete ilk tahmin mi yapıldı kız denildi 😊

Kızlar , ozelde calısıyorum .ayda bir gun dr kontrol ıznımız var galıba .o gun tamamen mi izinlı oluyoruz yoksa dr a gıdıp iie gerı mı donuyoruz ? Bılgısı olan yazabılır mı tskler

Arkadaşlar bulantıyı biraz hafiflettim sakız çigneyerek inşallah deneyin sizde allah kolaylık versin hepimize 🤲🏻

Back
X