• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizimda benimde riskim yuksek cikmisti Allaha şükür cok saglikli doğdu bende doğuma kadar stres olmustum bu testler cok güvenilir değil cnm kesin sonuç vermiyor ama iste insanin içine kuskuyu da sokuyor sen güzel düşünmeye calis simdi bende yaptırmak istemiyorum bu testi bu yüzden yaşamış biri olarak sana sunu soyliyim bebegin sagliklidir inşallah olmazsa nifty testi diye bi şey var mis sanirim biraz maliyetli bende tam bilmiyorum kandanmi bakiyolar nasil yapiyolar amniyosentez gibi bebek için risk olusturmuyorsa yaptirabilirsin kesin sonuç veriyor diyorlar araştırmak lazim
Daha grafik falan oluşmamışta bu iki sonuç çıkmış bu sonuçlara göre nasıl bir grafik oluşur bilmiyorum ama araştırdım biraz kafam karıştı o testleri yaptıramam sanırım fiyatları çok yüksek ama inşAllah gerekte kalmaz.İnşAllah sonuçlar iyi çıkar.

Yaşın kaç canım? Kafana takma inşallah normaldir birde hastaneyi arayıp doktoruna bağlanabilir sorabilirsin 2 hafta için içini yer biliyorum
22 yaşındayım canım.Ben devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden beklemek zorundayım ama zor geçecek evet.

Risk olusturmuyormus ,kandannış ,ben düşünuyorum nift yi.ben cok pimpiriklıyım çunku
Simdi bende baktim internetten kandan bakiliyomus ve kesin sonuç veriyomus 1500 den basliyo fiyat eğer ikili testte risk yüksekse yaptirilabilir en adindan bebekte bi anormali yoksa annenin içi cok rahatlar ben simdilik düşünmüyorum bide diğer taraftan düşünürsek engelliyaede kesinleşmiş olur anne bunun yükünü tüm hamilelik boyunca kaldirabilirmi bilmiyorum Allah insani evladiyla imtihan etmesin gerçekten cok zor

Daha grafik falan oluşmamışta bu iki sonuç çıkmış bu sonuçlara göre nasıl bir grafik oluşur bilmiyorum ama araştırdım biraz kafam karıştı o testleri yaptıramam sanırım fiyatları çok yüksek ama inşAllah gerekte kalmaz.İnşAllah sonuçlar iyi çıkar.
1500 dek basladigi yaziyor internette muhtemelen devlet yapmaz zaten 😕 daha kesinleşmemiş sonucun içini ferah tut inşallah iyi cikar

Olcumlerin nasil cikti ense burun filan?

Kızlar selam, 10+4'üm bugün. Doktor 12. haftada folik asiti bırak sonra ben 12-16. haftalar arasını boş geçiriyorum. 16. haftadan sonra kalsiyum, magnezyum, multivitamin vs başlıyorum dedi. Kendisinden aşırı memnunum ama kafama çok takıldı. Sizce normal mi?
Bende bıraktım folik asiti multivitamin ve ferrum verdi birde magnezyum yazdı onları içiyorum su an yani normal olan bu zaten süreç bu şekilde ilerliyor..

Kızlar hiç kasık ağrım olmazdı şu 3-4 gündür ayaktayken veya yürüyorken kasığım ağrıyo şiddetli değil ama batma oluyo sanki , sizce normal mi ?

Kan sonuçları beni endişelendirdi zaten canım ama inşAllah bi sıkıntı yoktur.
Yoktur öyle düşünme bende çok kafama taktım bişey çıkmadı gerçi doktor sonuçları görmedim ben sonuç için ara dedi bana sonuç falan gelmedi aradım sorun yok dedi , bu sonuçlar kesin değilmiş adı üstünde tarama testi

Yoktur öyle düşünme bende çok kafama taktım bişey çıkmadı gerçi doktor sonuçları görmedim ben sonuç için ara dedi bana sonuç falan gelmedi aradım sorun yok dedi , bu sonuçlar kesin değilmiş adı üstünde tarama testi
Sen yaptırdın mı canım kaç haftalıksın

Back
X