- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
Hmm, eski testlerime bi bakarım bulursam paylasirim fikir olurYok şuan sadece kan sonuçları çıkmıştı rapor daha çıkmamış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm, eski testlerime bi bakarım bulursam paylasirim fikir olurYok şuan sadece kan sonuçları çıkmıştı rapor daha çıkmamış.
Çok iyi olur canım sağol.Hmm, eski testlerime bi bakarım bulursam paylasirim fikir olur
Zaten 11 ile 14 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum canım normal bence
Aynen öyle hep bi telaşBenimde oluyor baya, geçen hafta hiç bişeyim yoktu hatta doktora gittim hiç agrım sizin belirtim yok normal mi bir sorun mu var diye :/ ağrı olsa sorun olmasa sorun
Amin inşallah hepimizin iyi olsun dilerim..yok öğrenemedik göstermedi ay sonu gidicem ben inşallah gösterir bu defaKızlaar merhaba bizde ayın 10unda ikili taramaya gideceğiizinşallah hepimiiz hayırlı sonuçlar alırız
Yorumların hepsini okuduum internetten bakıp kendinize lütfen stres yaşatmayıın doktorumuzun diyeceği önemli olan biliyorsunuz ki internet her zaman biliyorsunuz ki doğruyu söylemiyor o yüzden hep iyi düşünelim iyi olsun
Bu arada doktorum 2 hafta önce bana ayın 10unda gittiğimde cinsiyeti de söyleyebileceğini demişti. Aramızda 13. Haftasında cinsiyeti öğrenen var mı acaba![]()
Allahın izniyle birşey yoktur ya ben hiç netten bakmam bile kafa karıştıyor boşuna kendini telaşa verme ultrasonda normal dedi banada kanı hiç merak etmiyorum ben allah büyük temiz gelir..benim kaç tane tanıdığıma sakat dediler nurtopu gibi doğdular maşallahÇok iyi olur canım sağol.
Bende bakmazdım da msj geldi işte baktım herşeyin hayırlısı canım inşAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız.Allahın izniyle birşey yoktur ya ben hiç netten bakmam bile kafa karıştıyor boşuna kendini telaşa verme ultrasonda normal dedi banada kanı hiç merak etmiyorum ben allah büyük temiz gelir..benim kaç tane tanıdığıma sakat dediler nurtopu gibi doğdular maşallah![]()
Bende çok daha asırısı oldu. Yürümekte hareket etmekte zorlaniyodum. Özellikle yatıncada geliyodu ve gercekten cok zor bi durum. Onceden kuyruk sokumumdaydı. Sonra kalcama indi. Sürekli bisey batıyomus hissi ve ağrı sızı. Bi süre sonra hafifledi amaHayir canim ogretmenim ben. Cok ayakta da durmuyorum cok oturmuyorum da. Dengelemeye calisiyorum ama gittikce artiyor. Bugun bi doktorla konustum. Fizik doktoruna gorun dedi d vitamini eksikligi olabilir dedi.Bilemedim yani bu kadar kimsede olmamis herhalde
Ayy çok heyecanlı valla kızlar çikolataa ye de git canıım hareketlenir görürsünüzAmin inşallah hepimizin iyi olsun dilerim..yok öğrenemedik göstermedi ay sonu gidicem ben inşallah gösterir bu defa![]()
Benimde geçen hafta başladı yorulursam eğer eğildiğimde kalkamıyorum kalçam çıkmış gibi hissediyorumHiç stres yapma normal muayne oluyorsun ya ultrasonla karından bebeğin arkasını dönmesini bekliyorlar ense kalınlığı ölçülüyor aynı günde gidip kan veriyorsun okadar..benim normal dedi burun gelişimi güzel dedi kanda daha çıkmadı.
Teşekkür ederim canım ben alttan ultrason olabileceğini düşünüyordum ondan stres yapmıştım ama içimi rahatlattınHiç stres yapma normal muayne oluyorsun ya ultrasonla karından bebeğin arkasını dönmesini bekliyorlar ense kalınlığı ölçülüyor aynı günde gidip kan veriyorsun okadar..benim normal dedi burun gelişimi güzel dedi kanda daha çıkmadı.
12 haftalıkken öğrendim geçen cuma 13 haftalıkken renkli ultrasonda kesin dediKızlaar merhaba bizde ayın 10unda ikili taramaya gideceğiizinşallah hepimiiz hayırlı sonuçlar alırız
Yorumların hepsini okuduum internetten bakıp kendinize lütfen stres yaşatmayıın doktorumuzun diyeceği önemli olan biliyorsunuz ki internet her zaman biliyorsunuz ki doğruyu söylemiyor o yüzden hep iyi düşünelim iyi olsun
Bu arada doktorum 2 hafta önce bana ayın 10unda gittiğimde cinsiyeti de söyleyebileceğini demişti. Aramızda 13. Haftasında cinsiyeti öğrenen var mı acaba![]()
VALLA BANADA DÜZ YATINCA OTURUNCA FALAN ALT KARNMDA Bİ SEYİRME OLUYO GAZ GİBİ DESM DEĞİL ONA BENZER BİŞEYAyy çok heyecanlı valla kızlar çikolataa ye de git canıım hareketlenir görürsünüzbi de hareketlerini hisseden var mı ben çok zayıf olduğum için karnımın sol tarafında zaten bebişim hep hissetmiştim oraya toplandığını hissediyorum bi de arada tatlı bişiler yiyince seyirme oluyor doktorum erken hissedersin çok zayıfsın demişti ama bu kadar beklemiyordum ❤
![]()
Kesim söylemedi ama bana yüksek ihtimal kız dedi.Kızlaar merhaba bizde ayın 10unda ikili taramaya gideceğiizinşallah hepimiiz hayırlı sonuçlar alırız
BEBİŞİN RESMİ VARMI =)Kesim söylemedi ama bana yüksek ihtimal kız dedi.
BöyleBEBİŞİN RESMİ VARMI =)
Maşallah yerm onu yaaaa
Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun etrafimda bunu yasayan kimse yok insan yasayan birinden destek gorunce mutlu oluyor .. bende ole dusunuyorum plasenta geri cekilmezse perinatolojiye gitcem insallah cekilirBende suan belli olmuyor doğumdan sonra ancak :/ ilk gebeligimde 35.haftada dogum yaptım daha öncesinden doktorum erken doğum için önlem aldığı için kızım kuveze girmedi çok şükür. Doktor önemli tabi, biraz internetten bakabilirsin, ınstagramda doc.dr.cagri gülümser vat paylasimlari var bakabilirsin yada prof.dr.ates karateke var onu da mutlaka incele bu konularda çok başarılı ve tecrübeli. Su an için acil gitmene gerek yok bence, doktorun takip eder yukari çıkıyor mu çıkmıyor mu ve alttan muayene olman yasak.
Maasallah kiz mi cinsiyeti
Doktor büyük ihtimal kız dedi.Maasallah kiz mi cinsiyeti![]()