- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Biz seninle aynı zamanlarda sezeryan olacaz canım sağlıkla olsun inşallahYas 29.sat 6 eylul tahmni dogum 25 mayis 2. Cocuk(sezryen) gaziantep veeeee KIZ(ILKIDE KIZ)68 Kg. ECE BAHAR
![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz seninle aynı zamanlarda sezeryan olacaz canım sağlıkla olsun inşallahYas 29.sat 6 eylul tahmni dogum 25 mayis 2. Cocuk(sezryen) gaziantep veeeee KIZ(ILKIDE KIZ)68 Kg. ECE BAHAR
![]()
![]()
![]()

Merak edenlere :)) bana da uyuyor ikizler bekleyenler duyurulur Allah kolaylık versinİkizler burcuyum ,bir anım bir anıma uymaz,bi cok mutluyumdur 1 saat sonra cok mutsuzumdur:)) etrafa negatıf enejımı de pozıtıf enerjımı de cok verırım. Anne için zor ,eş için ayrı zor :) dengesizlik var biraz ama genelde etraftan sevılırler ,ortamı neselendırırler konuskandırlar ,güzeldirlerçift karakterlidir işte her ortama gore davranır . Geçinmesi zlr bir burctur,baskın katakterdir
bir arkadaşımın kızı ikizlermiş,,8 yasında, arklarıyla anlaşamıyormus falan. arkadasım cok uzuluyordu. senin burcun ne dedi bana ;ikizler dedim aaa çok sevındım dedi neden dedim. 1) demekki okuyor iyi bir meslege sahip oluyor. 2)demekki koca bulabılıyor dedi baya bi güldüm ya:)))Merak edenlere :)) bana da uyuyor ikizler bekleyenler duyurulur Allah kolaylık versin
İkizler kadını için mantık çok önemlidir. Duygulardan önce mantığın gelişmesini bekler.Her şeyi dengede tutmaktan hoşlanır. Değişkenliği size ulaşılmaz gibi gelebilir. Eğer bu burçtan biri ile beraber olacaksınız, Onun değişimlerine hazır olmalısınız. Genelde ilgisiz ulaşılmaz ve zor görünürler. Siz nerde hata yaptığınızı düşünürken, o sizin takıntılarınızı anlamak bile istemez. Eğer siz, rutin ve tansiyonu düşük bir ilişki hayal ediyorsanız, kesinlikle İkizler kadınından uzak kalmalısınız. Hele kaybetmeye alışkın değilseniz, ona sakın yaklaşmayın. Belleği de güçlü sayılmaz. Her¬kesi heyecanlandıran bir tartışma esnasında birden saçı¬nızın yanlış yerden ayrılmış olduğuna veya yeni kazağı¬nızın yerdeki halıya uymadığına karar verebilir. Duygu-lar bakımından o da erkek İkizlere benzer. Flörtçü iz¬lenimi bırakır ve sevgilisini de çok üzer. Erkekler onu havai ve ne yapacağı bilinmez, biri olarak görür ama yine de beğenirler. Bu kadınla ilişki kurmayı isteyen kimse karşısında bir harem olduğunu bilmelidir. Yılın her günü başka bir kadındır o. Bu kadını beğenip beğenmemeniz de ona ayak uydurup uyduramamanıza bağlıdır tabii. İkizler kadını da, burcun erkeği gibi pek pratik biri değildir. Onun için kendisini çekip çevirecek birine ih¬tiyacı vardır. Ancak bunu belli etmeden yapmak gere¬kir. Zaten bu kadının durulup oturmasını yahut aşkı ciddiye almasını sağlamak yeteri kadar güçtür. Bu ka¬dının sağlığıyla da ilgilenmek gerekir. Onun temiz hava, egzersiz ve uygun besinlere gereksinmesi vardır
kesin erkek, bir prenses öyle yatmaz d ay çok iyi yaaa:)) güldürdün beni ,saglıkla kucagına al inşKızlar selam, dün doktora gittik bağdaş kurmuştu benimki elleri de kafasında ağa gibi yatıyordu valla döndüm sağa döndüm sola açmadı bacaklarını göstermedi bir türlü o kadar da çikolata yemiştim hareketlensin die10 dk uğraştı doktor... Arkadaşlarıma anlattım kesin erkek, bir prenses öyle yatmaz dediler ama bakıcaz artık
![]()
Hep çocuğumun ikizler burcu olmasını istemiştim... Üniversitede en yakın arkadaşım ikizlerdi. Ben yengecim ve çok iyi anlaşıyorduk.. Onun pratik kıvrak zekasına her şeyin üstesinden gelebilmesine, etrafında istemeden de popüler olmasına ( en yakın arkadaş olduğumuz için istemeden ben de buna dahil oluyordum ) herkes tarafından sevilmesine hayrandım.. Allah biliyor ya çocuğu asla planlamadık hatta tam anlamıyla sürpriz oldu bize ama ikizler olacak olması ( inşallah) tamamen sürpriz oldu.. En azından ilerde gözüm arkada kalmaz, her taşın altından kalabilir diye seviniyorum...Merak edenlere :)) bana da uyuyor ikizler bekleyenler duyurulur Allah kolaylık versin
İkizler kadını için mantık çok önemlidir. Duygulardan önce mantığın gelişmesini bekler.Her şeyi dengede tutmaktan hoşlanır. Değişkenliği size ulaşılmaz gibi gelebilir. Eğer bu burçtan biri ile beraber olacaksınız, Onun değişimlerine hazır olmalısınız. Genelde ilgisiz ulaşılmaz ve zor görünürler. Siz nerde hata yaptığınızı düşünürken, o sizin takıntılarınızı anlamak bile istemez. Eğer siz, rutin ve tansiyonu düşük bir ilişki hayal ediyorsanız, kesinlikle İkizler kadınından uzak kalmalısınız. Hele kaybetmeye alışkın değilseniz, ona sakın yaklaşmayın. Belleği de güçlü sayılmaz. Her¬kesi heyecanlandıran bir tartışma esnasında birden saçı¬nızın yanlış yerden ayrılmış olduğuna veya yeni kazağı¬nızın yerdeki halıya uymadığına karar verebilir. Duygu-lar bakımından o da erkek İkizlere benzer. Flörtçü iz¬lenimi bırakır ve sevgilisini de çok üzer. Erkekler onu havai ve ne yapacağı bilinmez, biri olarak görür ama yine de beğenirler. Bu kadınla ilişki kurmayı isteyen kimse karşısında bir harem olduğunu bilmelidir. Yılın her günü başka bir kadındır o. Bu kadını beğenip beğenmemeniz de ona ayak uydurup uyduramamanıza bağlıdır tabii. İkizler kadını da, burcun erkeği gibi pek pratik biri değildir. Onun için kendisini çekip çevirecek birine ih¬tiyacı vardır. Ancak bunu belli etmeden yapmak gere¬kir. Zaten bu kadının durulup oturmasını yahut aşkı ciddiye almasını sağlamak yeteri kadar güçtür. Bu ka¬dının sağlığıyla da ilgilenmek gerekir. Onun temiz hava, egzersiz ve uygun besinlere gereksinmesi vardır
inşallah canım sen de sağlıcakla kucağına alkesin erkek, bir prenses öyle yatmaz d ay çok iyi yaaa:)) güldürdün beni ,saglıkla kucagına al inş
Kesinlikle dogru hepsi ,güçlüdür,hatırlamak istemedıgı olayları hıc yasamamasıcasına siler falan baya basarılıdır bu konuda. Zekılerdır cok kendim die demıyorumHep çocuğumun ikizler burcu olmasını istemiştim... Üniversitede en yakın arkadaşım ikizlerdi. Ben yengecim ve çok iyi anlaşıyorduk.. Onun pratik kıvrak zekasına her şeyin üstesinden gelebilmesine, etrafında istemeden de popüler olmasına ( en yakın arkadaş olduğumuz için istemeden ben de buna dahil oluyordum ) herkes tarafından sevilmesine hayrandım.. Allah biliyor ya çocuğu asla planlamadık hatta tam anlamıyla sürpriz oldu bize ama ikizler olacak olması ( inşallah) tamamen sürpriz oldu.. En azından ilerde gözüm arkada kalmaz, her taşın altından kalabilir diye seviniyorum...![]()
kesinlikle... Ben o arkadaşımdan çok şey öğrendim, çok şey kattı hayatıma hala da teşekkür ederim.. Kaç tane ikizler tanıdıysam hepsini çok sevdim bilmiyorum bana çok sempatik geliyorlar bi ikizlerle sıkılmak mümkün görünmüyor o yüzden gelen çocuk da tam anlamıyla evin neşesi olur diye düşünüyorum bıcır bıcır ne güzelKesinlikle dogru hepsi ,güçlüdür,hatırlamak istemedıgı olayları hıc yasamamasıcasına siler falan baya basarılıdır bu konuda. Zekılerdır cok kendim die demıyorumyani pratık zeka dıyelım
Super yaa kaderlermz de ayni desene ...hamgi sehirdesinBiz seninle aynı zamanlarda sezeryan olacaz canım sağlıkla olsun inşallahbenim bir kızım var buna da kıza benziyor dendi ama değişebilir net değil
![]()
canım ekledim ama haziran annesi olduğumuz icin doğum tarihini altta görünen 11 haziran olarak yazdım bilgin olsunYas 29.sat 6 eylul tahmni dogum 25 mayis 2. Cocuk(sezryen) gaziantep veeeee KIZ(ILKIDE KIZ)68 Kg. ECE BAHAR
![]()
![]()
![]()
Cok tesekkur ederimmm canimHayirli olsun, gözünaydın![]()
Tamam cnm normlde.oledr de sezyen oldgundan hazirani bulmaz alrlar ..ay olsun saglkla gelsinlercanım ekledim ama haziran annesi olduğumuz icin doğum tarihini altta görünen 11 haziran olarak yazdım bilgin olsun
Allah yardımcın olsun canım ya ben hiç öyle yaşamadım eminim çok kötü bişeydir inşallah en kısa zamanda geçerSabah sabah yine elim ayağım titriyor sarı su şeklinde kusuyorum birde bu cıktı yemeden kalkar kalkmaz öyle olan varmı ya çok fena birşey![]()
allah yardımcın olsun zor bir durum geçecek inş.Sabah sabah yine elim ayağım titriyor sarı su şeklinde kusuyorum birde bu cıktı yemeden kalkar kalkmaz öyle olan varmı ya çok fena birşey![]()