- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Evet sana da ben bile dedimHadi hayırlısı olsun canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar bana çoğunluk erkek diyor ama bakalım ne çıkcak bizimki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sana da ben bile dedimHadi hayırlısı olsun canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar bana çoğunluk erkek diyor ama bakalım ne çıkcak bizimki![]()
MasaAllah erken demis ne guzel. Ben de haftaya gidicem belki tahmin ederBenim 12, hafta doktor erkek gibi görünüyor dedi ama tabi değişebilir
Evet ama saniye hanım a gidiyorum benSende mi oraya gidiyosun![]()
Arada oluyor geçiyor sürekli de değil ama takip ediyorum bazen çarpıntı gibi geliyor nabıza bakıyorum fazla çıkmıyor. Yakında gidicem zaten bakalım. Sen tahlil yaptın mı düşmüş mu ??Ben 3 gün 50mg diğer günler 25lik içiyorum levotiron..Bende herhangi bir etki yapmadı bekleme istersen çok çarpıntı olduysa dr söyle derim..
Önceki gebeligimde doktor 12.haftada erkek demişti doğru çıkmıştı, erkekler erken belli ediyor.Benim 12, hafta doktor erkek gibi görünüyor dedi ama tabi değişebilir
MasaAllahh miniğeee
Benim de arada oluyor ama netten baktigimda normal denmisti hep. %50 daha fazla kan mi varmis su an bizde ne. Bisiler vardi hatirlayamdim simdi ama normalmis sadece sık ve surekli degilse tabi. Takip et canim ama bence de normaldirArada oluyor geçiyor sürekli de değil ama takip ediyorum bazen çarpıntı gibi geliyor nabıza bakıyorum fazla çıkmıyor. Yakında gidicem zaten bakalım. Sen tahlil yaptın mı düşmüş mu ??
Evet sürekli olmuyor ama tabi bi sorarım yinedeBenim de arada oluyor ama netten baktigimda normal denmisti hep. %50 daha fazla kan mi varmis su an bizde ne. Bisiler vardi hatirlayamdim simdi ama normalmis sadece sık ve surekli degilse tabi. Takip et canim ama bence de normaldir
Sanırım en etkilisi onzydGebelgmn basindan beri onzyd kullaniorm prilam denedm asla ise yaramadi bende ztn drekt bulantiya etkinetmio vitamin takviyesiyle gecrmye calsio eger bulantin coksa gecrmeyeblr beni etkilemedi ben hala onzyd kullanip ayakata duruyorum cnim.nacizane fikrim![]()
Cinsiyet belli degıl demı daha dedım , cok merak edıyosan yuzde 50 ıhtımalle soylıyım dedi ,güldük :)) bellı degılmış canım erken dahaCanim dun gittin demek cinsiyat tahmini yapmadi dimii? Erken demistir gerci
Valla bende yataktan kalkamazdım 4 5 haftalarda mı ne baslamıştı prilam basladim sanki hamıle degilim. Gece ıkı tane ıcıyorum yarına turp gbyım. Ki ben acı eşiği yuksek bır insanım. Ben bogaz enfeksiyonu da gecırdım ta ki son reddeye geldım Oyle antibiyotik içtim. Bulantı da Oyle 7. Hafta mı ne yazdırdım ıkıncı kutuyu aldım hatta degılse kusamıyorumda ustelık gelıyor zehir gb su agzıma perisan ediyordu karnım cıkacak gb Oluyordu.Gebelgmn basindan beri onzyd kullaniorm prilam denedm asla ise yaramadi bende ztn drekt bulantiya etkinetmio vitamin takviyesiyle gecrmye calsio eger bulantin coksa gecrmeyeblr beni etkilemedi ben hala onzyd kullanip ayakata duruyorum cnim.nacizane fikrim![]()
ErkekEki Görüntüle 2562668 Kızlar tahminleri alayım![]()
Maasallah sanki bıldıgın erkek pek anlamamda hakikaten cıkıntı varEki Görüntüle 2562668 Kızlar tahminleri alayım![]()
Bence erkekEki Görüntüle 2562668 Kızlar tahminleri alayım![]()