- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Genel olarak baktim yan etkilere falan. Icerigine bakinca anlamam ki. Neye bakmaliyim peki biliyor musum ?Icerigine baktin mi peki canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genel olarak baktim yan etkilere falan. Icerigine bakinca anlamam ki. Neye bakmaliyim peki biliyor musum ?Icerigine baktin mi peki canim?
Benimkide her akşam ağırıyor ama ilaçtan öncede ağırıyordu sanırım hamilelikte olan bişey ilaçla alakalı değilBenim cok agryr canim
Çok kötü ya malesef Allah yardımcımız olsun inşallahAkşam oldu mu iğneyi görünce bana da öyle oluyor iğne üzerine hap icicem diye midem bulanmaya başlıyor
Evet o gördüğümüz minik şey pipiyse erkekEki Görüntüle 2562668 Kızlar tahminleri alayım![]()

Boyu kaç canım bide haftasına ne dediEki Görüntüle 2562668 Kızlar tahminleri alayım![]()
Ay inşallah canım 1 oğlum var gönül kız ister. Bakalım görücez kız mı erkek miAltın kız derler :)
Kaç damla dediler bide dozu kaç yazıyor ?Bana da sağlık ocağında monovit d3 verdiler
Ileri hafta gebelik belirtileri arasinda bas agrisi sayilabiliyo. Benim de agridi bi hafta kadar sonra gecti sukur.Kızlar Benim her gün başım ağrıyor bu aralar ama duramayacak gibi olmuyorum şiddetli değil yani benim gibi olan var mı normal mi ?
Evet çok iyi niye ona gitmeyi bıraktın canmİlk başlarda ona da gittim ben o da iyi bi doktor![]()
10 damla dedi ama reçetesinde gebelik döneminde gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyo anlamadım kullansam mı doktorda kullan demişti ama niye böyle yazoyo kiKaç damla dediler bide dozu kaç yazıyor ?
Ben önceden kevser hanimin hastasiydim sonra ona randevu bulamadım saniye hanıma gittimEvet çok iyi niye ona gitmeyi bıraktın canm
Sayfanın en başında kimin nerde yaşadığı yazıyor, sizin bilgileriniz yoktu galiba, ordan bakabilirsiniz :)Ya burada herkes şehrini yazsa ne bilim gittiğimiz doktorları paylaşsak bi fikir alışverişi olur güzel olmaz mı sizce ? Mesela ben 2 doktor değiştim bi türlü karar veremiyorum bu ayın 18inde yeni bi doktora gidicem çok övdüler bakalım ...
Bende de migren var tuttu mu tutuyor ama hamilelik ilerdikce baş ağrısı olabiliyormuş önceden olmasa bile şikayetin benim şuan azaldı sanırım adet döneminde tutuyordu ona bağlı yine ayda bir cekiyorum olmuyoruz malum parol icebilirsin ama hissetmeye başladığında hızlanınca fayda etmeyebilir üstüne kahve içKızlar Benim her gün başım ağrıyor bu aralar ama duramayacak gibi olmuyorum şiddetli değil yani benim gibi olan var mı normal mi ?
Mantıklı biz başlayalım o zaman ben İstanbuldayımYa burada herkes şehrini yazsa ne bilim gittiğimiz doktorları paylaşsak bi fikir alışverişi olur güzel olmaz mı sizce ? Mesela ben 2 doktor değiştim bi türlü karar veremiyorum bu ayın 18inde yeni bi doktora gidicem çok övdüler bakalım ...
Boyu 56 mm sanırım haftası batla aynı 12 tamBoyu kaç canım bide haftasına ne dedi
Benim decavite baslayinca oldu canim yanma bulanti kusmam vrdi zaten ama acayip agryrBenimkide her akşam ağırıyor ama ilaçtan öncede ağırıyordu sanırım hamilelikte olan bişey ilaçla alakalı değil
Bence erkek cok belliBoyu 56 mm sanırım haftası batla aynı 12 tam