- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canim ne bilim ilacitr yararlidir deyip kullaniyorum valla bunlarda da kansorojen madde varsa kime guvencez anlamadimParaben kanserojen falan içeriyo mu diye canım ben sana yazdıktan sonra baktım onun için de bht varmis benim bir çocuğum oluğu için ona vesilelerde araştırırken öğrendim az bi şeyler wellcare ocean gibi markalarda saf d vitamini ve zeytinyağı var. Tabi kullanmak isteyip istememek bize kalmis ama ben de zamanında bilmezdim öğrenince insan araştırmak hangisi daha temizse onu kullanmak istiyor bilginiz olsun isterim![]()
Hayir henüz cok erken 16 hafta öncesi cinsiyet tahminlerinde yanilma payi yuksek oluyor kizimda 13 haftalikken Dr erkeğe benzetmişti 20 haftalikken ayrintili ultrason da kiz olduğu netleşti ayrintili ultrason da netlesiyir herşey kesinleşmeden artik daha inanmam ☺Allah yardımcımız olsun peki bunun cinsiyeti bellimi
Agri dedigin bende vajinada bi anda igne batar gibi oluyor geciyor. Normal herhalde canim bilemedimKızlar sizinde vajina da agrı boyle alttan bi batma hissediyor musunuz kemik agrısı gibi. Acaba oralarda mı genişlio değişio benim bazen alttan boyle batıyo bazen içten. Tam anlatamıyorum ama anlayın siz beni kasık değil yumurtalıklar ve rahim de değil eminim daha aşagılar. Bişey dokunuyo gidio sanki
Evet göbek bağı bazen bacaklarının arasına girebilirmus galiba ondan yanlışlık olabiliyormuskizlar benim ilk gebeligimde 18 haftaya kadar erkek dediler sonra detayli ultrasonda kiz oldugu anlasildi bir suru erkeke bebek kiyafeti almistim birkac kez erkek deyince acele etmeyin kesin sonuc 16 dan sonra belli oluyor birde erkek derlerse degismez diyorlar ama baska seylerde cikinti gibi durabiliyormusallahtan benim kiz kardesimde erkek bebege hamileydi ona verdim aldiklarimi yoksa bosa gidecekti
İnşallah normaldieir artık korkmaya başladım kontrol haftaya bekleyemeyecem yoksa.Agri dedigin bende vajinada bi anda igne batar gibi oluyor geciyor. Normal herhalde canim bilemedim
Smear hiç aldırdınızmı bilmiyorum ama hani orda cubugu sokuyorlar ya oranın degdiği yerler agrıyo batıyo yani.Sanki aşağıya biri iğne batırıp kaçıyor benim oluyor canım doktorum normal dedi
Oda oluyo.Bendede rahim altı degıl de alttan degıl de sanki kasık ve bacak içi iğne batıyor gıbı oluyorum![]()
Yok aldırmadım ama ama iğne batıyor gibi oluyor. Direk böyle dedim doktora gösterdim da rahme doğru diye normal dedi.Smear hiç aldırdınızmı bilmiyorum ama hani orda cubugu sokuyorlar ya oranın degdiği yerler agrıyo batıyo yani.
Fatsalıyım ben sen? Tabi Rizenin de gelinilaz'lik nerden canim :)) hemşeri çıkarız belki
![]()
Ben trabzonFatsalıyım ben sen? Tabi Rizenin de gelini![]()
yok korkmadim kizim olsun istiyordum zaten kiz diye 20 haftada detayli ultrasonda tekrar soyleyince cok sevindim hemen ne varsa aldimAa yine değişir diye korkmadınız mı insan alışveriş yapmaya korkardı![]()
oylede daha zor yutulmazmi kocaman olurBende meyvelerin içine koyup mu denesem böyle mandalina dilimi portakal dilimine olur mu acabaher sabah o korkuyu yaşıyorum yine mi hap diye
Kızlar sizinde vajina da agrı boyle alttan bi batma hissediyor musunuz kemik agrısı gibi. Acaba oralarda mı genişlio değişio benim bazen alttan boyle batıyo bazen içten. Tam anlatamıyorum ama anlayın siz beni kasık değil yumurtalıklar ve rahim de değil eminim daha aşagılar. Bişey dokunuyo gidio sanki
bana mesaj atabilirsiniz. salı günü eklemeleri yapıcam :)Eeeer hangi ara yazıldıkime veriyoruz bilgileri
Ayy çok zoroylede daha zor yutulmazmi kocaman olurama kolay yutmak icin yontemler bulmak zorundayiz bu haplardan kurtulus yok vitamin bitiyor kan hapi basliyor surekli bi hap yutmak gerekiyor
![]()
Erkek denilince değişiyormuşta kız dedikleri zaman değişmiyormuş cinsiyetiyok korkmadim kizim olsun istiyordum zaten kiz diye 20 haftada detayli ultrasonda tekrar soyleyince cok sevindim hemen ne varsa aldim![]()