Yok daha gitmedim bu cuma gitmem lazımCanim senin dr randevusu gectimi. Ben giremedim epeydir. Dr yorum yaptım mi testlere
[/QUOTE]
Hadi bakalim hayirli haberlere insallah. Benimde riskli cikti sonuclarim ayni kaderdeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha gitmedim bu cuma gitmem lazımCanim senin dr randevusu gectimi. Ben giremedim epeydir. Dr yorum yaptım mi testlere
Hiç bir sorun yoksa 20.haftalarda yapılan detaylı ultrasonu perinataloglar yapıyor, bazı radyologlarda yapıyor ama bence perinatalog tercih edilmeli.Perinatolojiye kacıncı hafta gıtmek gerekıyor canım ?
Ben akşam yemeğinden sonra içiyorum. Kan ilacına yakın içersem ben de de ağrı yapıyor.Bugun icmedim midem cok rahat![]()
Hadi bakalim hayirli haberlere insallah. Benimde riskli cikti sonuclarim ayni kaderdenizYok daha gitmedim bu cuma gitmem lazım
Değerlerin nasıl çıktı canmHadi bakalim hayirli haberlere insallah. Benimde riskli cikti sonuclarim ayni kaderdeniz
Evet biraz zor olacak ama kordon kanına ihtiyacımız olabilir kızım biraz hasta oyüzden erken olması gerektiOyy 20 aylikmi biraz zorlanacaksin gibi görünüyor bizimki beş yasinda olmasına rağmen benim gözümde büyüyor nasil ikisine yetisecegim diye

Cok Geçmiş olsun Allah şifa versinEvet biraz zor olacak ama kordon kanına ihtiyacımız olabilir kızım biraz hasta oyüzden erken olması gerekti![]()
Allah iki evladına da sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin. Tez zamanda sağlığına kavuşsun.Evet biraz zor olacak ama kordon kanına ihtiyacımız olabilir kızım biraz hasta oyüzden erken olması gerekti![]()
Trabzonda hangi hastaneye gidiyorsunuz?Allah bağışlasın :) 20 aylık Trabzondayım :)
Cut off ustunde hepsi sana grafik verdiler mi? Grafikteki kırmızı dayım ben. Rakamlarin ortalamasi ve ultroson o grafikte çıkıyorDeğerlerin nasıl çıktı canm
Benim grafik daha çıkmadı beta HCG birde papp-a değeri kaçtı bide yaş kaç sizinCut off ustunde hepsi sana grafik verdiler mi? Grafikteki kırmızı dayım ben. Rakamlarin ortalamasi ve ultroson o grafikte çıkıyor
Papp-a 1,10 hcg 80'9 29yasindayim. Ama bu sonuc bisi ifade etmez grafik onemli olan :)Benim grafik daha çıkmadı beta HCG birde papp-a değeri kaçtı bide yaş kaç sizin
Olabilir canimBenim surkeli geniz akintim olduğu icin hep midemde bi bulanti var ondan anlamiyorda olabilirim![]()
Evet doktor da bana öyle dedi ama benim sıkıntı yaptığım konu beta njn yüksek olmasıydı o yüksek olunca riski yükseltiyor anladığım kadarıyla ondan sordumPapp-a 1,10 hcg 80'9 29yasindayim. Ama bu sonuc bisi ifade etmez grafik onemli olan :)
Evet canim doktorumda 20.haftaya kadar geri cekilir cekilmezse o zamn sknti demisti.. kizin da geri cekilmismiydi canim dinlen ben hicbisey yapmiyorum sagolsun esim yapiyorSikinti yapma cnm benimde şuan plesenta asagida Kizimdada öyleydi 5. Aya kadar yukari cikmaz ve kanamalar oluşturursa plesenta previa teşhisi koyuluyor şuan o konumda degiliz kizimda 5 aylikken yukarıya cikmisti büyük ihtimal cikiyorda yukarıya simdilik olumsuz düşünme ama agir işlerden kacinmalisin kendini yorma baski oluşup kanama yapmasin önemli olan dinlenmek biraz ortaligi toparlayim hemen sancilaniyorum kasiklarim agri yapmaya basliyo plesenta asagida sanirim ondan sonra birakiyorum herşeyi bosveriyorum pis pis kalsin diyorum bizden bebegimizden önemli değil ☺
Evet canim zaten ayrintili usg yi perinatolojiye yaptir onlar cok iyiYok canım ama en azımdan hamılelıkte ıkı sefer fln gıtmek gerekıyomus
Benim sonucla birlikte grafikte geldi zaten direkt dr a sormadan anlasiliyor. Yesil sari kirmizi alanlar var ben riskte kirmizi alandayim. Dr u aradım bidaha detayli ultrosona girdim. Su amerikaya gonderilen kromozom testinden yapılacak bakalim. Bende bir haftadır moralmen kotuydum ancak kendimi toplayip girdim buraya. Grafiki gormeden uzme kendini.Evet doktor da bana öyle dedi ama benim sıkıntı yaptığım konu beta njn yüksek olmasıydı o yüksek olunca riski yükseltiyor anladığım kadarıyla ondan sordum
Detaylı ultrasobda ne dediler ne desek boş canm herşey Allah a kalmış en iyisini o biliyo bende geçen çok üzdüm kendimi ama elden birşey gelmiyor şu sonucu bi görsün de doktor o ne diyecek diye bekliyorumBenim sonucla birlikte grafikte geldi zaten direkt dr a sormadan anlasiliyor. Yesil sari kirmizi alanlar var ben riskte kirmizi alandayim. Dr u aradım bidaha detayli ultrosona girdim. Su amerikaya gonderilen kromozom testinden yapılacak bakalim. Bende bir haftadır moralmen kotuydum ancak kendimi toplayip girdim buraya. Grafiki gormeden uzme kendini.![]()