• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hadi bakalim hayirli haberlere insallah. Benimde riskli cikti sonuclarim ayni kaderdeniz
Değerlerin nasıl çıktı canm
[/QUOTE]
Cut off ustunde hepsi sana grafik verdiler mi? Grafikteki kırmızı dayım ben. Rakamlarin ortalamasi ve ultroson o grafikte çıkıyor

Oyy 20 aylikmi biraz zorlanacaksin gibi görünüyor bizimki beş yasinda olmasına rağmen benim gözümde büyüyor nasil ikisine yetisecegim diye
Evet biraz zor olacak ama kordon kanına ihtiyacımız olabilir kızım biraz hasta oyüzden erken olması gerekti :anne:

Değerlerin nasıl çıktı canm
Cut off ustunde hepsi sana grafik verdiler mi? Grafikteki kırmızı dayım ben. Rakamlarin ortalamasi ve ultroson o grafikte çıkıyor
[/QUOTE]
Benim grafik daha çıkmadı beta HCG birde papp-a değeri kaçtı bide yaş kaç sizin

[/QUOTE]
Papp-a 1,10 hcg 80'9 29yasindayim. Ama bu sonuc bisi ifade etmez grafik onemli olan :)

Papp-a 1,10 hcg 80'9 29yasindayim. Ama bu sonuc bisi ifade etmez grafik onemli olan :)
[/QUOTE]
Evet doktor da bana öyle dedi ama benim sıkıntı yaptığım konu beta njn yüksek olmasıydı o yüksek olunca riski yükseltiyor anladığım kadarıyla ondan sordum

Evet doktor da bana öyle dedi ama benim sıkıntı yaptığım konu beta njn yüksek olmasıydı o yüksek olunca riski yükseltiyor anladığım kadarıyla ondan sordum
[/QUOTE]
Benim sonucla birlikte grafikte geldi zaten direkt dr a sormadan anlasiliyor. Yesil sari kirmizi alanlar var ben riskte kirmizi alandayim. Dr u aradım bidaha detayli ultrosona girdim. Su amerikaya gonderilen kromozom testinden yapılacak bakalim. Bende bir haftadır moralmen kotuydum ancak kendimi toplayip girdim buraya. Grafiki gormeden uzme kendini. :(

Sikinti yapma cnm benimde şuan plesenta asagida Kizimdada öyleydi 5. Aya kadar yukari cikmaz ve kanamalar oluşturursa plesenta previa teşhisi koyuluyor şuan o konumda degiliz kizimda 5 aylikken yukarıya cikmisti büyük ihtimal cikiyorda yukarıya simdilik olumsuz düşünme ama agir işlerden kacinmalisin kendini yorma baski oluşup kanama yapmasin önemli olan dinlenmek biraz ortaligi toparlayim hemen sancilaniyorum kasiklarim agri yapmaya basliyo plesenta asagida sanirim ondan sonra birakiyorum herşeyi bosveriyorum pis pis kalsin diyorum bizden bebegimizden önemli değil ☺
Evet canim doktorumda 20.haftaya kadar geri cekilir cekilmezse o zamn sknti demisti.. kizin da geri cekilmismiydi canim dinlen ben hicbisey yapmiyorum sagolsun esim yapiyor :-)

Canim senin dr randevusu gectimi. Ben giremedim epeydir. Dr yorum yaptım mi testlere
Yok daha gitmedim bu cuma gitmem lazım
[/QUOTE]
Canım senin ölçümleri gösterdinmi doktora ikili testteki. Ultrason da enseyi ölüyorlar ya

Benim sonucla birlikte grafikte geldi zaten direkt dr a sormadan anlasiliyor. Yesil sari kirmizi alanlar var ben riskte kirmizi alandayim. Dr u aradım bidaha detayli ultrosona girdim. Su amerikaya gonderilen kromozom testinden yapılacak bakalim. Bende bir haftadır moralmen kotuydum ancak kendimi toplayip girdim buraya. Grafiki gormeden uzme kendini. :KK43:
[/QUOTE]
Detaylı ultrasobda ne dediler ne desek boş canm herşey Allah a kalmış en iyisini o biliyo bende geçen çok üzdüm kendimi ama elden birşey gelmiyor şu sonucu bi görsün de doktor o ne diyecek diye bekliyorum

[/QUOTE]
Canım senin ölçümleri gösterdinmi doktora ikili testteki. Ultrason da enseyi ölüyorlar ya
[/QUOTE]
Ense ölçülmüştü zaten canm ama grafikli sonuç için bu cuma gidicem iki hafta sonra çağırmışlardı. Mevayigit Mevayigit

Benim sonucla birlikte grafikte geldi zaten direkt dr a sormadan anlasiliyor. Yesil sari kirmizi alanlar var ben riskte kirmizi alandayim. Dr u aradım bidaha detayli ultrosona girdim. Su amerikaya gonderilen kromozom testinden yapılacak bakalim. Bende bir haftadır moralmen kotuydum ancak kendimi toplayip girdim buraya. Grafiki gormeden uzme kendini. :KK43:
Detaylı ultrasobda ne dediler ne desek boş canm herşey Allah a kalmış en iyisini o biliyo bende geçen çok üzdüm kendimi ama elden birşey gelmiyor şu sonucu bi görsün de doktor o ne diyecek diye bekliyorum
[/QUOTE]
Bebis rahme cok yakınmış yat dinlen dedi. Ama calisiyorum. Bakalim test sonucuna gore raporla dinlen bilirim.
Ultroson temiz cikti ama test riskli cikinca farkli bir test onerildi. İnsallah temiz cikar senin 🤗

Back
X