• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende devlette yaptırdım kendi doktorum baktı burun kemiğine ensesine 2 dakka sürmedi kanıda tahlil için baş hekime imzalattirdim yani kendi doktorum baktı neden ihmal ettiki acaba🤔
Ben başka bu doktora gitmiştim o zaman bebeğim 6 haftalikti 10 gün gerideydi 2 hafta sonra gel dedi bende onu beğenmeyip başka doktora gttim o da tam
Oyy yerm maşallahhhhh
❤Bu arada bedia hanım mükemmel bende bugün ona muayene oldum ama çok yoğun randevu çok zor bulunuyor

Küçük şehir burası herşeyi pahalı sanırım doktorları tuhaf eşimin iş sebebiyle geldik çok pişman oldum
Canım bende ilçede yasıyorum 50 TL normalde ama sigorta karsılıyor 2kutuyu bugun işte 35 TL aldım. Iyı araştır. Bilmiyorlar mı ne.

Mantiii ☺ kafayi mantiya taktim hatta bugün annem geldi beraber manti actik disardski hazir mantilar güzel değil ugrastik ama değdi birazda buzluga attik canim istedikce cikarip cikarip yicem 😁
Benmde başından beri favorilerm arasnda salçalı makarna ve ayran var harika oluyo😂

Olcum yaptircam sadece canim kan vermeyi dusunmuyorum
Bende oyle yaptım doktor agzıyla dedi sonuç iyiyse de kötüyse de net bir sonuç değil 💯 sonuç bu diyemicez dedi. Bende yaptırmadım. Ozeldeki doktor a da gösterecem sonucu o ne dicek devletteki iyi sıkıntı yok ultrasonda dedi. Ama burun kemiği ölçmediler nedense

Ben başka bu doktora gitmiştim o zaman bebeğim 6 haftalikti 10 gün gerideydi 2 hafta sonra gel dedi bende onu beğenmeyip başka doktora gttim o da tam

❤Bu arada bedia hanım mükemmel bende bugün ona muayene oldum ama çok yoğun randevu çok zor bulunuyor
Aa süpermiş ya bende bildirim uyarısı almayı seçtim inşallah boşlk çıkar giderim .. buzamana kadr nerdeydn falan dermi acaba

Cins

İyet tahmni yapmadımı canm

Kızlar buarada akşam üstü ocean mummy vitamn hapım elme ulaştı içtim şimdilk bi sıkıntım yok mideme falan dokunmadı..tok karna içiliyor yumuşak kapsül

Benmde başından beri favorilerm arasnda salçalı makarna ve ayran var harika oluyo😂
Seninki yine kolaymis ☺ benim ilk canim çektiğinde mantici aradik baktim olmicak boyle ansizin manti krizi geliyor annemi cagirdim buzluga iki uç pisirimlik attik hazir şeyler yiyemiyorum hic genelde yoğurtlu hafif şeyler yiyebiliyorum tiksinti olayi geçse de doya doya bi yemek yesek ☺

Ben baya kokoreç fılan göturuyorum zaten hastasıyım hep🙈 derken içli köfte cektı canım gecen yedım hazır lokantada. Birde kumpir cekıyor bu ara vede ıspanaklı sıcak börek ayyyy🤭🤭🤭birde tatlı aserıyorum muhakkak haftada ıkı belki uc tadelle yemezsem olmuyor. Bıde sabahları ayva recelı. Ayyy benım halim çok karısık ne olmuşum böyle. Zaten 64 tum gectıgımız kontrolde sımdı 66olmuşum 😑İnşaallah kuzuşuma yarıyordur🙏

Ben baya kokoreç fılan göturuyorum zaten hastasıyım hep🙈 derken içli köfte cektı canım gecen yedım hazır lokantada. Birde kumpir cekıyor bu ara vede ıspanaklı sıcak börek ayyyy🤭🤭🤭birde tatlı aserıyorum muhakkak haftada ıkı belki uc tadelle yemezsem olmuyor. Bıde sabahları ayva recelı. Ayyy benım halim çok karısık ne olmuşum böyle. Zaten 64 tum gectıgımız kontrolde sımdı 66olmuşum 😑İnşaallah kuzuşuma yarıyordur🙏
Aynen benn iskender köz patlıcan herşeyi istiyo canmm burdada böyle sayıyorzz yine bi kriz gelicek hepmze sonra başedemicekler bizle kocalar 😂😂

Back
X