• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Amin canım. Benim de ailem Türkiye'de. Eşimin ailesi de öyle. Bir de Türkiye'deki arkadaşlara söyleyemedik daha onları da çağırdık. Bizim evlenme yıldönümümüz Aralık ayında. Herkes evlilik yıl dönümü için toplanıyoruz sanıyor :) Bu arada ben balonu partifabrik sitesinden aldım almadıysan ordan bakabilirsin :)
Kizlar sizin yerinize ben heyecanlandim partiniz icin😃cok guzel dusunmussunuz hadi insaAllah guzel gecer

Vay çok güzel düşünmüşsünüz bence harika olcak eminim tabiki uzaktasın yap tabi bende her ay kendimi cekiyorum ay ay aynı kıyafetle 9 ay olunca yan yana birlestircem nette görmüştüm insan herşeye heves ediyor biz kadınlar seviyoruz erkeklerde işte aman ne gerek var hep ama hamile çekimi bebek çekimi yaptırcam valla kusura bakmasın 🤣🤣🤣
Yaa evet ben de her ay cekiyorum ve dogum oncesi bahar zaten ya hamile cekimi yaptircam insaAllah😍

Benim ailem en basından berı bılıyor tedavi işe oldugu için yardıma gelmiişti hep ,eşim de artık aılesıyle paylasmak istedı ,hatta arkadaslarıyla paylasmayı cokistıyor .10 haftadır durduruyordum da artık onum da sevıncını paylasmak hakkı sanırım.şimdilik bu haberımızı sabırsızlıkla bekleyen ve cok sevınecek kişilerle paylasıyoruz,diğerleri zaten gördukce yada karın buyudukce ogrenır.Allahım korusun kem gozlerden ,tum kotuluklerden,nazardan ,gorunur gorunmez kazalardan,yavrularımızı hepımızı ve tum sevdıklerımızı 🙏
Amin canim inşallah rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin insallah ben yurtdışında olduğum için kimse beni göremez o yüzden soylemiyomda kız kardeşim gelecek insallah bir kaç aya burda düğünü olacak düğünde foto cekiliriz babam öyle görür herhalde 😂

Vay çok güzel düşünmüşsünüz bence harika olcak eminim tabiki uzaktasın yap tabi bende her ay kendimi cekiyorum ay ay aynı kıyafetle 9 ay olunca yan yana birlestircem nette görmüştüm insan herşeye heves ediyor biz kadınlar seviyoruz erkeklerde işte aman ne gerek var hep ama hamile çekimi bebek çekimi yaptırcam valla kusura bakmasın 🤣🤣🤣

Haklısın canım bunlar minik hevesler yap tabi sonra keşke yapsaydım diyeceğine :) bizim burada hastane süslemesi yok. Baby shower da bana oldum olası çok anlamsız gelmiştir. Haliyle bir buna olmaz diyemedi eşim :) ya ben de çekecektim karnımı senin gibi ama ilk 3 ay hiç karnım çıkmadı :))) hepsi aynı gibi oldu ben de bıraktım. Şu an 16. Haftaya girdim ilk defa ciddi bir bombe görüyorum dar giyince :) sertleşti de baya karnım. Kilo olarak da 2,5 kilo almışım ne ara aldım bir fikrim yok :)

Kizlar sizin yerinize ben heyecanlandim partiniz icin😃cok guzel dusunmussunuz hadi insaAllah guzel gecer
Canım çok teşekkür ederim :) baya oyaladı bizi bu organizasyon. Gündüz iş akşam organizasyon derken su gibi 5 gün geçti :) zaman geçmediğinde böyle şeylerle uğraşmak lazımmış bunu anladım 😂

Valla cok izliyorum ama keske istahim olsa da sizler gibi yesem ya. Yaglama cekti canim tamam ama kalkip bisi yiyemem mesela istahim hic yok😏dusmemesi icin dua ben de nette okumustum da daha bakamadim.Allah kabul etsin dualarimizi insaAllah
Benimde cook açık iştahım hiç kapanmadı kilo almak istemiyorum ama napalim artık 🙈 amin inşallah cumlemizin

Hap iyi geldi dedim 2 gün iyiydim biraz önce yine oluk oluk kustum artik bitsin su kusmalar ya cok fena oldum hap aliyorum okdar ya🤢
Sabret cnm inşallah 16. Haftadan sonra geçecektir kizimda bende senin gibiydim cok kilo vermiştim 16. Hafta sonra si rahatladim bir istahim acildi 4-5 ayda 23 kg aldim sonrasindada kendini tutamiycak herşeyi deli gibi yiyeceksin en fazla 3 haftan var ☺

kızlaar günaydııın

kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın :KK9:
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.

ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum :halay:
Beni de ekleyebilir misiniz :)
Yaş 34
Sat:20.09.2019
Tahmini doğum tarihi:26.06.2020
Kaçıncı çocuk: 2
Cinsiyet belli değil
İsim belli değil
Kilo:46

Back
X