• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
1.si karnım şiş sayılır evet hatta su an bıle geriliyor gobegım bazen agrıyor gıbı.

2.si ben sol kolumu sol gogusaltı uzerıne birkac dk dayayım mesela su an telde yazarken fılan agırlık sola veriyim tasıyamıyorum sagda yok bı sıkıntı. Dalak vs mide baskı mı oluyor ki.

3.sü hepte soluma yatıyorum geceleri cok rahat oluyorum sagda cok yatamıyorum kaldıki hep dik yatarım yüzüstü yatmış insan degilim hiç.

4.sü bugune kadar 65 kiloyu görmüş insanım bı kerelik. O yuzden mi ki hiç çatlağım oluşmadı. Sadece bacaklarım da var oda belli çizgiler kılo alıp vermeden kendimi bildim bileli aynı.

5. Taytlar olmasa ben patlarmışım birde elbiseler. Pantolon felan giyilecek gıbı degıl. Bıde bel altı hamıle pantolonlar olur ya hiç sevemezdım acayip gelirdi halada öyleyim etek elbiseye can kurban🙄

Kızlar ben bazen limon yiyorum 1 tane hafif tuzlayarak. Hem tiksinmeme iyi gelio kabugunu flan elime sürüyorum rahatlatıyor hemde grip falan korunmak için. Bi zararını görmedim ben. Kanı cıvıtıyor yeme diyenler var. Sizce yemeye devam edeyimmi. Ayrıca benim küçüklükten gelen bi akışkanlıgım tuzlayıp küçük çay kaşıgı ile once suyunu içerim sonra da yerim kalanını 🤭 gerci o zamanda zayıfsın sana yaramaz dediler bi sıkıntısını görmedim. Ama hamilelik malum.

Benimde çıktı karnım gerçi ilk hamileliğimde de hamileyim dedim karnım çıktı 😂 bu da öyle sanırım yine az kilo alıp sadece karnım çıkacak. Çok amin 😬

1.si karnım şiş sayılır evet hatta su an bıle geriliyor gobegım bazen agrıyor gıbı.

2.si ben sol kolumu sol gogusaltı uzerıne birkac dk dayayım mesela su an telde yazarken fılan agırlık sola veriyim tasıyamıyorum sagda yok bı sıkıntı. Dalak vs mide baskı mı oluyor ki.

3.sü hepte soluma yatıyorum geceleri cok rahat oluyorum sagda cok yatamıyorum kaldıki hep dik yatarım yüzüstü yatmış insan degilim hiç.

4.sü bugune kadar 65 kiloyu görmüş insanım bı kerelik. O yuzden mi ki hiç çatlağım oluşmadı. Sadece bacaklarım da var oda belli çizgiler kılo alıp vermeden kendimi bildim bileli aynı.

5. Taytlar olmasa ben patlarmışım birde elbiseler. Pantolon felan giyilecek gıbı degıl. Bıde bel altı hamıle pantolonlar olur ya hiç sevemezdım acayip gelirdi halada öyleyim etek elbiseye can kurban🙄
Çatlak olayi tamamen yapisal kimi insan kilo alir verir catlagi olmaz benimde kalcada catlaklarim var hem de ergenlikte olmuştu ki bekarken 48 kilonun üstünde bile olmadim catlagim olmaz deyipte cok salmamak lazim şimdiden gerilme yasiyorsan çatlak oluşmadan önlem alip kullanmak lazim ben krem değilde zeytinyağ düşünüyorum kizimda da öyle yapmistim daha doğal oldugu icin...

Kızlar bugün sonuclarimi doktora gisrtdim rubrlla igg bende sınırda pozitif çıktı karar sınırı 4.9 benim ki 6 larda enfeksiyona yönlendirdi o da bizde yüksek çıkmasını bekleriz zaten dedi ama bizim laboratuvar hatalı çıkmış olabilir tekrar yaptir dedi yani bende pozitif ama çok az yüksek daha yüksek bekliyolar anladgim kadarıyla kizamikciga karşı bagisiklikla ilgili biseymis gebelikte geçirilirse tehlikeli imis
Benim pozitıf çıktı avidite baktılar ankaraya yolladılar 10 günde çıkıyo ben de bu konuda muzdaripim bebege geçmişse tehlikeli avidite testi gebelikte mi gebelikten önce mi onu anlıyolar

Kızlar ben bazen limon yiyorum 1 tane hafif tuzlayarak. Hem tiksinmeme iyi gelio kabugunu flan elime sürüyorum rahatlatıyor hemde grip falan korunmak için. Bi zararını görmedim ben. Kanı cıvıtıyor yeme diyenler var. Sizce yemeye devam edeyimmi. Ayrıca benim küçüklükten gelen bi akışkanlıgım tuzlayıp küçük çay kaşıgı ile once suyunu içerim sonra da yerim kalanını 🤭 gerci o zamanda zayıfsın sana yaramaz dediler bi sıkıntısını görmedim. Ama hamilelik malum.
Kiz okurken agzim eksidi 😁 nazil yiyorsun öyle tuzlu tuzlu bence canin çekiyorsa ye niye sorun olsunki tansiyonun dusmuyorsa yiyebilirsin agzim sulaniyo hala 😂

Gecen saglik ocagına gıtmıstım ya bulantım oldugunu biliyordu ebe tansiyonumu ölçtü düşük dedı sakın limonu fazla yeme ekşiye dıkkat et dedı oysa az yiyorum tatlıyı daha çok yiyorum. Yınede dıkkat et sende herseyin fazlası zarardır ama normal de sıkıntı yasayacagını sanmam canım🙂

Kiz okurken agzim eksidi 😁 nazil yiyorsun öyle tuzlu tuzlu bence canin çekiyorsa ye niye sorun olsunki tansiyonun dusmuyorsa yiyebilirsin agzim sulaniyo hala 😂
Can isteme değil de cok rahatlatıyor beni. Midem yoksa agzımda yani cok şey yemiş gibi dolu doluyum.. Tansiyonum da düşmüodur heralde 🙄 kes bi tane ye kız. 🤣

Çatlak olayi tamamen yapisal kimi insan kilo alir verir catlagi olmaz benimde kalcada catlaklarim var hem de ergenlikte olmuştu ki bekarken 48 kilonun üstünde bile olmadim catlagim olmaz deyipte cok salmamak lazim şimdiden gerilme yasiyorsan çatlak oluşmadan önlem alip kullanmak lazim ben krem değilde zeytinyağ düşünüyorum kizimda da öyle yapmistim daha doğal oldugu icin...
Olmaz demıyorum canım olur tabi özelliklere göğüslerde olmasın hoşlaşmıyorum.
Zeytınyag vs ne gerekiyorsa yaparım önlem almak lazım.

Kizlar benim mide bulantim 2 gündür geçti gibi zaten cok fazla değildi daha cok tiksinti şeklindeydi kokusu kotu gelenleri yiyemiyordum bide sabah bulantilari mevcuttu ama 2 gündür istahim artti hatta sürekli asermeye basladim manti krizi geçti şimdide izmir köfte aserdim o kadar yorgundum ki bu halimle kalktim yaptim illa yicem aserince yemeden duramiyorum Allahtan zayif hamile kaldim bu cocuk bana cok kilo aldiracak şimdiden belli oldu 😁 var mi benim gibi istahi acilan sürekli aseren hamiş? Yedikten sonra yoğun mide agrisi yasiyorum özellikle akşamlari istahim aciliyo yani aseriyorum herşeyi yiyemiyorum hep zorlu yemekler istiyor basit şeyleri de beğenmiyor damak tadim değişti resmen 😂
Benim bulantım oldukça yiyorum bende bugün kurabiye ve poğaça yaptım bı güzel yedim napalim canımız çekiyorsa 😄😄😅

Benim karnim artik hamile olduğumu söylüyor 😊 4 aylik gibiyim bir ay önden gidiyor iç karnim hiç yok yemek yesem bile ayva göbek olurdu hep
Ben daha 11 haftaligim ama bende 4 aylık gibiyim iki kilo aldım ve kiyafetlerimib beli hiç olmuyor hamile eteğimi buldum onu giyiyorum bı yere giderken 😄😄

Kızlar bugün sonuclarimi doktora gisrtdim rubrlla igg bende sınırda pozitif çıktı karar sınırı 4.9 benim ki 6 larda enfeksiyona yönlendirdi o da bizde yüksek çıkmasını bekleriz zaten dedi ama bizim laboratuvar hatalı çıkmış olabilir tekrar yaptir dedi yani bende pozitif ama çok az yüksek daha yüksek bekliyolar anladgim kadarıyla kizamikciga karşı bagisiklikla ilgili biseymis gebelikte geçirilirse tehlikeli imis
Benim direk ıgm bakmışlardı ona bakmadılar mı canım bu bağışıklık olduğunu göstermiyor mu

Kanı durultmasi güzel bişey canım ben onun için hergun iğne yapıyorum eğer kanaman falan yoksa tabiki plasentadan daha kolay kan akışı olur benim naçizane fikrim 😉

Back
X