Valla bravo maşallah bize o zamanRekor bayrağını ben alabilir miyim27 kilo aldım 4220gr di bebegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bravo maşallah bize o zamanRekor bayrağını ben alabilir miyim27 kilo aldım 4220gr di bebegim
42 kilo nasıl aldın kizzzBen 36 haftalık dogum yaptım 42 kilo aldım bebek 3 kilo 50 kiloyla hamile kalmıştım
Evet ayak parmaklarim falan dolma gibi olmusdu çok sistim bendeAynen ödem çok oluyo ya benim normal dogum Du Altan o kadar ödemim vardık zor dikiş atı doktot
14.haftadayım onun için vajinal ultrason gerekli sanırım ama dr bakmadı çarşamba randevum var o zaman tekrar soracağım teşekkür ederim.12. Haftada bacaklarımdan boşalan kanama ile gittim 15. Haftam yarın doluyor. Bebeğim sağlıklı. Ama muhakkak rahim ağzında açılma baktır. Benim en büyük riskim oydu. 0.5 cm açılma olmuştu. 4 gün tuvalete bile kalktım hala kahve rengi lekelenme var. Ama bebeğim sağlıklı korkma ama bir doktora gidip rahim ağzında açılmana baktır. Benim kanamam çok çok çok fazlaydı. 10 dk içinde gece boyu pedi doldurdum bacaklarımdan yerlere aktı.
teşekkür ederim dinlendim ama çalıştığım için dün yine işe başladım oturarak çalışıyorum allahtan , rahim ağzını ölçmediler ne kendi dr nede acil dr şuan riskli vajinal ultrson bakamayız dedilerCok geçmiş olsun bol bol yat dinlen plesenta kaynaklı olmaması sevindirici doktorun rahim agzi boyunu olctumu aciklik var mi kontrol ettimi? Boyle riskli dönemlerde her ihtimale karşı progestan veriyorlar için rahat değilse başka doktora gitmekte fayda var bende düşük riski atlattim progestan kullandim ve yattim hala da yorucu şeylerden kaciniyorum mümkün olduğunca dinleniyorum
inşallah hepimizCok gecmis olsun arakadslar ins sag saglim aliriz yavrulari kucaklarimiza![]()
ozamn ona göre hareket edersn canm benm12 hafta dolunca mi şu an ben 11+2yim son 3 yapım kaldı bugün aile hekimliğine gittim doktor da bana salı gel kan tahlili yapalım değerine göre yazarız folik asite devam edersin dedi![]()
yorumları nasıl doktorun canmCnm ben 4 sene önce oğlumu doğum yaptım orda çok memnun kaldım doktorum gitti ordan yeni doktor bakıyorum irem yengel var. Bi ona gittem haftaya yardımcı docentmiş
bide orada yenidoğan yoğun bakım yokmuş..oyüzden çok kşi bırakmışCnm ben 4 sene önce oğlumu doğum yaptım orda çok memnun kaldım doktorum gitti ordan yeni doktor bakıyorum irem yengel var. Bi ona gittem haftaya yardımcı docentmiş
ben şimdiden sürüyorum vllaa=)Aaaa o kadar erken mi
canm smdi sitelerne baktım açılmış yeni doğan ünitesii irem hnı bende düşünebilirim sen gidince bilgi verir misinbide orada yenidoğan yoğun bakım yokmuş..oyüzden çok kşi bırakmış
İlk hamileliğimde ve bunda hindistan cevizi yağı kullanıyorum hiç çatlağım yokMerhaba
Belki daha önce konuşulmuştur ve kaçırmış olabilirim. Karın ve kalçalarda çatlak olmaması için krem kullanan var mı? Ne kullanıyorsunuz?
Bende liarac aldım canım onu kullanıyorum, etrafımda kullananlar da mennun çatlak olmamış bende başladım umarım olmazMerhaba
Belki daha önce konuşulmuştur ve kaçırmış olabilirim. Karın ve kalçalarda çatlak olmaması için krem kullanan var mı? Ne kullanıyorsunuz?
Evet vajinal baktı bana da. Kalkma sakın ama ben ördekle tuvaletimi gördüm 4 gün. Açılma çok riskli doktorum bana 10 gün kontrole bile gelme demişti. Yataktan kalkmak risk. Ama benim kanamam çoktu. Rahim ağzı baskıyla açılmıştı.14.haftadayım onun için vajinal ultrason gerekli sanırım ama dr bakmadı çarşamba randevum var o zaman tekrar soracağım teşekkür ederim.
frei öl kullanıyorum canım gayet memnunumMerhaba
Merhaba bende mayıs 2019 annesiyim :)geçmiş olsun sanada aynen banada acilde progestan iğne vurdular sonra serum taktılar müşade de kaldım benimde neden olduğunu söylemediler onun için vajinal ultrason yapmaları gerekiyormuş kanama ertesi gün geçti şükür sonra leke gibi oldu şuan oda yok ama progesan 200mg kullanıyorum akşam ve sabah olarak ama korkuyorum p.tesi gittiğimde dr kalp atışını dinletti ama pek birşey söylemedi içimi rahatlamadı o yüzden artık ona gitmeyeceğim. bu gibi durumlarda ağızlarına bakıyor insan benimkinden zor iki kelime düştü keyfi yerinde gibi gözüküyor.
Zayıf oldugumuz için ben 90 dogum gittim millet 90 hamile kalıyor erkenden veriyoruz ama42 kilo nasıl aldın kizzzoğlumu 35 haftalık doğurdum bende ama 3 kg doğdu o kızım 38 hafta 4 kg bende zayıf hamile kalıyorum sanırım o yüzden biz çok alıyoruz oğlumda 48 kiloyla hamile kaldım kızımda 52 ile şimdi 57 ile bakalım bunda kaç alicaz
![]()