Ilk aserdigim şey ayva oldu hala da yiyorum benKizlarr ayva yiyomusunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk aserdigim şey ayva oldu hala da yiyorum benKizlarr ayva yiyomusunuz![]()
Benim ara ara kasıklarım ağrıdı bugün hep daha önce pek agrimamisdi hiç uzanırken bile agriyoNasil agrin oluyor kasiklardami yoksa adet olacak gibimi? Bugün benimde kasiklar agri yapiyo genelde yattim dikkat et İs güç yapip cok yorma kendini
Ay ne güzelNo
Normal doğum canım ikiside çok şükür bı sıkıntı olmazsa bu da normal olsun çok istiyorum .avantajları çok fazla
Devlet hastanesi mıydı canım cars tahliler için devlete gidicem 12 +5olucak demez galiba pazartesi sonuçları kendi Dr goturucem umarım o söylerKesin demeyelim ama erkek dedi canım. Erken dedı. Guldu sagolsun yınede bıraz merakımı giderdi.
Amin canım inşallah hepimizin ki kolay geçer kızım kiloluydu 4 kg doğdu saat 10 da suyum geldi öğlen 12 de hastaneye gittim yemek yedim pasta yedim 2 de ağrım başladı suni sancısız 4 de doğdu çok şükür sadece o iki saat çok zordu doğururken olucem sandım ama odaya geldiğim anda hiçbir şeyim kalmamıştı çok şükür emzirdim dolaştım iyiydim yani sarılık olayı bende çok oluyor bide 1 er hafta bebeklerle yattım kızımda da oğlumda da kan uyuşmazlığı olanların daha fazla oluyormuş bbeklerinde sarılık eger sezeryan olsaydım nasıl bakardım kendi başıma bebeğe bilemiyorum hiçAy ne güzeldoğum taktiğin gün cok cekiyorsun ama sonrasi cok güzel bebeğini kucagina rahatça alabiliyorsun bana kismet olmadi ilki sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak sezaryenin sonrasi sikintili iyileşme suresi uzun agrin oluyor vs ben kizimi kucagima alip emzirememistim çok agrim vardi hatta kendi agrimdan çocuğum oldu mu gözüm bile görmedi şimdiyse yine ayni şeyleri yasaycagim için korkuyorum ikinci sezaryenler daha zor oluyor diyorlar ya sahip göreceğiz artik umarim senin doğumun kolay geçer
![]()
Demek ki dar o yüzden fazla cikiyor bende oyleyim şimdiden karnim gerilmeye başladıBenim de dar sanırım kızıma hamileyken 30 haftalık ağrım var diye gitmiştim 9 aylık sanmış ebeler haftayı diyince şok olmuşlardı göbeğim benden yarım metre önden gider![]()
Evet canım devlete gidiyorum ben ve Dr um ıyı şükür dinler anlar Oyle bır adam kırmadı erken henuz dedı ama dedı baktı baktı erkek dedı gulduDevlet hastanesi mıydı canım cars tahliler için devlete gidicem 12 +5olucak demez galiba pazartesi sonuçları kendi Dr goturucem umarım o söyler
Cok sanci cekmemissin sanslisin ne güzelAmin canım inşallah hepimizin ki kolay geçer kızım kiloluydu 4 kg doğdu saat 10 da suyum geldi öğlen 12 de hastaneye gittim yemek yedim pasta yedim 2 de ağrım başladı suni sancısız 4 de doğdu çok şükür sadece o iki saat çok zordu doğururken olucem sandım ama odaya geldiğim anda hiçbir şeyim kalmamıştı çok şükür emzirdim dolaştım iyiydim yani sarılık olayı bende çok oluyor bide 1 er hafta bebeklerle yattım kızımda da oğlumda da kan uyuşmazlığı olanların daha fazla oluyormuş bbeklerinde sarılık eger sezeryan olsaydım nasıl bakardım kendi başıma bebeğe bilemiyorum hiç![]()
Bende de fmf var ne gibi bir riski var ki aşının bende 12 haftalık hamileyimAilevi akdeniz ateşi
Valla insan karnı göbeği çıknca sevinebiliyomuş demekki dimiiSeni de görmüş olduk annesi maşallah zayıfsın sen ama böyle sadece göbek çıkınca güzel oluyor benim Dümdüzdu şimdi değişik geliyor ama çok güzel ya hoşuma gitti![]()
Çıkcak çıkcak sığdıramicaz sonra hiçbiyereAy cok guzel ya ne guzel cikmis kizlar bende istyomm![]()
Aaa senin baya baya belli canmmmm maşallahhh yerm onuEki Görüntüle 2565890
buda benim göbüşüm kızlaar. ben zaten kiloluydum ama göbeğim yoktu. 10. haftadan beri ufak ufak büyümeye başladık baya belirgin artık metroda yer verenler oluyor![]()
Yiyorm arada canm ama hergn değilKizlarr ayva yiyomusunuz![]()
Tam olarak bilmiyorum doktor öyle söylemişti bende yaptirmamistim belki kullandigimiz ilaçla(kolsisin) etkileşime giriyordur ilacini kullaniyormusun? Ataklarin oluyor mu? Benim hafta geçmiyor ataklarim oluyor hatta gecen hafta acillik oldum günde bir tane kolsisin aliyorumBende de fmf var ne gibi bir riski var ki aşının bende 12 haftalık hamileyim
Aynen ilk dogumumu anlatmıyorum bende o yüzden kötü örnek olmamak içinCok sanci cekmemissin sanslisin ne güzelsen böyle anlatinca ozendim vallahi... Sezaryende kendi canimin derdine düştüm benimki zor geçti kizlari da korkutmayim simdi herkesin bünyesi farklı tabiki kimisi de pek agrili gecirmiyor sağ salim kucagimiza alalim da bebislerimizi önemlisi o insallah
Kotumuydu anlatma cnm korkmayalim aksam aksamAynen ilk dogumumu anlatmıyorum bende o yüzden kötü örnek olmamak içinhastane ve Dr çok fark ediyor inşallah iyi insanlar çıkar karşımıza
amin
Günde 2 tane içiyorum bazen de bir tane atak değilde çok mide ağrım oluyor 4. Haftadan beri çok zorlanıyorum mide bulantısı ve mide ağrısı ben birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorumTam olarak bilmiyorum doktor öyle söylemişti bende yaptirmamistim belki kullandigimiz ilaçla(kolsisin) etkileşime giriyordur ilacini kullaniyormusun? Ataklarin oluyor mu? Benim hafta geçmiyor ataklarim oluyor hatta gecen hafta acillik oldum günde bir tane kolsisin aliyorum
Migde agrisi bendede cok maalesef hamile kalinca bire düşürdüm ilaci ama ataklar başladı ikiye cikarabilirim ama içim rahat etmiyor çünkü gebelik kategorisi C kadin dogumcu kullanma dedi ama birakirsam ciddi ataklarim baslar birakamadim ikiye cikarmaya da cesaret edemedimGünde 2 tane içiyorum bazen de bir tane atak değilde çok mide ağrım oluyor 4. Haftadan beri çok zorlanıyorum mide bulantısı ve mide ağrısı ben birde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Aynen kesinlikle o korku çok fena bişey, tabiki inancliyiz, teslimiyetimiz sonsuz, yoksa cok daha zor olurdu, amin Rabbim kimseye yasatmasinKizimda panik atak hastasi oldum ani ve siddetli kanamalardan dolayi bebeği kaybetme korkusundanöncesinde de hamileligim de sikinti olmuştu birinde yine bebeği kaybetmistim bunu da kaybedicem diye . aynen cnm sorunlu hamilelikler gerçekten cok yipratici psikolojiyi bozuyor Allah bi daha kayip yasatmasin cok zor bi kadin icin
![]()