• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben zayıf olsaydım şöyle 50 kilo ki hiç 60 ın altında olmadım. 🙃 Çok rahat yerdim. İştah açıldı bende de tutuyorum ekmek yemiyorum geri her şeyi yiyorum. İnşallah çok uçmam :))
Hamur isi bende yemek istemiyorum sagliksiz olduğu icin ama canim habire manti istiyor 😊 normalde istahli biri değilim de ama hamilelikte noluyorsa içime canavar kacmis gibi yiyorum 4 ay sonrasi acayip bi durum 😁

Hamur isi bende yemek istemiyorum sagliksiz olduğu icin ama canim habire manti istiyor 😊 normalde istahli biri değilim de ama hamilelikte noluyorsa içime canavar kacmis gibi yiyorum 4 ay sonrasi acayip bi durum 😁
Mantı benimde çekiyor 🙈 nefsi öldürmek için az yiyip bırakmakta fayda var yoksa ben 100 kilo olurum 😂

Mantı benimde çekiyor 🙈 nefsi öldürmek için az yiyip bırakmakta fayda var yoksa ben 100 kilo olurum 😂
Hazir mantilari yiyemiyorum annemle kendimiz yapiyoru buzluga atiyoruz canim çektikçe cikarip yiyorum öyle boyle yemiyorum iki tabagi peşpeşe cakiyorum valla 😂 bende az yiyip birakmak yok catlayincaya kadar ama bitek mantida boyleyim başka şeylerde değil aseriyorum resmen

Ben varım arkadaşım. 83.4 tüm kalp atışı duyduğum gün. 81.9 a kadar düştüm. Kusma mide bulantısı tiksinme hiçbiri yok. Şu an 82 küsürlerde gidip geliyorum. 11. Hafta içindeyim 10. Hafta bitene kadar açlık var gören oturup iki ekmek yiyip kalkacak sanır ama maalesef çabuk duyuyordum. Eşim hatta bir iki benle dalga mı geçiyorsun falan dedi. Ölecek gibi yapıyon yemiyorsun. 10. Hafta bitiminde gerçekten yemeye başladım yani üç dört gündür. Bebekler gelişmez diye korkuyorum bende.
16. Hafta içindeyim öğlen çok uykum geliyor eşim beslenmiyorsun ondan diyor. Ama canım istemiyor gerçekten. İstesem de 2 lokmada doyuyorum.

Hazir mantilari yiyemiyorum annemle kendimiz yapiyoru buzluga atiyoruz canim çektikçe cikarip yiyorum öyle boyle yemiyorum iki tabagi peşpeşe cakiyorum valla 😂 bende az yiyip birakmak yok catlayincaya kadar ama bitek mantida boyleyim başka şeylerde değil aseriyorum resmen
Bende zayıf olsam bende yerdim canım ye gitsin yerimede ye 😂bizde kendimiz yaparız da tekim belimi ağırtmak istemiyorum. Annem gelecek 5 aydan sonra yanıma yapar yerim bol bol anne yemeği gibi olmuyor 💞

Kizlar yemesenizde bebekte bi sorun olmaz kizima hamileyken 50 kg hamile kalmistim cok ciddi mide bulantilarim vardi su bile icemiyordum 4 aylik olana kadar mahvoldum 8 kg verip 42 kg ya düştüm ama bebek gelişiminde bi sikinti olmadi 4. Ay sonu bi istahim acildi herşeyi yedim 65 le doğuma gittim 23 kg aldim... Sizin depolardan besleniyo bebisler suandaysa mide bulantim geçti diyebilirim kizimdaki kadar kotu olmadim cok şükür hatta 3 kg bile almisim bir haftadir yemeye başladım yakida mide bulantilariniz bitince doya doya yiyeceksiniz kilolarda lop lop gelecek meraklanmayin 😁
Sorun şu midem bulanmıyor. Açım diye yemek yapıyorum 2 lokmada doyuyorum. 4. Ayın içindeyim bir de ben. Başta önemsemedim. Dedim ki millet kusuyor ne kilolar veriyor birşey olmaz diye. Ama şimdi 9 ay böyle olacak diye korkuyorum

Benim haftaya randevu günümde sata göre 12+4 olacağım inşallah bizede bir tahmin yapar :)))
İnşallah yanı erken dedı ama bende bı tahmin yapabilirseniz hocam demıstım erkek dedı. ☺Hayırlısı bakalım inşaallah degısmez. Saglıklı olsunlar da farketmez ilk cocugum ama alışıcak gibiyim erkege cunku bende erkek hıssedıyordum.

Kızlar şimdi kontrolden çıktım medipol sefaköy irem yengele gittim çok iyi bi doktor yakın olana tavsiye ederim tek tek anlattı
Cinsiyet baktı ama net bişey yok dedi bacak arasında bi çıkıntı görünmüyor ama yinede biraz daha beklemeliyiz %60 kız dedi
Nuba göre ne kızlar bakın renklide baktı uyuyordu miniğim
20191217_190207_HDR.webp

Eklentiler

• 20191217_190228_HDR.webp
    20191217_190228_HDR.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 44
İnşallah yanı erken dedı ama bende bı tahmin yapabilirseniz hocam demıstım erkek dedı. ☺Hayırlısı bakalım inşaallah degısmez. Saglıklı olsunlar da farketmez ilk cocugum ama alışıcak gibiyim erkege cunku bende erkek hıssedıyordum.
Benimde ilk. İnşallah bir kız bir erkek olur Rabbime dua ediyorum hayırlısı ile önce sağlıklı olsunlar 🙏

Kızlar ben ne yedim sarı biber den çok acıydı 10 tane yemisimdir tutamadım kendimi normalde zor yerim inşallah bebege zararı olmaz hani diyolarya suyuna ne yersek geçer diye bişey olurmuki 😔

Bence o zaman erkektir , aynen hayırlısı olsun baya erken söylemiş
Çok kafa dengı Dr um. Hatta ararstırdım benden bir yas kucuk ama adamı gorsen turuncu kafa uzun kılosuda yerinde agır oturaklı bırı zannedersin ki 45 oysa 34 adam.
İstanbul tıp Trakya tıp fakültesi egıtımli uzman doktor ilk gore ide bıtlıste yapmış sonra bızım buraya gelmıs ıyı bir hekim bence.

Kızlar şimdi kontrolden çıktım medipol sefaköy irem yengele gittim çok iyi bi doktor yakın olana tavsiye ederim tek tek anlattı
Cinsiyet baktı ama net bişey yok dedi bacak arasında bi çıkıntı görünmüyor ama yinede biraz daha beklemeliyiz %60 kız dedi
Nuba göre ne kızlar bakın renklide baktı uyuyordu miniğimEki Görüntüle 2566205
Mesela bakın Maasallah kız cocugu gıbı ama gercekten 💕

Ben bunu kullanıyorum canım ama değiştircem suya yapılıyor midem bulanıyor pahalı bide yani her ay alabilcegim birşey yaz diycem özele de gidince yani ne varsa anlaşmalı oldukları medical onları yazıyorlar yani
Ben ocean mummy den çok memnunm kızlar hem kapsül hem bulantı falan da yapmıyo

Bende zayıf olsam bende yerdim canım ye gitsin yerimede ye 😂bizde kendimiz yaparız da tekim belimi ağırtmak istemiyorum. Annem gelecek 5 aydan sonra yanıma yapar yerim bol bol anne yemeği gibi olmuyor 💞
Manti isi tek başına zor ben sadece kapamasini yapi yorum yogurmadi acmasi annem de şuan bende zorlayamam annen gelene kadar bekle sonra sende buzluga istiflersin 😁

Aliexpres artık eskisi gibi değil, ürünlerin gelmediği oluyor, artık gümrük vergiside olduğu için çok uyguna gelmiyor. Aslında mümkün olduğunca her zaman pamuklu giymek ve giydirmek gerek, şuan için çok güvenli değil bence.
Aynen kızlar hem gelmeyen ürnlerm oldu iade etmediler hemde 10 tllik biürün aldım 15 lira vergi ödedm öncedn böyle bişy yoktu dahada almıyorm oyuzden

Back
X