• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
16. Hafta içindeyim öğlen çok uykum geliyor eşim beslenmiyorsun ondan diyor. Ama canım istemiyor gerçekten. İstesem de 2 lokmada doyuyorum.
Aynı durum ya uyu uyu bu sefer de sersem gibi oluyorum iştahım açıldı biraz bulantı ve kusmalar geçtiği için sanırım baş ağrılarım hafif devam ediyor açılır seninde inşallah canım merak etme 😊🙏

Kızlar ben ne yedim sarı biber den çok acıydı 10 tane yemisimdir tutamadım kendimi normalde zor yerim inşallah bebege zararı olmaz hani diyolarya suyuna ne yersek geçer diye bişey olurmuki 😔
Hicbisey olmaz korkma bende ilk baslarda aci çiğ köfte yedim defalarca baya da aciydi Bebeğe senin yediklerinin tadi gitmez ki sadece bizim yediklerimiz hosumuza giderse bi hormon salgilaniyor mutluluk hormonu (seratonin) bebek hareketleniyor aserdigim şeyleri yiyince hareket ediyor bizimki 😁😁

Kızlar şimdi kontrolden çıktım medipol sefaköy irem yengele gittim çok iyi bi doktor yakın olana tavsiye ederim tek tek anlattı
Cinsiyet baktı ama net bişey yok dedi bacak arasında bi çıkıntı görünmüyor ama yinede biraz daha beklemeliyiz %60 kız dedi
Nuba göre ne kızlar bakın renklide baktı uyuyordu miniğimEki Görüntüle 2566205
Ay yerm ya bencede kız canmm

İnşallah canım hep dua ediyorum Allahım korusun bebeğimi 🤲
Sizin rahim ağzı kısalmış mıydı yoksa sadece operasyonlar nedeni ile önlem amaçlı mı dikiş atılacak, ben de 3 operasyon geçirdim korkuyorum kısa değil rahim ağzım ama küçük bir şehirdeyim ya önlem amaçlı dikilmesi gerekiyorsa diye düşünüyorum. Bir de plesentam da aşağıda çıktı.

Sorun şu midem bulanmıyor. Açım diye yemek yapıyorum 2 lokmada doyuyorum. 4. Ayın içindeyim bir de ben. Başta önemsemedim. Dedim ki millet kusuyor ne kilolar veriyor birşey olmaz diye. Ama şimdi 9 ay böyle olacak diye korkuyorum
Aynı şey bende de var.

Kızlar yarın rahim ağzına dikiş atılacak daha önce geçirmiş olduğum operasyonlar nedeniyle önlem amaçlı atılacak. Benim için dua edin lütfen çok korkuyorum 😔
Geçmiş olsun cnm bebeği korumak amaçli yapilan bir uygulama cabuk toparlarsin inşallah, öncesinde uyustururlar hissetmezsin sakin olmaya calis bebegin için olumlu düşün 🙏

Back
X