- 19 Şubat 2014
- 577
- 547
- 103
- 40
Çok teşekkürler leep konizasyon yapıldı iki kezAllah kolaylık versin ne operasyonu geçirmiçtiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler leep konizasyon yapıldı iki kezAllah kolaylık versin ne operasyonu geçirmiçtiniz
Güzel düşünün güzel olsun inşallahÇok teşekkürler leep konizasyon yapıldı iki kez![]()
Zerre istahim yok.tiksinerek yemege devam.oda hersyi yiemiom hala corba cestleri bide makarna onlarsa srf doyayim die .nezmn biter bilmiorumArkadaşlar ya iştahsızlığı devam eden var mı ?
Ben başından beri kusmuyorum. Ama hala iştahsızlığım devam ediyor. Öyle yiyip yiyip doymama gibi durumum yok. Eşim devamlı yemek taşıyor onu kırmamak için yiyorum ama kilo da almıyorum. Bebek gelişmez diye de korkuyorum
Sağol cnmMesela bakın Maasallah kız cocugu gıbı ama gercekten![]()
Ay yerm ya bencede kız canmm
Allah yardımcın olsun cnm korkma inşallah güzel geçerKızlar yarın rahim ağzına dikiş atılacak daha önce geçirmiş olduğum operasyonlar nedeniyle önlem amaçlı atılacak. Benim için dua edin lütfen çok korkuyorum![]()
Bir sefer ölçüldü aynı muayenede karından ve vajinal 12. Haftada ve tekrarlanmadı ölçüm.Peki fark oldu mu iki ölçüm arasında fark oluyor diye okudum bi kaç yerde de
Hayır 11:00 de kahvaltı yaptım 15:00 te randevuydu tatlıda yemedim anlamadımYaa inanmıuormm çikolata falan mı yemiştinnnn de öyle hareketliydi minnoşşş
Merhaba herkesin ki degısıyor canım ve ustelık bazılarımızın ki tahmin mesela ben 12+4 daha ıkı gun önce erkek oldugunu soyledı lakın kesin demedi erken dedı ilerleyen zamanda netlestırrız dedı.Merhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım ve bir sorum olacak cinsiyeti ne olarak hangi hafta da gördünüz acaba?![]()
Benim 11. Haftada bacak arasinda cikinti yok dedi muhtemelen kiz oldugunu ama daha net birsey soylemek icin erken oldugunuda soylemisti 12. Haftadada ayni seyi soyledi . 14. Haftada tekrar kpntrol var bakalim bu defa ne soylucekMerhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım ve bir sorum olacak cinsiyeti ne olarak hangi hafta da gördünüz acaba?![]()
Acilin ultrasyonu yoktu canım başka yere gönderdi onlarda biraz sıkıntı çıkardılar ama sonradan aldılar doktor Ilaç verdi kanamayı göremiyorum dedi bebekte bisey yok dedi bugünde dosyam için gittim ocak ayında randevu aldım simdilik iyi çok şükür canım bende senin gibiyim tansiyon yerlerde sürekli tek başıma dışarı çıkamıyorum o gün düştüm eve gidemedim eşim geldi aldı beni bana anı terleme geliyor gözümün önünü görmüyorum vücudum tutmuyor hastanelerde biraz uzak malum otobüs yok yürüyerek gidiyoruz teşekkür ederim canım Allah razı olsun düzelirsin inşallah yolun açık olsun canımCanım şimdi gördüm çok geçmiş olsun. Şu an hastane geri çevirmez seni sadece acilden almayabilir aşırı bir kanama yoksa. Ebeni sabah hemen ara. Ben kanama falan yaşamıyorum ama ben de bugün iş dönüşü yine bayıldım saat 8 gibi akşam. ikinci oldu bu. Ebeye mail attım, cuma türkiye ye gidiyorum diye de belirttim. Gitmeden göreyim seni madem böyle bir durum yaşıyorsun dedi, boş saati olmamasına rağmen yarın muayenehaneye erkenden gelip sabah ilk beni alacak. Muhtemelen tansiyonum düşüyor. Böyle durumlarda hastane seni geri çevirmez. Erteleme evde kendi kendine geçecek şeyler değil bunlar.
Normal bir ebe takip ediyor ama 3 ayını doldurmadan gelme diyorlar devlet hastaneleri ustlenmiyirBöyle bir durumda gitseniz geri mi ceviriyorlar acaba?? Zor cidden yurtdışında olmak
Allah yardımcın olsun canım. Ama üzülme erken önlem alınması çok iyiymiş. Benim de açılmam olduğunda doktor kapanmazsa dikiş atarız demişti. Hatta dikiş atılması durumunda risk olmaz da demişti. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Kızlar yarın rahim ağzına dikiş atılacak daha önce geçirmiş olduğum operasyonlar nedeniyle önlem amaçlı atılacak. Benim için dua edin lütfen çok korkuyorum![]()
14+3 de kesin kız dedi bana.Merhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım ve bir sorum olacak cinsiyeti ne olarak hangi hafta da gördünüz acaba?![]()
Bende bugün devlet hast var randevum 12 +5 tahmin. Söyler mi acaba bende cikolta yemeyi düşünüyorumKızlar yarın kontrole giderken çikolata yiyeyimmi cinsiyetini görmeye etkiye eder mi ?
Su için az sıkışık gidin daha net görüntü alınıyorBende bugün devlet hast var randevum 12 +5 tahmin. Söyler mi acaba bende cikolta yemeyi düşünüyorum![]()