Bide zayıfsın nasıl kusman olmadı ben hala şoktayımBENDE KUSMA FALAN HİÇBİŞY OLMADI 3 KİLO ALDM CANM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide zayıfsın nasıl kusman olmadı ben hala şoktayımBENDE KUSMA FALAN HİÇBİŞY OLMADI 3 KİLO ALDM CANM
Tüp bebek canım baya bi ugrastık fln ,oyuzden pipiriklıyız korkuyoruz ondan.ozellıkle risk var demedi . Ama 3 ay yasaktızaten .Ruyalanmissin kizimda ben cok yasardim 9 ay yasakti iki günde bir banyo ederdim bu yüzdensimdi daha hic olmadi 4 ay sonrasi cinsellik hormonlari yukseliyor sizde risk var mi? Plasentam asagida diye bizim hala riskli o yüzden yapamayiz korkarimda zaten bi şey olacak diye yanasmam riskin yoksa bu kadar çekinme normal hamileliklerde birşey olmuyor doktora sor için rahat etsin izin verirse yaparsiniz _
![]()
Ay ıyı barı hormonlardanmış ben de kendımı azgın gıbı hıssetttım ,hayır cok baglı bırı de degılım yani:)) neyse yalnız degılmısım en azından:)))Ruyalanmissin kizimda ben cok yasardim 9 ay yasakti iki günde bir banyo ederdim bu yüzdensimdi daha hic olmadi 4 ay sonrasi cinsellik hormonlari yukseliyor sizde risk var mi? Plasentam asagida diye bizim hala riskli o yüzden yapamayiz korkarimda zaten bi şey olacak diye yanasmam riskin yoksa bu kadar çekinme normal hamileliklerde birşey olmuyor doktora sor için rahat etsin izin verirse yaparsiniz _
![]()
3 ayda 3 kilo.dr um normal dıyo.Kızlar bişey sorucam, ilk 3 ay toplam kaç kilo aldınız? Ben ilk zamanlar bulantı kusmadan kilo veriyordum son 2-3 haftadır bulantim devam etmesine rağmen kilo aldım . Sonraki aylar için korkmaya başladım şimdiden kilo alıyorsam diye ...
Ben şu an 11+5 im bulantı falan olmadı aksine fazla fazla yemeye çalıştım hatta tiksindiğim şeyleri bile öğüre öğüre yedimKızlar bişey sorucam, ilk 3 ay toplam kaç kilo aldınız? Ben ilk zamanlar bulantı kusmadan kilo veriyordum son 2-3 haftadır bulantim devam etmesine rağmen kilo aldım . Sonraki aylar için korkmaya başladım şimdiden kilo alıyorsam diye ...
Bide zayıfsın nasıl kusman olmadı ben hala şoktayım![]()
Canım nub fotografı almamış tahmin yapmak çok zor ama skull teorisine göre erkek. Skull teorisi kemik yapısına göre cinsiyet tahmini dedikleri şey. Genital çıkıntıya değil kafa tası, çene kemiğine vs bakılıyor. Gerçi skull nuba göre daha fazla yanılıyor. Yine de çok iyi bir erkek skull örneği minnoş kafası :)Merhaba kizlar Dr dan geldim devlet hastanesi olunca 10 sn ultrasonda anca baktı sormadım bende cinsiyeti falan ama kendi drma gidince sorucam kan falan verdim yorum yapabilecek varsa resmi atıyorum , nuba falan12 hafta 6 günlük çıktı el salladı bana
Eki Görüntüle 2566468 Eki Görüntüle 2566469
Eveet annesi :) ama seninki daha çok minik.11-12. haftalarda olursa daha net belli oluyor kafa yapısı. Bak sana örnek atayım biraz büyüyünce karşılaştırırsın. Kızların çene ve kafa tası daha yuvarlakken erkeklerin daha kemikli ve sert geçişli oluyor. Bir de kızların alnı düz inerken erkelkerde bir tümsek oluyor. Senin minnoşta da var. Ama nub a göre daha fazla yanılıyor skull.
Ben 2 kilo almışım dr m çok başındasın dikkat et dediKızlar bişey sorucam, ilk 3 ay toplam kaç kilo aldınız? Ben ilk zamanlar bulantı kusmadan kilo veriyordum son 2-3 haftadır bulantim devam etmesine rağmen kilo aldım . Sonraki aylar için korkmaya başladım şimdiden kilo alıyorsam diye ...
İlk kez duydum böyle bı teoriyi Allah'ım daha neler çıkacakEveet annesi :) ama seninki daha çok minik.11-12. haftalarda olursa daha net belli oluyor kafa yapısı. Bak sana örnek atayım biraz büyüyünce karşılaştırırsın. Kızların çene ve kafa tası daha yuvarlakken erkeklerin daha kemikli ve sert geçişli oluyor. Bir de kızların alnı düz inerken erkelkerde bir tümsek oluyor. Senin minnoşta da var. Ama nub a göre daha fazla yanılıyor skull.
YAA EVET SANIRIM DOKTORMDA KAFASNDAN DOLAYI ERKEK DEDİ O HAFTA..YARIN GİDİCEM DOKTRA BAKALM NUBU BELLİ OLCAKMIEveet annesi :) ama seninki daha çok minik.11-12. haftalarda olursa daha net belli oluyor kafa yapısı. Bak sana örnek atayım biraz büyüyünce karşılaştırırsın. Kızların çene ve kafa tası daha yuvarlakken erkeklerin daha kemikli ve sert geçişli oluyor. Bir de kızların alnı düz inerken erkelkerde bir tümsek oluyor. Senin minnoşta da var. Ama nub a göre daha fazla yanılıyor skull.
Amin inşallah herkes için hayırlısı olsun, gonlune gore olsun :)Evet ya ben de senin gibi düşünüyorum iki kız olursa çok güzel olur benim ablam en iyi arkadaşım mesela. Ama dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun hep öyle dua ediyoruz![]()
Amin inşallahBazen bende öyle düşünüyorum kiz olursa büyüyünce arkadaş olurlar bi ihtiyaçları olsa birbirlerine yardim ederler hakkimizda hayirlisi olsun
Evt artık bi özelliği kalmadı malesef, hem burda da aynı yada benzerleri var çoğu şeyinAynen kızlar hem gelmeyen ürnlerm oldu iade etmediler hemde 10 tllik biürün aldım 15 lira vergi ödedm öncedn böyle bişy yoktu dahada almıyorm oyuzden
Canım skull teorisi aslında herkesin bildiği 'doktor kemik yapısına göre tahmin etti' olayının adı :) benim de hemşire bir arkadaşım var eşimin iş arkadaşının eşi. Ondan öğrendim hepsini. 2 ay önceye kadar nub,skull vs hiç birşey bilmiyordum :)İlk kez duydum böyle bı teoriyi Allah'ım daha neler çıkacak![]()
Durum biraz karışık inşallah önemli bişey değildir.Normal bir ebe takip ediyor ama 3 ayını doldurmadan gelme diyorlar devlet hastaneleri ustlenmiyir
Canım ben sende ne nub ne skull görebildim ikisi de net değilMerabalar hanımlar aramızda güzel haberler alanlar olmuş ne güzel tebrik ederim hepinizi.
Benimde şimdi kontrol vardı 2li için kan verdim ense kalınlığı çene kemiği burun çok iyi dedi Dr. hatta 12+5 im 13+1 göründü. Çok şükür. Cinsiyet öğrenirim diye bir heyecanla geldim ama 1 ay sonra dedi sadece başından beri erkeğe benziyor diyo. Ultrason fotolarımızı koydum ama Nubu çıkmamış heralde. Gelde 1 ay dayan şimdi. ☺