- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
Doktor benimkini 2 gün önce ölçtü 5 cm, gayet iyi dedi.Merhaba rahim ağzı uzunluğu diye aratınca çıktınız karşıma ne yaptınız ölçüm yapıldı mı acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor benimkini 2 gün önce ölçtü 5 cm, gayet iyi dedi.Merhaba rahim ağzı uzunluğu diye aratınca çıktınız karşıma ne yaptınız ölçüm yapıldı mı acaba.
Eşimin yeğeni 16 kilo vermişti hamileliğinde hiç bişey yiyemiyordu, sağlıklı bebeği oldu 3kg üzeri. Şuan canınızı sıkmayın bence 4 5 aya kadar doktorlar kilo alınmasını çok istemiyor zaten. Ilerleyen zamanlarda dengelenir mutlaka.Sorun şu midem bulanmıyor. Açım diye yemek yapıyorum 2 lokmada doyuyorum. 4. Ayın içindeyim bir de ben. Başta önemsemedim. Dedim ki millet kusuyor ne kilolar veriyor birşey olmaz diye. Ama şimdi 9 ay böyle olacak diye korkuyorum
Amin canım haber ver bizede iyi sonuçlar alırsın inşallahBenim de tam geçti dedim bu sabah anladım ki geçmedi benim miniik beni zorluyor biraz daha anlayacağın
Bugün 2li test sonucumuz için doktora gideceğim bakalım hayırlısı inşallah![]()
Ben hiç ilişki yaşamadım ama çok açık kahve leke oldu damla gibiydi, doktora gittim enfeksiyon var dedi, erken doğuma sebep olabilir dedi, ilaç verdi. Takip etmek gerekir, leke devam ediyorsa doktora gitmeli bence.Aynen 12 hafta boyunca hiç yaşamadım zaten bu tarz bisey
Doktor bana eğer bebeği aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmak gerekli değil dedi. Mutlaka detaylı ultrason yaptır dedi. Ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı, gelişimi iyi dedi.Kızlar fikrinizi merak ediyorum ben 2 li testi yaptirmayi dusunmuyorum 4 luyu yaptiricam 2 li tarama testini yaptirmayacak olan var mi
Bana kalsa ben bir tane yeter diyordum bu devirde çocuk bakmak gerçekten hem maddi zor hem de yetiştirmek zor ben ikide kalirim zaten yas da geçiyor 35 sonrasi cocuk bakmak büyütmek hic ugrasamam iki taneye nasil bakicagimi düşünüyorum simdidenBenimki kendi korunuyordu ben zor ikna ettim 2 tane yeter diyordu hala bile der yeterliydi diye bende diyorum hele seversin bak naparım seniillaki sevcem diyo
![]()
AYNISINI KONŞTU BENMLEDE DOKTORUMDoktor bana eğer bebeği aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmak gerekli değil dedi. Mutlaka detaylı ultrason yaptır dedi. Ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı, gelişimi iyi dedi.
SANKİ KIZ GİBİ HİSSETTİMMMEki Görüntüle 2566523 Eki Görüntüle 2566525 benimde dun kontrolum ve ikili testim vardi kizlar sonuc haftaya cikacak ama ultrosonda iyi cikti hersey cok guzel dedi dr.cinsiyet icinde kesin olmamakla beraber bi tahminde bulundu bakaljm siz ne diyeceksiniz12+5 buarada.
Zaten stresliyim, birde onun stresini yasamak istemedim. Bu seferde böyle olsun dedim artık hayırlısı.AYNISINI KONŞTU BENMLEDE DOKTORUM
Burun ve enseye kendi odasındaki cihazla mi baktı canım yoksa ayrı daha detaylı bi şeyle miDoktor bana eğer bebeği aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmak gerekli değil dedi. Mutlaka detaylı ultrason yaptır dedi. Ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı, gelişimi iyi dedi.
Çok iyi maşallah benim de iki operasyondan sonra 3 cm olmuştu normali seninki gibi olmalı zatenDoktor benimkini 2 gün önce ölçtü 5 cm, gayet iyi dedi.
İlk 3 ay onermiyo doktorlar genelde zor sahip olunca daha bi korumaya aliyorsun anliyorum seni 5 yaşındaki kizim 3.hamileligimdi iki tanesi sorunlu oldu bu doğarsa ikinci çocuğum olacak ama 4. Hamileligim öncelik onların sagligi doğana kadar sabrederizTüp bebek canım baya bi ugrastık fln ,oyuzden pipiriklıyız korkuyoruz ondan.ozellıkle risk var demedi . Ama 3 ay yasaktızaten .
Eki Görüntüle 2566523 Eki Görüntüle 2566525 benimde dun kontrolum ve ikili testim vardi kizlar sonuc haftaya cikacak ama ultrosonda iyi cikti hersey cok guzel dedi dr.cinsiyet icinde kesin olmamakla beraber bi tahminde bulundu bakaljm siz ne diyeceksiniz12+5 buarada.
Bunu sana yazmistim alıntıyı unuttumAz çok nub ve kemik olaylarına daldım bu ara onlara bakılırsa minnoş bir kız gibi
Maşallah baya uzun cikmis uzun boylumusun? Bu hamileliğim değilde kizimdayken olcmuştu doktor 2.9 cm demişti herhalde aynidir yineDoktor benimkini 2 gün önce ölçtü 5 cm, gayet iyi dedi.
Benimkine usg den baktı ölçtü herzamankı aletle. Burun kemıgı ense kalınlığı vs birde kan verdim.Selam kızlar ikili taramada sadece usg baktiranlar doktorun normal kendi cihazıyla mi baktirdiniz yoksa ayrıntılı için olanla mi ?
Kızmı acabaEki Görüntüle 2566523 Eki Görüntüle 2566525 benimde dun kontrolum ve ikili testim vardi kizlar sonuc haftaya cikacak ama ultrosonda iyi cikti hersey cok guzel dedi dr.cinsiyet icinde kesin olmamakla beraber bi tahminde bulundu bakaljm siz ne diyeceksiniz12+5 buarada.