• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kötü düşünmemeye çalışıyorum daha dün ikili teste gittik herşey çok şükür iyiydi geçen hafta vajinal muayene de iyiydi rahimde vs bi sıkıntı yoktu ama neden oldu ni anda anlamdım acaba ev işi yordu da ondan mı ?
Ultrasona yeni girdiysen içerde kanama alanı olsa doktor mutlaka söyler, uyarırdı. Buyuk olasilikla yeni olmus bisey olabilir, bende de mesela cok kucuk kahve rengi akinti geldi, ultrasonda gorulmedi, rahim agzinda enfeksiyon varmış ondan olmus, iğne vuruldum, ilaç aldım hemde. Mutlaka takip et. Eğer doktorun vajinal muayenede spekulum kullandıysa, enfeksiyon olsa görürdü, bana öyle bakıp anladı.

Benim doktorumun söylediği, aldırman için değil eğer özel bebek dünyaya getirecek sen bilinçli olman lazım. İkiliyi yaptirsaydin belki 3 ve 4 luye gerek kalmazdı. Hepimiz korkuyoruz ama sakın olmaya çalışmamız lazım canım. Anneannem kötüyü düşünüp çağırma der hep sen de çağırma insallah sorun olmaz. Cinsiyet 16'dan sonra diyorlar. 😊
Etrafimda çok karsilastim, çocuğunuz sorunlu olabilir aldırın isterseniz yada hazırlıklı olun diye soylenenleri hepside çok sağlıklı doğdular, aileler yaşadıkları stresle kaldılar. Ben daha önce 2 kere yaptırdım ama bu gebeligimde yapmadım. Artık hayırlısı.

Kızlar yarın rahim ağzına dikiş atılacak daha önce geçirmiş olduğum operasyonlar nedeniyle önlem amaçlı atılacak. Benim için dua edin lütfen çok korkuyorum 😔
Kızlar bugün dikişim atıldı sorunsuz geçti çok şükür ama hafif ağrım ve kanama var inşallah onlar da yarına geçer. Dualarınız için çok teşekkür ederim 🤗

Benim doktorumun söylediği, aldırman için değil eğer özel bebek dünyaya getirecek sen bilinçli olman lazım. İkiliyi yaptirsaydin belki 3 ve 4 luye gerek kalmazdı. Hepimiz korkuyoruz ama sakın olmaya çalışmamız lazım canım. Anneannem kötüyü düşünüp çağırma der hep sen de çağırma insallah sorun olmaz. Cinsiyet 16'dan sonra diyorlar. 😊
Benım dr um da aynı seyı soyledı.niftıyı de ıkılıyı de yaptıran aldırmak için yaptırmıyor,hastalıklara haxırlık ve dogumun nerde olcagını belırlemek için dedi

Back
X