• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
3 gün ileri geri cikmasi normalmis cnm Allah saglikla kizini kucagina almaya nasip etsin kiz çocuğu ayri birşey anne-kiz arkadaş gibi oluyorsun biz kizimla avm gezmelerine gidip kiyafet seciyoruz 😊
ay evet Rabbim sağlıcakla o günşleri göstersn bizede evet canm özelde öğrendm devlet hemen söylemiyormuş...

ay evet Rabbim sağlıcakla o günşleri göstersn bizede evet canm özelde öğrendm devlet hemen söylemiyormuş...
Devlette bebeğin kol bacak ayrimi bile belli olmuyor cinsiyet soyleyemezki şuanda cihazlar gerçekten cok eski kaç tane hastane degistirdim hepsinde ayni şeyle karsilastim

Kızım oluyooooo 😍😍hep içimden geçendi...Allahım sağlıkla getirsn inşallahhh 😍😍

Aynen öyke herkes okadr aklma sokmuştki erkek anneleri rahat geçirir senin oğln olcak..kız mideyi bulandırır çıkartırsn falan demişti..bende diyodm hagır bu kız hissediyoem beni zorlamıyoo bu prenses 😍😍😍ve doktorda %99kız dediiii

Yaa bende canm %99 kız dedi bacak arasnı bende gmrdüm valla 😍😍

Ben öğrendiğimden beri sürüyorum takığım biraz o konuda kesn olr bende çatlk oyuzden 😂😂

Yaa evet inşallah bende kızm olcagnı öğrendim

Canm ben de sata göre 13+5tim 13+1 çıktı geçendede 4 gün geri çıkmştı aklma taklmıyo değil amadoktrlar önemli değil diyoo sağlklı olsnlar inşallah 😍😍
İnanmıyorum çokkkk sevindim gönlünden geçen oluyor 💜 hadi hayırlısıyla gelsin güzel kızın

Aynen öyke herkes okadr aklma sokmuştki erkek anneleri rahat geçirir senin oğln olcak..kız mideyi bulandırır çıkartırsn falan demişti..bende diyodm hagır bu kız hissediyoem beni zorlamıyoo bu prenses 😍😍😍ve doktorda %99kız dediiii

Ben öğrendiğimden beri sürüyorum takığım biraz o konuda kesn olr bende çatlk oyuzden 😂😂

Canm ben de sata göre 13+5tim 13+1 çıktı geçendede 4 gün geri çıkmştı aklma taklmıyo değil amadoktrlar önemli değil diyoo sağlklı olsnlar inşallah 😍😍
Hadi gozun aydın inşaallah tebrıkler🙏💕
Merak etme oglan olacaklarda rahat gecırmıyor misal ben 🤭
Ve Benımde 4gun geri sata gore ve Dr hıcbırsey olmaz merak etme dedı buna hıc takılma gayet normal her haftada degısıklık olabiliyormuş bazen artıyor bazen duşüyormuş. 🤗
Hadi inşallah hayırlısıyla kavusmalar cumlemıze 🙏💙

Aynen hem de cok gısel kokuyor.ben haftada bir gun hindıstan cevızı yagı bir gun de lierac kullanıyorum( lierac biraz kokuyor)
Aynen lieraci bende begenmedim hic kokusu kotu yapis yapis kaymiyo surulmuyo bile ama hindistan cevizi yagi cok iyi

Ben şimdiden gümüş kapak aldım meme ucu hem giysi ile temas edip tahriş olmuyor hem de krem kullanmaya gerek olmuyormuş gümüş iyileştirici bir madde olduğu için ama krem de sürseniz yine krem kıyafete bulaşmayıp kapağın içinde kalacağı için daha faydalı oluyormuş.
Hangi marka ve nereden ne kadara aldiniz biraz pahali o kapaklar benim baktiklarim 300du

Hangi marka ve nereden ne kadara aldiniz biraz pahali o kapaklar benim baktiklarim 300du
Silvernurse şimdi baktım 180 tl olmuş sanırım 300 lük olan kadar gümüş yoktur gramaj olarak ama baya beğenilmişti yorumlarda. Göğüs kremi 60 tl ve çok çabuk bitiyor yazmışlardı deneyimleyip göreceğiz.

Canim hayirli olsunn :-)

Kızlar bu arada lierac kullanan baya fazla ama instagramda mühendisinoglu hesabı var takibe almanızı öneririm lieracı önermiyordu içeriğindeki bazı olumsuz maddelerden dolayı firma incelemeyi kaldırtmış hatta. Ama önerdiği diğer çatlak kremlerinin ekran görüntüsünü aldım belki yardımcı olur

Eklentiler

• 3E0AE6BD-0989-46A2-B635-19CB04381573.webp
    3E0AE6BD-0989-46A2-B635-19CB04381573.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bu arada lierac kullanan baya fazla ama instagramda mühendisinoglu hesabı var takibe almanızı öneririm lieracı önermiyordu içeriğindeki bazı olumsuz maddelerden dolayı firma incelemeyi kaldırtmış hatta. Ama önerdiği diğer çatlak kremlerinin ekran görüntüsünü aldım belki yardımcı olur
Bence en guzeli hindistan cevizi doktorum onu onerdi kullaniyorum cok memnunum kokusuda muthis en azindan dogal :-)

Herkese merhabalar.hazıranın sonunda benim de doğumum kısmetse.ikinci çocuğum olacak. göğüs kremiyle ilgili bir şey paylaşmak istedim oğlumda denedim gerçekten işe yaradı hiç yara olmadı.ayva çekirdeklerini toplayıp bir kapta üzerine bir parmak geçecek kadar su dökerek bir iki gün bekletin krem oluyor onu göğüs uçlarınıza sürün şimdiden başlamak lazım ufak ufak.herkese sağlıklı günler 🤗

kızlar bişey sorucam..ikili testteki ultrason kısmı normal doktorun ultrason cihazıyla yapılıyo dimi ben kan vermek istemiyorum sadce ultrasonla ense burna baksak dicem

Back
X