• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
kızlar bişey sorucam..ikili testteki ultrason kısmı normal doktorun ultrason cihazıyla yapılıyo dimi ben kan vermek istemiyorum sadce ultrasonla ense burna baksak dicem
benim ilk gebeligimde ben tarama testlerini istemedim ne olursa olsun aldirmayacagim dedim doktorum bana 2 li tarama testini muhakkak yaptirmam gerektigini detayli ultrason cekildiginde karsilastirmak icin cok onemli oldugunu soyledi oyuzden 2 li yaptirdim detayli cekilirken gercekten 2 li sonuclarimi getirmemi istediler siz bilirsiniz tabiki ama detayli yaptircaksaniz sonra pisman olmayin yaptirmadiginiz icin

Hangi doktora gittin cnm nasıldı sendende bilgi alayım ben cinsiyette renkliye kadar emin olamam ya 😕 arkadaşın 16 haftaya kadar kız dediler 18 haftalık erkek 😣😣
evet benimde ilk gebeligimde 16 ya kadar erkek dediler 18 de baska bi doktor kizada benziyo dedi 20 de kesin kiz dediler erken tahminlerde yanilma payi buyuk oluyor en iyiso detayli ultrasona kadar beklemek 😂 oyuzden 15 olduk sormadim bile cinsiyetini degisince insan bir garip oluyor kabullenmesi kolau olmuyor

Bizimde 1mm kızlar ense kalınlığımız ama 2li testi yaptırın bence mutlaka 🙏🏻
Bende yaptirdim ama tek basina ultrosan yeterli degilmi acaba sonuc degerlendirmek icin ultrosanda hersey guzel bizimde 1mm. dra.sormayi unuttum haftaya cikacak

Kizlar goguslerim buyudukleri icin cok kurudu sanki ve gogus uclarim bugun kuruyup catlamis gibi olmus.Gobege kullanilan kremler gibi goguslere de kullancak miyiz? Bebek dogunca bazilarinin yarik falan oluyormus. Benim simdiden boyleyse yarilacak diye endiseleniyorum.Bilginiz var mi?
Sana yazdım canım yine alıntıyı unuttum😑

Bende yaptirdim ama tek basina ultrosan yeterli degilmi acaba sonuc degerlendirmek icin ultrosanda hersey guzel bizimde 1mm. dra.sormayi unuttum haftaya cikacak
Ben dün yaptırdım kan verdim 3 haftaya çıkar dediler ense ve burun için baktı usg den ve iyi dedi binlerce kez şükürler olsun herkes bu sözleri duysun insallah gittiğinde 🤲 ense kaç cm hiç sormadım ben ya kağıtlarda yazar mi ki ne diye yaziyo

Ben dün yaptırdım kan verdim 3 haftaya çıkar dediler ense ve burun için baktı usg den ve iyi dedi binlerce kez şükürler olsun herkes bu sözleri duysun insallah gittiğinde 🤲 ense kaç cm hiç sormadım ben ya kağıtlarda yazar mi ki ne diye yaziyo
Ense kalınlığı sonuçlarda NT olarak (Nuchal Translucency) yazıyor canım, çıkınca bakabilirsin karşılığına.

3 haftaya kan mı çıkacak ? Çok geç değil mi benim 3 güne çıkmıştı

Amin insallah ben sormadan kendisi soyledi cnm burun kemigi olusmus ensede istedigimiz gibi cok guzel dedi ben bu hafta yaptirdim testi haftaya cikacak oda iyidir insallah

Cıktısı varmı ultrason raporunun. Benim burunu ölçmediler ya gecen hafta ozelde de yüzü dönük değildi bakamadık. Ne olarak yazıo.

Back
X