2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
kızlar kafamda deli sorular yine :KK71:
hastane odası süsleme - doğum fotoğrafçısı - hamilelik çekimi
bu konulardaki düşüncelerinizi merak ediyorum. hepsi için kafam çok karışık
Bende dogum konusunda bır yazı yazdım valla ona bıle bır fıkır alamadım nedense. Önerıde bulundum ıkı sayfa oncesı fılan baska duyan goren varsa dıye yanlışmı dogrumu dıye tecrube olan yada ogrenen varsa benım gıbı dıye ama ses seda yok.

Ben buldum bile hepsi için fiyat da aldım canım baya biyerden fiyat aldım öyle karar verdim
ben hastane odası süsleme icin uygun fiyat hiç bulamadım. en düşük 650 dediler bana da gereksiz bir rakam geldi açıkcası.
doğumda ve hamilelik çekimi için albümüyle 650 tl fiyat verdiler bu daha cazip gibi.
senin aldığın fiyatlar ve yerler neresi canım?

Bende dogum konusunda bır yazı yazdım valla ona bıle bır fıkır alamadım nedense. Önerıde bulundum ıkı sayfa oncesı fılan baska duyan goren varsa dıye yanlışmı dogrumu dıye tecrube olan yada ogrenen varsa benım gıbı dıye ama ses seda yok.
Canım valla ben okudum da hiç fikrim yok Allah nasip ederse ben normal doğum istiyorum tabiki bir aksilik birşey olursa mecburi durum öyle sezeryan yaptırırım ama bu epidural falan dediğin sezeryan oluyor dimi yine?

valla canım gördüm yazını ama hani yorum yapmadım çünkü ben kafamda sezeryan olarak kesinleştirdim zaten, o yüzden diğerlerini hiç düşünmüyorum bile. allah herkese sağlıklı kolay doğum nasip etsin tabi

ben hastane odası süsleme icin uygun fiyat hiç bulamadım. en düşük 650 dediler bana da gereksiz bir rakam geldi açıkcası.
doğumda ve hamilelik çekimi için albümüyle 650 tl fiyat verdiler bu daha cazip gibi.
senin aldığın fiyatlar ve yerler neresi canım?
Canım benn sana atcam buldugumu kadınla konuştum tatlı biri belli ve çektiği resimler harika gerçkten aynı kalitede çekimler 1000 ve 2000den başlıyor açıkçası çok yani ben kumbara yapıyorum yaza kadar dolar yarıladım bile 😊

Canım benn sana atcam buldugumu kadınla konuştum tatlı biri belli ve çektiği resimler harika gerçkten aynı kalitede çekimler 1000 ve 2000den başlıyor açıkçası çok yani ben kumbara yapıyorum yaza kadar dolar yarıladım bile 😊
oo kumbarada benimle yarışamazsın :KK71: :halay: kumbaradaki parayla 5 yıldızlı otele tatile gittim ahaha. şaka bir yana benim bulduğum daha uygun o zaman yaa doğumdada çekiyo ve 650 tl. arkadasım ona yaptırdı cekimini o yüzden güveniyorumda

Canım valla ben okudum da hiç fikrim yok Allah nasip ederse ben normal doğum istiyorum tabiki bir aksilik birşey olursa mecburi durum öyle sezeryan yaptırırım ama bu epidural falan dediğin sezeryan oluyor dimi yine?
Farkındayım canım. İnşallah olabılırsen en mantıklısı dıyorlar normal dogum.
Evet epıdural ve spinal belden asagı uyuşturulup sezeryan oluyorsun.

valla canım gördüm yazını ama hani yorum yapmadım çünkü ben kafamda sezeryan olarak kesinleştirdim zaten, o yüzden diğerlerini hiç düşünmüyorum bile. allah herkese sağlıklı kolay doğum nasip etsin tabi
Evet senın catı darlıgı vardı sanırım. Haklısın inşallah kolaylıkla atlatırsın.

Bem henuz karar veremedım bakalım hastane suslerı vs nasıl olucak. Kardesımdede son aylarda yaptırmıstık. Her an fıkrım degısebılır ıyuce düşünüp tasınmam lazım. 😊

kızlar kafamda deli sorular yine :KK71:
hastane odası süsleme - doğum fotoğrafçısı - hamilelik çekimi
bu konulardaki düşüncelerinizi merak ediyorum. hepsi için kafam çok karışık
Eğer bir aksilik olmazsa ben yaptırmayı düşünüyorum hamilelik fotoğrafı. Belki olmayabilir eşimin yanımda olmama ihtimali var. Fiyat aldım düşünüp ona göre karar verecegim

Bem henuz karar veremedım bakalım hastane suslerı vs nasıl olucak. Kardesımdede son aylarda yaptırmıstık. Her an fıkrım degısebılır ıyuce düşünüp tasınmam lazım. 😊
Aman hastanemize sorun tatlım benim gittiğim hastane dışarıdan kabul etmiyor. Siz kendiniz süsleyebilirsiniz diyor. Ama hijyen gereği doğumhaneye forografçı almıyor kendi hastane forografçısı var sadece.

Benim ilk çocuk bilmiyorum 🙄 doğumu da araştırmıyorum 😅 nasıl gelirse gelsin bebişko yeterli zamanında sağlıklı gelsin. Çıkış yolunu kendi bulacak artık 😅 ister normal çıkışı kullanır ister acil çıkışı 😅

Back
X