2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yarın kontrol vakti :) 3 haftadır görmedim tospikimi.
Bakalım büyümüş mü ? 17. haftada 175 gr idi. şimdi geldik 20ye. Ayrıca önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasona da gireceğim. Heyecanlıyım. Umarım sıkıntısız geçer de ben de artık birşeyler almaya başlarım. :anneadayı::anne:

Kızlar hamıle yastıgı alırken dıs kılıfının yuzde yuz pamuk olmasına dıkkat etces galıba ,peki iç malzemesi ne olmalı ? Visco mu elyaf mı ,fıyatlar cok farklı ya .kullanıp memnun kalan onerısı olan varmıkı burda

Ben almadım ama düşünüyorum çünkü normalde sırt üstü ayağım kolum başka yerde yatan biriydim. Şimdi yan yatmaya çalışıyorum ama hep sol bacağın üstüne yata yata sol kalçam ağrıyor artık. Alırsan ve memnun kalırsan bizimle de paylaş :)
Tamam canım ben alcam bundan gelsin yazarım mutlaka 😊

Bulundu canım 13 hafta 5 günlükken kıza benziyor bacak arsi boş dedi ama önümüzdeki ay kesinlestirelim dedi 17 haftalık olduk kesin söyler şimdi galiba tabi kapatmazaa gösterirse😁
Ayni haftada banada aynısını soyledi canım ve ben onun uzerine daha gitmedim 4 subatta gidecegim iyice belli olur o zamanda seninkinide merak ettim şimdi 😊☺️

Mrb kizlar Dr dan geldim ama haberlrr pek iyi değil yani bilmiyorum ben çok kötüyüm beyninde çift taraflı kist var dedi pazartesi günü profesöre randevu aldık konya da ayrıntılı incelenmesi lazım dedi çok canım sıkıldı gelişimi çok güzel dedi 1 hafta önde dedi kız cinsiyeti yavruma kız dedine bile uzuntumden sevinemedim rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım kötü bişey çıkmaz . 2 günü nasıl gecircem bilmiyorum🙏bana da dualarınız da yer verin lütfen

Mrb kizlar Dr dan geldim ama haberlrr pek iyi değil yani bilmiyorum ben çok kötüyüm beyninde çift taraflı kist var dedi pazartesi günü profesöre randevu aldık konya da ayrıntılı incelenmesi lazım dedi çok canım sıkıldı gelişimi çok güzel dedi 1 hafta önde dedi kız cinsiyeti yavruma kız dedine bile uzuntumden sevinemedim rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım kötü bişey çıkmaz . 2 günü nasıl gecircem bilmiyorum🙏bana da dualarınız da yer verin lütfen
Canim.cok üzüldüm insallah doktor yanılmıştır tekrar gittignde sonuclar tertemiz çıkar insallah kafana takmamaya çalış rabbim aydınlığına kavuştursun gecmis olsun 🙏

canım sıkma canını, bunlar düzelen şeyler aslında. çok kişide böyle diyolar sonra geçiyo. insallah seninkide öyle olucak dualarımız seninle

Çok geçmiş olsun sen moralini yüksek tutmaya çalış biz çok duyduk bebek şöyle kötü böyle kötü maşallah hiç bişiyleri olmadı sapasağlam doğdular gönlünü ferah tut allahın izniyle inşallah güzel olur herşey bebeğin de iyi olur dualarımız seninle 🙏😊

Geçmiş olsun canım, içini ferah tut. Çok düşünmemeye çalış, böyle durumlarda doktorların çok yanıldığını duyuyoruz, inşallah yine öyle olacak.

Canım mayıs anneleri grubunu da takip ediyorum. Orada da birinde çıkmıştı 20. haftada yok olur büyük ihtimal demiş doktor. Olabiliyor böyle demişti. 2li testin vs temizse dert etme.

Kızlaaarr. 🥰😍
Az once doktordan geldim. Farklı bi hastaneye gittim bu sefer medical parka. Cok guzel ayrıntılarıyla gösterdi Oğluşumu yüzde binbeş yüz erkek dedi 🧚‍♂️,17+5 gunluk olmuş 4 gun onde. 180 gr dedi boyunu unuttum. Guzel gelişmiş dedi. Annesine cok guzel pozlar verdi🥰👦 guzel yavrum benim. Ayrıntılı için bahçelievler betatom mr ı onerdi.21. Hafta da yaptırırsn yaptır dedi. Renkli idi ultrasonu baya guzel gördüm bu sefer. Bal oğluşuma maşallah 🥰👣💙 ay cok mutluyum. Göbegimin oralara cıkmış ta. 👦👩‍👦

Kızlaaarr. 🥰😍
Az once doktordan geldim. Farklı bi hastaneye gittim bu sefer medical parka. Cok guzel ayrıntılarıyla gösterdi Oğluşumu yüzde binbeş yüz erkek dedi 🧚‍♂️,17+5 gunluk olmuş 4 gun onde. 180 gr dedi boyunu unuttum. Guzel gelişmiş dedi. Annesine cok guzel pozlar verdi🥰👦 guzel yavrum benim. Ayrıntılı için bahçelievler betatom mr ı onerdi.21. Hafta da yaptırırsn yaptır dedi. Renkli idi ultrasonu baya guzel gördüm bu sefer. Bal oğluşuma maşallah 🥰👣💙 ay cok mutluyum. Göbegimin oralara cıkmış ta. 👦👩‍👦
Sevindim hayırlı olsun canım oglusuna maşallah Ay Bende salı gidicem inşallah iyidir🙏Allah kucağına almayı nasip etsin canım darısı bize 💕

Canım mayıs anneleri grubunu da takip ediyorum. Orada da birinde çıkmıştı 20. haftada yok olur büyük ihtimal demiş doktor. Olabiliyor böyle demişti. 2li testin vs temizse dert etme.
İkili test istememiştim şimdi üçlünün zamanı belki pazartesi üçlüyü veririm biraz araştırdım çoğu kişinin kaybolmuş umarım benimki de kaybolur konya da meram tıp da kazım gezginc diye bı prof perinatolog önerdi yüksek riskli gebeliklerw bakan sadece daha önce iki dusugum olduğu için tedirginim acaba bı problem var ondan mı oldu diye 😓

inşallah bir şey yoktur içini ferah tut çok yanılıyor doktorlar da. tam kaçıncı haftadaydın G Gunayalp
Şu an 16 +5 deyim bir hafta önde 17 hafta 5 günlük falan çıkıyor ultrasonda beyninin görüntüsü bu içindeki yuvarlaklar kist dedi
1579268349060199380391.webp

canim uzme kendini ben cok kist duyup sonra kuculen yok olan duydum ayrintilida hersey cikar meydana simdiden kendini uzup bebegini strese sokma dua et bol bol olabiliyor duyabiliyoruz boyle seyler sonradan bosuna uzuldum diye kendine kizarsinHayirlisiyla saglikla dogsun insallah

Back
X