2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Herkese selam biz kontrolden çıktık 305 Gr olmuş tospikim ben de 1 kg almışım başından beri 🥰 herşey güzel dedi doktorum çok kilo almazsan normal doğum yaptırırız dedi. Benim şişkinliğim akşam yemek yiyememem falan bebeğin baya yukarıda olmasından bildiğin kaburgamın oradan baktı doktor. 31 ocakta ayrıntılı var 🤭🙃
Maşallah canım büyümüş bebiş he..her ay 1 kilo almak yeterli olur demişti doktor banada son aylarda belki alırsın almamak da doğru değil çünkü ben yemeğe başladığımdan beri almışım 4 kilo falan inşallah normal doğum yaparız ya bende istiyorum..Sen gördün darısı başımıza artık 😊😊🙏

Bide karnım çok büyümedi benim sizlerin nasıl
Kızlar mrb lar ben 19. Haftadayım birkaç doktora gittim genel olarak çok sorun yok gibi ama bebeğin suyu az dedi doktorlar ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum suyunun az olması kordondan az kan geçtiği anlamına gelebiliyormuş işte iğnenin dozunu yükseltti doktor ama çok tedirgin oldum ya böyle bi durumda olan veya bilgisi olan var mı :-(
Merhaba suya havuç suyu iyi geliyor derler. Bir dene istersen. Ama karın konusunu takma ben 21. Haftana girdim hala hamile olduğum anlaşılmıyor doktorum iç karnın geniş dedi.

Maşallah canım büyümüş bebiş he..her ay 1 kilo almak yeterli olur demişti doktor banada son aylarda belki alırsın almamak da doğru değil çünkü ben yemeğe başladığımdan beri almışım 4 kilo falan inşallah normal doğum yaparız ya bende istiyorum..Sen gördün darısı başımıza artık 😊😊🙏
Ben kilo için çok çabaladım ya. Çünkü yemek yiynce çok rahatsız oluyorum. Midem dışarı çıkıyor. Açken çok dinamiğim. Ondan yiyemedim 63.7 ile hamile kaldım şimdi 64.5 olmuşum. Bebek kilo almamıştı pek geçen sefer şimdi iyi dedi doktor. Ama sebebi bebek baya yukarıda dediğim gibi. Kaburgamın altından baktı doktor.

Ben kilo için çok çabaladım ya. Çünkü yemek yiynce çok rahatsız oluyorum. Midem dışarı çıkıyor. Açken çok dinamiğim. Ondan yiyemedim 63.7 ile hamile kaldım şimdi 64.5 olmuşum. Bebek kilo almamıştı pek geçen sefer şimdi iyi dedi doktor. Ama sebebi bebek baya yukarıda dediğim gibi. Kaburgamın altından baktı doktor.
Anladım canım olsun inşallah düzelir de alırsın bebek iyi olsunda bizim karnımız büyüklüğü su bu önemli değil bence belki büyüdükçe düzelir canım 🙏😊

Kizlar sizinde akintiniz fazla geliyormu ben hergun camasir degsiyorum ,beyaz renk ve kokusuz geliyor umarim normaldir🤔

Kizlar sizinde akintiniz fazla geliyormu ben hergun camasir degsiyorum ,beyaz renk ve kokusuz geliyor umarim normaldir🤔
benimde öyle ya. hatta su gibi geliyo desem yeridir. geçen acaba bebeğin suyumu sızıyo diye düşündüm ama değil gibi. bu sıralar artıyormus galiba

Ben çarşamba günü doktora gittim 14+4 te bir ay sonra perinatolog a yönlendirdi. 20. Haftaya girince gideceğim. 18-23. Haftalar arasında oluyor. Genelde 20. Haftada yatırılıyor sanırım.
18 olduğunu hiç duymadım erken gibi geldi bana. hep 20-24 diyorlar ve en uygunun 22 olduğunu söylüyorlar ama siz bilirsiniz tabiki

18 olduğunu hiç duymadım erken gibi geldi bana. hep 20-24 diyorlar ve en uygunun 22 olduğunu söylüyorlar ama siz bilirsiniz tabiki
Doktor bir kağıt verdi onun üzerinde de 18-23 arasında diyor. Ben 20. Haftada gideceğim. 15 haftam yeni bugün bitti 16 ya girdik doktorum 1 ay sonra git dedi 19 u bitirip gideceğim inşallah 🙏

Bende de var kokusuz bastan beri var azdı şimdi biraz daha çok ama kokusuzsa sıkıntı yoktur merak etme normalmiş akıntı olması 🙃
Canim biraz rahatladim keske doktorumda hemen boyle cevap verip rahatlatsaydi , dün mesaj attim görmüş ama cevap vermedi ben bu yuzden degistirmek istiyorum.ama eşim bundan baskasi olmayacak diyip benimle.inatlasiyor hamile olan sen degilsin benim pskolijimi bilemezsin diyorum yok baskasina guvenemeyiz bu tandik diyor🙄

Anladım canım olsun inşallah düzelir de alırsın bebek iyi olsunda bizim karnımız büyüklüğü su bu önemli değil bence belki büyüdükçe düzelir canım 🙏😊
Aynen zaten eskisine göre daha iyi. Çok şükür. Bu sefer doktor da öyle dedi. Düzelecek inş. 🥰

Ben çarşamba günü doktora gittim 14+4 te bir ay sonra perinatolog a yönlendirdi. 20. Haftaya girince gideceğim. 18-23. Haftalar arasında oluyor. Genelde 20. Haftada yatırılıyor sanırım.
Bana bugün 22 de git çünkü beyin gelişimi tamamlanıyor 22 de daha net sonuç alırsın dediler ben de 22. Haftaya randevu aldım

Çok yoğun değil ama bende de var. Progestan kullanırken çok yoğun geliyordu. Şimdi günde 1 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Zaten hijyen olarak da gerekli. Bir de ütülüyorum çamaşırları mikrop olmasın diye

gebelikte zaten ilk baslarda gunde bir daha sonra gunde 2 camasir degismek gerekiyor ilk gebeligimde doktorum beni uyarmisti ozellikte son aylarda cok dikkat etmek gerekiyor olasi bir enfeksiyon hem erken doguma hemde Allah korusun bebegin kanina enfeksiyon bulasip kuvezde kalmasina sebep olabiliyormus

Canim biraz rahatladim keske doktorumda hemen boyle cevap verip rahatlatsaydi , dün mesaj attim görmüş ama cevap vermedi ben bu yuzden degistirmek istiyorum.ama eşim bundan baskasi olmayacak diyip benimle.inatlasiyor hamile olan sen degilsin benim pskolijimi bilemezsin diyorum yok baskasina guvenemeyiz bu tandik diyor🙄
Nedemek canım ya evet insan hassas oluyor valla bende ilk gittiğim doktor çok egolu diye bıraktım şuan çok memnunum ne geliyorsa tanıdık gelir zaten senin memnun olup rahatliycagin bir doktora gitmen lazım evet hamile olan sensin yani sorularina cvp almak için gidişatı takip etsinler diye gidiyoruz sonuçta para veriyoruz 😊

Nedemek canım ya evet insan hassas oluyor valla bende ilk gittiğim doktor çok egolu diye bıraktım şuan çok memnunum ne geliyorsa tanıdık gelir zaten senin memnun olup rahatliycagin bir doktora gitmen lazım evet hamile olan sensin yani sorularina cvp almak için gidişatı takip etsinler diye gidiyoruz sonuçta para veriyoruz 😊
Aynen öyle bi stresle bas edemiycem insallah degistiricem bu gidisle🙏

Back
X