- 22 Ekim 2019
- 1.444
- 1.824
- 53
- 34
3 haftada 1 çağırıyor canımKızlar ne kadar süreyle kontrole gidiyrosunuz? Ben şehir degistirdim de şimdiye dek olan süreçte de kendim gittim hep farklı farklı yere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 haftada 1 çağırıyor canımKızlar ne kadar süreyle kontrole gidiyrosunuz? Ben şehir degistirdim de şimdiye dek olan süreçte de kendim gittim hep farklı farklı yere
Ayın 4 inde gittim en son sanki ayalar oldu yagenelde ayda bir çağırıyorlar canım
bende 11inde gittim sanki 3 aydır gitmemiş gibiyimAyın 4 inde gittim en son sanki ayalar oldu ya![]()
Dün gittim her gün gitsem giderimbende 11inde gittim sanki 3 aydır gitmemiş gibiyim![]()
bende öyleyim yaa, benimde ayrıntılıya 2 hafta var dahaDün gittim her gün gitsem giderim31inde ayrıntılım var. 12 gün nasıl geçecek belli değil.
Üst bacak boyunu olcup bunu 7 ıle carpıp boy olarak soyluyorlar,kagıtta ust bacak boyu yazıyodur canın 1.7-1.8 civarı oluyor 16.haftadaYa eskiden direk ölcüm oluyordu ya onu anlamıyordum ama şimdi bacak ve göbek cevresinin ortalaması alınıyor ya onu anlamıyorum kağıttan ama bana en son gittiğim de 14 cm demişti boyu uzun demişti. Bende uzun doğmuşum şimdi kısayım![]()
Benim gece hiç durmuyor ya fıldır fıldır uyutmuyor gec saate kadar cok hareketli olcak sanırım beni iki gündür tekme atıyor falan gündüzleri hareket ettiğimiz için uyurlarmış gece içinde bulundukları su biz yatınca durulduğu için de uyanırlarmış ondan sanırım ama çok güzel bir duyguYorgun olunca geriliyor benim kız kafa bir yerde bacaklar bir yerde. Bir de birşey öğrenmiş ayaklarını karnıma dayıyor. Ultrasonda ayak tabanlarını gösterdi bize.
Bana ikisi de hediye geldi şanslıyızBeşik pierre cardinaldım süper sağlam. Bebek arabası araştırmasındayım
Benim 2.1 yazıyordu Dr da 14 cm dedi bundan sonra direk kendimiz hesaplarız artık teşekkür ederimÜst bacak boyunu olcup bunu 7 ıle carpıp boy olarak soyluyorlar,kagıtta ust bacak boyu yazıyodur canın 1.7-1.8 civarı oluyor 16.haftada
Pierre Cardin escape travel sistem aldım, denediklerim icinde en hafifiydi ve uygun fiyatliydiEtti etti sıpaönce bi korktum da sonra iki kocaman tekme ile burdayım dedi
Ben de büyük seylerden basladım daha cpk. Bebek arabası hangisini aldın?
Bende de 1.5 yazıyormuş 16da yanında 14 cm yazıyor nasıl oluyor ozamanBenim 2.1 yazıyordu Dr da 14 cm dedi bundan sonra direk kendimiz hesaplarız artık teşekkür ederim![]()
Beşiği de aldımBende besigini almk istyrum istedigim besik indirimde baya![]()
Valla bilmiyorum ki belki de farklı hesabı vardır neyse gidince Dr boyunu tam soracağım zaten hemen ayrıntılı da isteyeceğim tam takır öğrenmeye çalışırızBende de 1.5 yazıyormuş 16da yanında 14 cm yazıyor nasıl oluyor ozaman![]()
Aynen öyle bende merak ediyorum çok özledim zaten Allahın izniyle salı gorcez inşallah bebisi görünce soracağım soruları da unutuyorum gerciValla bilmiyorum ki belki de farklı hesabı vardır neyse gidince Dr boyunu tam soracağım zaten hemen ayrıntılı da isteyeceğim tam takır öğrenmeye çalışırız![]()
Canım banu çiftci uygulamasının 17.haftasında anlatıyordu ,dr umda boyle soyledı hesaplamayıBende de 1.5 yazıyormuş 16da yanında 14 cm yazıyor nasıl oluyor ozaman![]()
İkili için ense kalınlığına baktırdım sadece Dr kendi demisdi aldırmayı düşünmüyorsanız yapmayalım diye bende yaptırmadım ama şimdi keşke yaptirsaymisim diyorum kendi Dr dedi direk prof adı verdi işte bizde hemen randevu aldık zaten ayrıntılı ultrason yaotiracakdim hem onu da o prof yapackmis hemde test leri ister belki AFP falan yada 3lu 4lu yu biz araştıralım elimizden geleni yapalım da sonradan pişman olmayalımama bosuna profa para verme bakarak soyleyebilcekleri bisey yok ben iki tane prof kontrolundeyim ztn. Bastan seni yonlendirmeleri lazmdi fetal dna olmasa bile ikili test cok onemli sonrasinda tkrr basa donuyosun. Ama doktorda sana dicek ki bu testleri yaptir sonra detayli ultrasona gir. Ona vercegin para ile testlerini yaptir cnm.
Onu bende takip ediyorum ama bende yazan öyleydi bilmiyorum doktordan muayenede öğrenmek en doğrusu sanırımCanım banu çiftci uygulamasının 17.haftasında anlatıyordu ,dr umda boyle soyledı hesaplamayı
Bende sırt üstü daha çok hissediyorumCanım benimde bazen çok hareket ediyor bazen zayıf zayıf hissediyorum daha küçükler ya ondan galiba ben sırt üstü uzanınca daha çok hissediyorum.
benimde çok önemsemedi de sonra fitil vercem dedi benim çok akıntım oluyor ya uzuyor böyle resmen afedersin.
Tansiyonunu ölç öyle olduğu zaman yüksekse düşük de enseye vuruyor geneldeKizlar merhaba benim son zmanlarda basimin arkadinda zonkloma var. Bunu yasayan var mi benim gibi