2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar isim düşündünüz mü :) ben üç isim arasında kararsızdım. Türkçe kökenli bir isim olsun istiyordum seçenekler Umay, Işık ve Defne. Işık son kararımız gibi. Bu arada beğendiğim hastane foto çekimi takımları ve yaptıracağım makromeler de bunlar.
Defne bu ara çok koyuldu en çok tercih edilen isimmiş

telefondan girdiğim için eklememiştim. Aldıklarım ve almayı düşündüklerimin Linklerini vereyim siz yine en ucuzunu başka sitelerden bakabilirsiniz.
Tesekkurler, saglikla kullanir insallah 🥰

Kızlar isim düşündünüz mü :) ben üç isim arasında kararsızdım. Türkçe kökenli bir isim olsun istiyordum seçenekler Umay, Işık ve Defne. Işık son kararımız gibi. Bu arada beğendiğim hastane foto çekimi takımları ve yaptıracağım makromeler de bunlar.
Eşim Ülkü diyor devamlı bende bizi çok strese soktuğu için nazlı kızım diyorum belki Ülkü Naz olabilir 😆

Ben de bu kapı süslerinden yaptırmak istiyorum 120 dediler

Bugün gittim benimki de çıkmamış.Doktor pek üstünde durmadı sadece eğer yukarı çıkmazsa bu doğum şeklini değiştirir o kadar dedi.Sizinki ne gibi açıklama yapıyor acaba?
Benim de aşağıdaydı çıkmış yukarı.Ayrıntılıda sadece plesentamda lekeler gördü. İnşallah sizin de yukarı çıkar.

Bugün gittim benimki de çıkmamış.Doktor pek üstünde durmadı sadece eğer yukarı çıkmazsa bu doğum şeklini değiştirir o kadar dedi.Sizinki ne gibi açıklama yapıyor acaba?
Benim doktorum perinatologa yonlendrdi canim 24.haftaya kadar cikmzsa sezaryen dogum ve sadece perinatolog yapmali riskli dedi cunku ameliyat sirasnda plasenta yapismis rahme olabiliyormus .. erken dogum riski olusturur dedi bana canim

Benimde bazen iyi oluyorum bazen sürekli ağrı yürümekten de korkuyorum daha kötü olur falan diye. Geçen haftalarda hemen hemen bir hafta süren ağrım oldu acile falan gittim enfeksiyon da çıkmadı.Ama benim afedersiniz sürekli akıntım var vajinal enfeksiyondan şüpheleniyorum doktor sirkeli su öneriyor ama faydasını göremedim.
Ben de 20.haftamdayım, benim de yogun agrılarım oluyor ara ara ama idrar tahlili ve kültürü temiz çıktı. Benim ilk haftalardan bu yana var, doktorum kan basıncı cok yüksek oraya bu yüzden olur demişti ilk haftalar için ama su an nedendir bilmiyorum, nokta bir bölge var orası sürekli ağrıyor ama kontrollerde doktor olumsuz hususi bir sey söylemedi, hayra yoruyorum inşallah büyümedendir diye

Benim doktorum perinatologa yonlendrdi canim 24.haftaya kadar cikmzsa sezaryen dogum ve sadece perinatolog yapmali riskli dedi cunku ameliyat sirasnda plasenta yapismis rahme olabiliyormus .. erken dogum riski olusturur dedi bana canim
Önerdiği bir doktor olsu mu?? Çünkü her perinatalog ameliyat yapmıyor.

Biraz önce ınstagramda böyle bir yoruma denk geldim, pratik birşey arayanlar için uygun gözüküyor.

Eklentiler

• Screenshot_20200130-182008_Instagram.webp
    Screenshot_20200130-182008_Instagram.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 65
Benim doktorum zaten perinatolog ve doğumumu kendi yaptıracak herhalde ondan üzerinde durmadı.inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.

Back
X