- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
Rica ederimCanın uzun ve guzel yorum ve onerı be tecrubelerin için çok tesekkurler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimCanın uzun ve guzel yorum ve onerı be tecrubelerin için çok tesekkurler![]()
Ve de burun aspiratoru![]()
Ben altı kisa kol almıştım nasılsa üstü uzun kol diyeDogru aslinda koridorda falan yururken iyi olur 3 lu takimlar. Dantelli falan almicam normal kisa kollu olan takimlar var bide uzun kollu var ama uzun olsa daha mi iyi olur acaba
Çok sagol canımben ilk kızımda kullandıklarımı yazayım. 3 buçuk yıldır kullanıyorum. hiç bi sıkıntı olmadı:
termometreyi hala aktif kullanıyorum kızımın odasında. 20 tlye almıştım o zaman. piyasada en uygunu buydu. şimdi bebek bir süre kendi odamda olacağından bir tane daha alacağım:
![]()
Weewell WHM120 Dijital Nem ve Sıcaklık Ölçer Termometre
Özellikleri: Weewell WHM120 Dijital Nem ve Sıcaklık Ölçer Termometre ; aydınlatmalı geniş LCD ekran, hava durumu tahmini, maksimum ve minimum nem-sıcaklık değerleri hafızası, nem ve sıcaklık ölçer gibi çok fonksiyonlu özellikleri vardır. Higro - Termometre (Nem ve Sıcaklık Ölçer) Aydınlatmalı...www.e-bebek.com
burun aspiratorü baby vac kullandım. önce serum fizyolojik sıkıp sonra bu aspiratörü süpürgeye takıyorsunuz. süpürge deyince korkmayın. çok kuvvetli çekmiyor yine de. önce kendimde denemiştim. arkadaş tavsiye etmişti. çok memnun kaldık:
Baby-Vac Burun Aspiratörü Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Baby-Vac Burun Aspiratörü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
ateş ölçer braun'un kulaktan ölçerini kullanıyoruz. modelini tam hatırlayamadım. ama fiyatlar nerdeyse 3 katına çıkmış sanırım.
emzik ve biberon bir sürü farklı model aldım. kızım hiç birini istemedi
emzirme yastığını nerdeyse 1 yıl aktif kullandım. sadece sezaryan olduğumdan ilk 2, 3 hafta kullanmadım. ilk haftalarda futbol tutuşu denilen bir pozisyon var. normal bir yastığı yan tarafıma koyup, futbol tutuşu denilen pozisyonda emziriyordum.
bu arada emzirme pozisyonları olarak internette aratın. videoları var. onları izleyin. çok faydasını görürsünüz. ben ilkinde hamilelik eğitimlerine katılmıştım. ayrıntılı olarak öğretmişlerdi.
Nazlı kuzu uğraştırmış ama sonu güzel olmuşSelam kızlar. Biz de bugün ayrıntılı ultrason yaptık. Küçük hanım biraz inat ettiği için 1.5 saate yakın sürdü. Kalbindeki aort damarının çıkışını görmek istedi doktor. Ama küçük hanım hep aynı pozisyonda durdu. Öksürdüm olmadı. Kalkıp gidip çikolata yedim su içtim 10 dakika sonra tekrar pozisyon aynısonra küçük tempoda 15 20 dakika koştum nihayet döndü
çok şükür bir sıkıntımız yok
![]()
bebegimin yeterli beslenememesinden doktor teshisinden anladim. emzirme destek birimi dahil destek aldim bazen sadece emmek emzirmek yeterli olmuyor tek sorun sut kanali olmayabilir sut hormonlari yetersiz olur, stres, gecirilen hastaliklar bir suru alt etken olabilir .insan ne kadar cabalasa da emek verse de olmaz ve olmadigi zaman etraftan duydugu cok bilmis herkesin sutu olur yorumlari eksik hissettirir. zorlanan anneyi herkesin oluyor benim neden olmuyor diye daha cok strese sokar zaten yeme icmenin sutle bir alakasi olmadigini doktorlar soyluyor her anne bebegi icin elinden geleni yapar zaten anneleri emzirdi emzirmedi diye ayristirmak cok yalnis bazende hersey yolunda olur bebek emmek istemez saatlerce gogsunu sagip 5 damla sut cikmayan anneler gordum ben ve hepsi cok uzgundu burda da oyle birsey yasayan anne olabilir dogumdan sonra biz ona kusura bakmada hata sende suc sende yalnis yapiyosun dersek ona hissettirdiklerimizin telafisi olabilir miGerekli araştırmaları yaparsanız eğer ihtiyacınız olan tek şey doğru bir şekilde emebilen bebektir. Bakın özellikle bastırarak söylüyorum DOĞRU şekilde emebilen bebek. Birşeyler yemek içmekten ziyade bu konuda çaba gösterilirse inanın olur. (Milyonda bir de olsa süt kanallarıyla ilgili sıkıntı olan anneleri tabi ki saf dışı bırakıyorum bu yorumları yaparken)
Ayrıca sütünüzün çoğalmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Yani memeleriniz dolup taşmadı da o yüzden mi bölyle düşünüyorsunuz ki eğer öyleyse çok yanılıyorsunuz çünkü bazı memeler terbiyelidir sadece çocuk emerken üretir, bazıları terbiye olmaz sürekli üretir.
Seninde kısa zamanda gelir cnmMaşallah cok güzeller sağlıkla sıhatle giyer inşallahbenimkiler daha gelmedi hatta kargoya bile vermemişler çok merak ediyorum nasıl acaba diye
amin cnm inşallahÇok güzeller canım inşAllah güle güle giymek nasip olsun.
Sağlıkla giysin inşallah![]()
Bilemiyorum. Çocuk 2 büklüm duruyomuş gibi geliyo bana, sanki sıkışmış gibi.6 aydan sonra atiyolar kendilerini zaten ama evin icinde yada arabayla biryere giderken misafirlikte falan uyurken iyi oluyo aslinda
Haklisin canim aşBilemiyorum. Çocuk 2 büklüm duruyomuş gibi geliyo bana, sanki sıkışmış gibi.
Anladim canm mantıklı geldi babadaBen altı kisa kol almıştım nasılsa üstü uzun kol diye
GunaydinGünaydın güzellikler . Bu hafta benim sol elimde durup dururken uyusmalar başladı . Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda ??
Sol el uyusması olsa sadece ıkıgun once gece uykumun arasında butun sol taraf uyustu uyandırdı halsız hıssızlık kalp carpıntısı. Tansıyon vs ölçtüm az düşük ama uyutmuyor yatamıyorum oturdum sabaha kadar.Günaydın güzellikler . Bu hafta benim sol elimde durup dururken uyusmalar başladı . Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda ??
Ben öbur hafta gıdıyorum esımle kadın dogum uzmanı doktor var özel oda yapıyor 4 boyutlu fılanda bakıyor.Kizlar detayli ultrasonda hepiniz perinatologa mi gittiniz? Ben radyologa gittim doktorum yonlendirdi diye. Herkesin cok uzun surmus benim o kadar uzun surmedi merak ettim
O uyku esnasındaki uyuşmalar bende çok uzun süredir var, önemsemedim bile üstüne yatıyorumdur diye... Ama saç tararken ya da durup duruken uyuşmaya başladı. Fena .. :/Sol el uyusması olsa sadece ıkıgun once gece uykumun arasında butun sol taraf uyustu uyandırdı halsız hıssızlık kalp carpıntısı. Tansıyon vs ölçtüm az düşük ama uyutmuyor yatamıyorum oturdum sabaha kadar.![]()
Bildiğim kadarıyla aslında rutin kontrollerde bir sorun olduğu zamanlar kadın doğum uzmanının önerisiyle perinatoloğa gidilmesi gerekir. Ama sanıyorum çoğumuz pimpirikli türk anneleri olarak perinatoloğa muayene olmayı tercih ettik. Onlar da elbette ki her muayene iyi bir ücret getirisi olduğundan hayır demiyorlar, bu iş böyle popülerite kazanmış oluyor.Kizlar detayli ultrasonda hepiniz perinatologa mi gittiniz? Ben radyologa gittim doktorum yonlendirdi diye. Herkesin cok uzun surmus benim o kadar uzun surmedi merak ettim