2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Renk olarak ne tercih etceksınız, kuz bebekse pembe erkekse mavi mi ? Yoksa beyaz nı ,ben bitane de hastane cıkısı olarak dantellı süslü bi takım almayı düşünuyorum kızıma 😍aynı renk mi olsak
Bende renk konusuna takildim önceden kalma pembem var ama beyaz yada gri de olabilir başka bebeklerde de kullanılabilir :)

Gerekli araştırmaları yaparsanız eğer ihtiyacınız olan tek şey doğru bir şekilde emebilen bebektir. Bakın özellikle bastırarak söylüyorum DOĞRU şekilde emebilen bebek. Birşeyler yemek içmekten ziyade bu konuda çaba gösterilirse inanın olur. (Milyonda bir de olsa süt kanallarıyla ilgili sıkıntı olan anneleri tabi ki saf dışı bırakıyorum bu yorumları yaparken)
Ayrıca sütünüzün çoğalmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz merakımdan soruyorum yanlış anlamayın. Yani memeleriniz dolup taşmadı da o yüzden mi bölyle düşünüyorsunuz ki eğer öyleyse çok yanılıyorsunuz çünkü bazı memeler terbiyelidir sadece çocuk emerken üretir, bazıları terbiye olmaz sürekli üretir.
Siz neye dayanarak bu kadar keskin bir tez savundunuz merak ettim benimde azdı bebekte doğru emiyordu öyle her annede 2 bebek doyuracak kadar vardır filan bunlar aşırı sözler insanı yetersiz hissettirebilir .memeler terbiyeli demek 😂

resimlerimiz yüklenmemiş😁
Capture+_2020-02-10-16-32-24.webp
20200210_155356_HDR.webp

Evet karından baktı . Benim minnoş akıllı uslu her tarafını gösterdiği için 30 dk sürdü ama normalde 1 saate yakın surebiliyormus bebek uygun pozisyonda durmazsa
Evet benimki 45 dk sürdü. Kafasını sürekli kapattığı ve vajina kemiğine dayadığı için. Alt kemiğe dayayıp sola yatırıp ancak öyle görebildi.

Canım benim ilki de yaz doğumu 3lu takım aldım koridorlarda yürütüyorlar o zaman üstünü alıyordum kendime bakacak halde değildim üstüme bi şey bualsti vs diye ustle daha rahat ettim kısa kol pijama aldim gecelik seklinde almadim
Dogru aslinda koridorda falan yururken iyi olur 3 lu takimlar. Dantelli falan almicam normal kisa kollu olan takimlar var bide uzun kollu var ama uzun olsa daha mi iyi olur acaba

Havalar sıcak olacağı için penye kumaş almak çok mantıklı, ben alt üst takımlı olandan almıştım daha önce ama elbise gibi de olsa iyi olurmuş doğumdan sonrada yine muayene ediyorlardı kullanım kolaylığı olurdu. Lohusam.Com da baya indirim vardı bakabilirsin
Guvenilirmi canim o site
Ben trendyoldan falan bakiyodum n11 hepsiburada o sitelerde var bide dedigin siteye bakayim

Lohusam.com da çok çeşit var sade ve bambu kumaş olarak catherine’s marka hoşuma gitti ama dantelli fln modeller de var tercihinize göre. ben lcw dan iki gecelik almıştım 20-30 liraya blackfriday de ama şimdi goto çekimi için güzel birsey almak istiyorum.
O siteye hic bakmamistim.bakicam guvenilir bit site galiba hic alisveris yapmadım o siteden.

Kizlar biz bugün ebebek magazina baktik pusetli araba takimlari cok fazla pahali geldi bana ne dusunuyorsunuz gittinizmi hic
Nerden almayi dusunuyorsunuz ben hepsini ayni yerden alayim diyorum yani besik araba puset anadizi şeklinde ama nerden alacağıma karar veremedim

Kizlar biz bugün ebebek magazina baktik pusetli araba takimlari cok fazla pahali geldi bana ne dusunuyorsunuz gittinizmi hic
Nerden almayi dusunuyorsunuz ben hepsini ayni yerden alayim diyorum yani besik araba puset anadizi şeklinde ama nerden alacağıma karar veremedim
Bende puset konusunda kararsızım. İlk bebeğimde de vardı kullanmadım hiç. Gereksiz bişey gibi geliyo bana

Back
X