2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Evet izmirdeyim canim kemeraltıni bana da dediler uygun diye baya. Bana da yerini tarif edebilirmisin gideyim bende hepsini bir yerden almak cok mantıklı. E bebek biraz fiyatlari yüksek geldi bana almadik çıktık
Yeri kizlaragasi haninin olduğu sokakta tam, orda yanyana bebek mağazaları var. Hatta ben internetten arastirdigim fiyatlarla karsilastirdim pek çok ürünü, internetten bile bulabilecegin en uygun fiyata satıyorlar

Bende bakim loyadan takim aslında elbise olsa daha kullanisli olur sort kullanisli olmaz bence ama sicak da olcak ona göre penye tarzi almak lazim bi elbiseli bi tane de esortmanli takim alcam ben
Ben de şort almadım zaten son anda vazgeçtim. Askılı bluz, uzun penye alt ve sabahliktan oluşan bi takım aldım

Aslında ilk doğumda kullandığım takımı daha sonra hiç kullanmadım, onu düşününce daha farklı bişey almayı dusunuyorum. Bakalım acele etmiyorum bu sefer:) zaten oda süslemesi özel fotoğrafçı vs düşünmüyorum, o yüzden kararsizim.
Ozeldemi doğum yapmayi düşünüyosun Devlettemi bide sezeryan mi normal mi düşünüyorsun.

Gece bu saatlerde acıkan varmi aranizda şuan midem bomboş ama yemekde istemiyorum 8 kilo falan almışım başladığımdan beri cok fazla aldim ama şuan da cok acıktım

Gece bu saatlerde acıkan varmi aranizda şuan midem bomboş ama yemekde istemiyorum 8 kilo falan almışım başladığımdan beri cok fazla aldim ama şuan da cok acıktım
Ben ilk hamileliğimde toplam 10 kg almıştım. Şimdi ise 10 kgyu geçtim bile. Sonumu pek hoş görmüyorum 🙈 aslında abartı porsiyonlarımda yoktur. Ama canım isteyince, karnım acıkınca durdurmuyorum kendimi hiç. Benim kanamalarım yeni bitti. Çok hareketsiz kaldım. Sanırım o yüzden kilo aldım.

Ben ilk hamileliğimde toplam 10 kg almıştım. Şimdi ise 10 kgyu geçtim bile. Sonumu pek hoş görmüyorum 🙈 aslında abartı porsiyonlarımda yoktur. Ama canım isteyince, karnım acıkınca durdurmuyorum kendimi hiç. Benim kanamalarım yeni bitti. Çok hareketsiz kaldım. Sanırım o yüzden kilo aldım.
Ben de bu yönde gidiyordum da son 1 haftadır ellerdeki uyuşma huylandirdi beni, aldığım kilo mu yoksa ödem mi (ödemi gebelik zehirlenmesi açısından takip etmek önemli çünkü) ayirt edebilmek için kilo alışımı azaltmaya karar verdim. Yediklerimi kontrol ediyorum artık :)

Back
X