2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben 0-3 ay hiç almadım hastane çıkışı da dahil yazdıkların çıkmasını bekliyorum bakalım ne olacak 😄
Lcw internette çok güzel organik pamuk takımlar tulumlar vardı biraz 1-3 biraz 3-6 Biraz uzun kol biraz şortlu tulum sipariş ettim bi de isimli hastane çıkışı alırım. Ama kış olsa ne kolay kat kat giydirirdik tam bahardan yaza geçiş hayırlısı bakalım 😊

merhaba hamişler=) hamileliğiniz nasıl gidiyor ? bebişe bişeyler almaya başladınız mı? bizim evin baya eksikleri vardı, çok şükür tamamladık) artık bebişin alış-verişine geçecez) yaz bebeği olduğu için giyim masrafı biraz daha az olacağını düşünüyorum)

Benimde en basindan veri carpintim oldu tansiyonumda cikti doktor gebelige bagli dedi bu aralar biraz hafifledi ama cok zor oluyor gercekten
Benim tansiyonum hep düşük ama carpintim oluyor tiroid ilacı kullanıyorum onunda etkisi var. Birde gebelikte kan hacmi arttığı için, kalp daha çok çalışmak zorunda kalıyor ve çarpıntı oluyor ama sürekli oluyorsa bir doktora gözükmek gerekebilir. Tansiyon da önemli mutlaka takip etmelisin ve eğer sürekli yüksekse tehlikeli olabilir.

Sen genelde istirahattesin ya ondan fark etmiyor da olabilirsin :)ben iş yerinde koştururken pıt diye gözüm karariveriyor
Kesinlikle ben sürekli yatış modundayim zaten :) ama senin için önemli gün içinde mutlaka tuzlu biseyler tüketmem gerekir ve uzun süre ac kalmaman, Allah korusun, tansiyon düşmesi goz kararmasi çok fena bişey çünkü yaşadım bi kaç kere

Kızlar yaz bebeği giyimi çok zor gerçekten aldınız mı birşeyler 0-3 ay hemen küçülür mü? Bebeğin gelişimine de bağlı gerci ama.
Benim kizim kucuk dogdugu halde ilk ay 1.5 kilo aldı nerdeyse ve büyük gelen şeyler bi anda küçük geldi, kaç tane tulumu giydiremedim bile. Bazi bebeklere yeni doğan kıyafeti bile küçük oluyor. Yanı tamamen bebekle alakalı illaki biseyler almak lazim ama fazla fazla degil çünkü ihtiyaç halinde herşey hemen alınabiliyor. Ben tabi ilk cocuk heyecanı ile fazla almıştım herhalde ama şuan daha tedbirli olmayı düşünüyorum :)

Lcw internette çok güzel organik pamuk takımlar tulumlar vardı biraz 1-3 biraz 3-6 Biraz uzun kol biraz şortlu tulum sipariş ettim bi de isimli hastane çıkışı alırım. Ama kış olsa ne kolay kat kat giydirirdik tam bahardan yaza geçiş hayırlısı bakalım 😊
Benim kizim eylülde doğmuştu ama hava çok sıcaktı bazı fotoğraflarında kısa kollu bile giydirmisiz ama tabi her zaman bi battaniyesi oluyordu üstünde. Çok sıcak oluncada bebekte isilik oluyor yani ayarlamak zor oluyor biraz sıcak havalarda :)

Benim kizim kucuk dogdugu halde ilk ay 1.5 kilo aldı nerdeyse ve büyük gelen şeyler bi anda küçük geldi, kaç tane tulumu giydiremedim bile. Bazi bebeklere yeni doğan kıyafeti bile küçük oluyor. Yanı tamamen bebekle alakalı illaki biseyler almak lazim ama fazla fazla degil çünkü ihtiyaç halinde herşey hemen alınabiliyor. Ben tabi ilk cocuk heyecanı ile fazla almıştım herhalde ama şuan daha tedbirli olmayı düşünüyorum :)
Ben de o yüzden bir tulum bir takım bir şort tulum aldım bir de hastane çıkışı 0-3 ay için. Gerisini 3-6 aldım 0-3 az gelirse gider alırız napalım 😊

bazen hala hamile olduğuma inanamadığım oluyor ya.size de oluyor mu ben zor kavuştuğum için mi? sonra alttan bir tekme yiyorum aha anne burdayım diye:)
Böyle yorumlar bana o kadar uzakki malesef, bence keyfini çıkar, zor geçmesi insani çok yıpratıyor çünkü, sen minik tekmelerle mutlu ol bol bol :)

Ben de o yüzden bir tulum bir takım bir şort tulum aldım bir de hastane çıkışı 0-3 ay için. Gerisini 3-6 aldım 0-3 az gelirse gider alırız napalım 😊
Aynen sonuçta internet elimizin altında bi sipariş ile geliyor 2 gune :) o yuzden cok begendigim bi kac parcayi almayi dusunuyorum gerisinide gerektikce :)

2ileri1geri 2ileri1geri ben her iki bedenden de azar azar aldım hediye de gelecek onlarıda değiştireceksin ona göre ayarla derim. Zıbın 0-3 az al 3-6 fazla al zıbın çok lazım oluyo ☺️ Ona göre de beğendiklerinden abartmadan alman daha şahsi fikrim

2ileri1geri 2ileri1geri ben her iki bedenden de azar azar aldım hediye de gelecek onlarıda değiştireceksin ona göre ayarla derim. Zıbın 0-3 az al 3-6 fazla al zıbın çok lazım oluyo ☺ Ona göre de beğendiklerinden abartmadan alman daha şahsi fikrim
Aslında insanlar bilinçlenmişler kimse küçük kıyafet getirmiyor zaten almışlardır diye :)

Back
X